بچه ها یه سوال خیلی مهم
بچه ها تکنیکهای روانشناسی که در این جور مواقع به کار میاد چیه؟؟
دارن میگن برم پیش روانپزشک!!!!!میگن ممکنه به دارو احتیاج داشته باشی واسه بیخوابی و خلق تنگ!!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه ها یه سوال خیلی مهم
بچه ها تکنیکهای روانشناسی که در این جور مواقع به کار میاد چیه؟؟
دارن میگن برم پیش روانپزشک!!!!!میگن ممکنه به دارو احتیاج داشته باشی واسه بیخوابی و خلق تنگ!!!!
خب حالاشد یه چیزی۱_راه اول "تکنیک توقف" فکرهست.هروقت یادش اومدبه ذهنت یه ایست محکم به خودت بده۲_ازافکارمنفی وبرچسب داربپرهیز مث احساس گناه ازاینکه داری مجازات میشی یا اینکه شایستگی نداشتی وازاین حرفا۳_ازگوش دادن به آهنگهای غمگین وتداعی کننده خودداری کن حتی الامکان موسیقی بی کلام وآرامش بخش گوش کن۴_ازکارهای تلافی کننده بپرهیز؛مث اینکه باکسی دیگه ارتباط بگیری وجلو چشش رژه بری یامزاحمت های تلفنی که بخای ثابت کنی او اهل دوستی بادیگران هست_۵_اگه مایل نیستی دارو مصرف کنی از عطاریها داروهای گیاهی آرامش بخش متناسب بامشکلی که الان داری بگیر(مثل بی خوابی ،اضطراب یا..)۶_کم کم یه فعالیتی روشروع کن مث ورزش .کارجدید وافکاروتصاویرمثبت وانرژی زاروپرورش بده،بادوستای شادوشوخ طبع نشست وبرخاست کن
میگم شما ک دانشجویی تو دانشگاه مرکز مشاوره هس ک مشاوراش از اساتید دانشگاهن رایگانه یه سر بری اونجا بد نیس..:72:
دوست عزیز
میشه بگی این لیلیه قصه چه ویزگی خاصی داره که شده لیلی؟اخه این حرف و همه ی پسرهایی که در سن و سال شما هستن و عاشق میشن زیاد میزنن.نگران فراموش کردنش نباش خیلیها این راهی رو که شما رفتی رفتن و الان به اون روزها می خندن.روانپزشک به درد شما نمی خوره اگر پیش یک دکتر روانشناس مجرب بری خیلی می تونه بهت کمک کنه.
به هر حال ایشون حرفشون رو رک و رو راست زدن خودت رو بگذار جای ایشون بدت میاد یکی هی ابراز علاقه کنه و تو هی ناز کنی و حاظر باشه برات هر کاری بکنه؟بی خودی خودت و توجیه نکن که داره برای خواستگاری شما ناز می کنه که توی این بی شوهری تا این حد کسی ناز نمی کنه که اگر بکنه مشکل داره و به درد زندگی نمی خوره.این رو هم بدون توجه بیش از حد به دخترها باعث میشه اونها ازت سرد بشن این رو برای اینده ات گفتم.
خیلی متشکر از نظراتون!!!
خانوم tamas باید بگم این خانوم ویژگی های مثبت زیادی داشت که من جذبش شدم!!! البته مثل هر انسان دیگه ای نکات منفی هم داشتن اما خب مثبتاشون خیلی بیشتر از منفی هاشون بود!!! اینکه میگین من خواستگاری کنم و اون جواب رد بده و ناز کردن و این حرفا درسته!! اما اگه من تا این حد مصر بودم و دوباره رفتم سمت ایشون بابت رفتارهایی بود که از ایشون دیدم و این سوال خیلی بزرگ تو ذهنم شکل گرفت که اگر با من نبودش هیچ میلی چرا ظرف مرا بشکست لیلی؟؟؟
من برای هر کس دیگری هم این رفتارو شرح دادم این علامت سوال تو ذهنش شکل گرفت!!! من حتی با مشاورم که مشورت کردم تشویقم کرد برم و از خودش بپرسم!!!! هنوزم نمیتونم بفمم چرا؟؟؟ شاید به قول خودش برای احترام بین دوتا همکلاسی!!!!
دوست عزیز
حالا کی گفته من خانومم؟:-) میشه یکم از نشانه های علاقه ی این خانوم که اقای مشاور هم به نظر شما تایید کردن رو برامون بگی؟
این بیت شعری که شما گفتین ماله داستانهاست نه عالم واقعییت توصیه اکید می کنم به هیچ وجه خودت رو اسیر این جور چیزها نکنی دوست من اینا توجیهه. زیاد از این موارد دیدم که به شما میگم خودم هم تجربه اش کردم!
جنسیتتو همینجوری حدس زدم!!:18:
بعد از اینکه از طریق خانواده اقدام کردم تا یه ماه روابطمون خیلی سرد بود اما بعدش اون به من نزدیک شد به عناوین مختلف مثل تاریخ امتحان و درس و جزوه!!!(شایدم واقعا هیچ قصدی نداشته) اما باید جای من باشی تا بفهمی چی میگم !! رفتاراش خیلی صمیمانه بود!!! پارسال نزدیک عید هم یه سری اتفاقای دیگه افتاد که باور کن دیگه داشتم دیوونه میشدم!!!(حتی کارت شناساییشو بهم داد!!) موارد دیگه هم بوده مثلا راجع به خانواده هامون حرف زدیم !! هرکس دیگه هم جای من بود همچین فکری میکرد!!!
البته صحبت راجع به خانواده و آشبزی و اسم بچه های فامیل و بچه دوست داشتن و .... مربوط به قبل از خواستگاری با خانواده بود!!!
دوست عزیز
اینا که شما می گی نشانه ی علاقه نیست به هیچ وجه اگر چیز دیگه ایی هست کاملتر بگو.احتمالا خواسته به شما نزدیک بشه تا شما رو بهتر بشناسه و بعد هم خوشش نیومده . به هر حال ادم می تونه به کسی نزدیک بشه و بعد خوشش نیاد این حق هر ادمیه .خیلی وقتها ممکنه یک طرف به درست یا غلط فکر کنه خوشش اومده ولی طرف مقابل نه، تا بوده این بوده تا هست هم همین خواهد بود ازدواج یک امر دو طرفه است نه یک طرفه!