-
یادم رفت بگم حدود 4 سال پیش خواهرم که 2 سال از من کوچکتر بود ازدواج کرد یه خواهر دیگم دارم که 5 سال از من کوچکتره بعضی از خواستگارم که ما رو بیشتر میشناسن میگن حالا که او دخترتون زود عروس کردین این کوچکتره بدین به ما ان شاالله اونم ازدواج میکنه ما هم میگیم نه .
مثلا یکی بود من و دیده بود اصن نمی دونست ما چند تا دختریم می خواست بیاد خواستگاری با این که پسرش 7 ماه از من کوچکتر بود امیگفت عیبی نداره مگه باید همیشه پسر بزرگتر باشه تا فهمید خواهرم که 2 سال از من کوچکتره ازدواج کرده و خواهره دیگم 5سال از من کوچکتره گفت نه ما اون کوچکتره میخوایم اصن خواهرمو ندیده بود هر چی مامانم گفت شما که اون دخترمو ندیدین میگفت عیبی نداره.:47:
تا قبل از اینکه برم دانشگاه تمام خواستگارام تحصیلات دانشگاهی داشتن و اسرار داشتن منم درس بخونم حالا که من دانشگاه رفتم خیلی باسواد باشن دیپلم دارن تازه به منم میگن هنر نکردی درس خوندی الان همه دخترا میرن درس میخونن :54: چیزی که واسه بقیه حسن واسه من عیبه.
-
چون فکر می کنی قراره محدودت کنن سعی می کنی بهشون بفهمونی آدمی نیستی که زیر بار زور بری و میشه گفت برخورد مغرورانه ای داری؟
-
-
عطیه جان شرایطم دقیقا مثل توئه خانوم چه کمکی بکنم اخه؟ منم خواهرامو میپسندن با اینکه تحصیلات من یک مقطع بالاتره و درسمم تموم شده بنظم فقط ظاهره و البته اخلاق و سیاست بخدا سیاست داشتن حرف اولو میزنه من ساده م میخندم شوخی میکنم سرسنگین و .. نیستم نمیخوامم باشم ببخشیدا ولی به درک که منو نمیخوان من همینم و خودمم دوست دارم
-
منم همین طوریم اصن نمی تونم مثه تئ زیاد میخندم با این که از خواهرام کوچکترند اگه جایی بریم همه فک میکنن کوچیکه منم حتی اگه نحندم مثلا جایی که واسه کارآموزی دانشگام رفتم قسم خوردم کارت شناسایی نشون دادم که باور کردن من چند سالمه فک می کردند تازه می خوام دیپلم بگیرم:311:
-
ببین به جون خودم منم همینم همسایه ها ارایشگاه مهمونی مغازه بین دوستای خودم یا خواهرام... همه بلا استثنا میگن تو کوچیکه هستی همه جا میگن کمتر از سنت نشون میدی خوبه پس همدردیم بیخیال
-
ولی من میترسم از این که همه بم میگن ان شاالله تو هم ازدواج میکنی بدم میاد:97:
-
اره جمله منفوریه دختر بزرگ بودن یه جورایی واسم حس بدی بوجود اورده حالا عیب نداره عطیه جون انشالا توئم ازدواج میکنی
-
ببخشید بچه ها پوشیه چیه؟:162:
دوست من تو کدوم استان زندگی میکنید؟(البته اگه دوس دارین جواب بدین)
-
پارچه ای که افراطی ها روی صورتشون می ندازن تا صورتشون دیده نشه.