-
سلام دوست عزيز حق با شماست زمان پيامبر ازدواج خيلي راحت تر بود ولي مهمترين دليلش رواج چند همسري بود!!!يعني يك مرد اگه شرايطشو داشت واهل عدالت بود به راحتي ميتونست(بدون اينكه عرف جامعه بد بدونه ) در آن واحد 2 يا 3 يا حتي 4 تا زن داشته باشه مثل تعدد زوجات خود حضرت رسول ص كه خداوند بهشون اجازه داده بود... البته به مردهاي مومن و عادل ديگه هم اجازه داده ولي در زمان ما اين حكم قرآني براي تمامي مردان حتي عادلان با شرايطش هم توسط ما انسانها منسوخ شده و نتيجش ايني شده كه ميبينيم!!!!................اينهمه دختران دسته گل پاك دامن بي همسر ( مث شما و من) كه نميتونيم همسر همكفومونو تو مردان مجرد بيابيم!!!
-
سلام. شما دختر با شهامتی هستی. کسی که این چنین به اشتباهش اعتراف میکنه قدر مسلم باید نیروی زیادی درونش موج بزنه.
چند نکته به ذهنم میرسه.( البته خودت به خوبی میدونی که من تنها یک کاربرم. و گفته های من رو اگر مفید نمی بینی به اندازه نصیحت یک کاربر بکار ببر.)
در رابطه با سیگار که متنفری. به خواستگار سیگاریت بگو یکی از شروط من ترک سیگاره. شاید کنار گذاشت. ( من خودم از دوران نوجوانی می کشیدم. اما 16 ساله ترک کردم.) سیگار مشکلی نیست که چاره نداشته باشه.
دوست نداشتم راجب مشکل دوم صحبت کنم اما اجازه بده به عنوان یک دوست به خودم این اجازه رو بدم .
اگر نمیتونی به صورت کامل عادتی که داری را کنار بگذاری. هر بار سعی کن مدتی که برای انجامش مقاومت بخرج میدی رو بیشتر کنی. یک قرآن کوچک همراه داشته باش. هر وقت افکار اشتباه به سراغت آمد . به قرآن رجوع کن و ذهنت رو از اینگونه مسائل دور کن.
-
سلام به همتون:72:
نظراتتون خیلی کمکم میکنه.
ممنون قطره طلا عزیز:72:
اما مگه 30سال پیش هم دخترا همسر مناسب نداشتن؟
به نظر خودم وچیزی که خودم این سالها دیدم اینه که کمتر کسی دلش به حال جوونی میسوزه که شرایط ازدواجو داره اما نمیتونه همسر مناسب پیداکنه.
من خودم چه الان وچه قبلا هر وقت دختر وپسری رو توآشناها میدیدم به درد هم میخورن معرفی میکردم.الانم همینطورم.هیچوقت فکر اینو هم نمیکنم که چون خودم ازدواج نکردم واسه کسی کاری نکنم.خیرشم تو زندگیم دیدم.البته بارهاشده اول خودمو خواستن وشرایط نمیخورده(سن )ومعرفی کردم.
الانم هستن آدمای اینجوری اما کمن کسانی که چشم داشتی نداشته باشن.توشهر ما افرادی هستن که واسه اینکار پول میگیرن وبدتر از همه اینکه هرکی پول بیشتری میده خواستگار بهتر گیرش میاد.به نظر من آدما از امر خیر نباید کارو کاسبی راه بندازن واسه خودشون.
ممنونم مجید محترم.شما همیشه واسم نوشتین وهمیشه حرفای خوبی زدید اما اینبار همش حرفاتونو با خودم تکرار کردم تا یادم نره.از دیشب حرفاتونو مرور میکنم.مخصوصا وقتی گفتید باشهامت هستم.من باشهامتم؟
اما من فکر میکنم کسی باشهامته که بتونه برنفسش پیروز بشه وظاهرش وباطنش یکی باشه.من چادر میپوشم اما گناه کبیره چی؟امیدم کمی بیشتر شده.اما باز هم تازه لب مرزم.
- - - Updated - - -
از کجا بفهمم که کسی که خواستگارمه ومن واسش شرط ترک گذاشتم واقعا سیگارو ترک کرده ودروغ نمیگه یا موقتی نیست وبا کوچکترین مشکلی دوباره نمیره طرفش؟
-
من با تیتر سئوالتان مشکل دارم! کسی نه تا به حال از فکر ازدواج مرده نه از مجرد بودن نه از متاهل شدن!
کلاً احمقانه است که ما زندگی و وجود داشتن مان را با تاهل تعریف کنیم!
-
سلام زمین جان!
لطفا لینک زیر را بخون.وتحلیلت را اینجا بنویس.
8 توصیه شهاب مرادی برای دختران مجرد در سن بالا
- - - Updated - - -
زمین جان یکی از دوستام این ایمیل زیبا را برام فرستاده.لطفا بخونش خیلی قشنگه!
سخنرانی ونه گات در مراسم فارغ التحصیلی دانشگاه MIT
گاهي شما جلو هستيد و گاهي عقب.
مسابقه طولاني است و سر انجام، خودتان هستيد كه با خودتان مسابقه ميدهيد.
ناسزا ها را فراموش كنيد.
اگر موفق به انجام اين كار شديد راهش را به من هم نشان بدهيد.
نامه هاي عاشقانه ي قديمي را حفظ كنيد.
صورت حسابهاي بانكي و قبضها و ... را دور بياندازيد.
اگر نمي دانيد مي خواهيد با زندگيتان چه بكنيد، احساس گناه نكنيد.
جالبترين افرادي را كه در زندگي ام شناخته ام در 22 سالگي نمي دانستند مي خواهند با زندگيشان چه كنند.
برخي از جالبترين چهل ساله هايي هم كه مي شناسم هنوز نميدانند.
تا ميتوانيد كلسيم بخوريد.
با زانوهايتان مهربان باشيد.
وقتي قدرت زانوهاي خود را از دست داديد كمبودشان را به شدت حس خواهيد كرد.
ممكن است ازدواج كنيد، ممكن است نكنيد.
ممكن است صاحب فرزند شويد، ممكن است نشويد.
ممكن است در چهل سالگي طلاق بگيريد، احتمال هم دارد كه در هشتاد و پنجمين سالگرد ازدواجتان رقصكي هم بكنيد.
هرچه مي كنيد، نه زياد به خودتان بگيريد، نه زياد خودتان را سرزنش كنيد.
انتخابهاي شما بر پايه ي 50 درصد بوده، همانطور كه مال همه بوده.
دستورالعملهايي كه به دستتان ميرسد را تا ته بخوانيد، حتی اگر از آنها پيروي نمي كنيد.
از خواندن مجلات زيبايي پرهيز كنيد.
تنها خاصيت آنها اين است كه بشما بقبولانند كه زشتيد.
با خواهران و برادران خود مهربان باشيد.
آنها بهترين رابط شما با گذشته هستند و به گمان قوي تنها كساني هستند كه بيش از هر كس ديگر در آينده به شما خواهند رسيد.
به ياد داشته باشيد كه دوستان مي آيند و مي روند، ولي آن تك و توك دوستان جان جاني كه با شما مي مانند را حفظ كنيد.
براي پل زدن ميان اختلافهاي جغرافيايي و روشهاي زندگي سخت بكوشيد، زيرا هرچه بيشتر از عمر شما بگذرد، بيشتر پي مي بريد كه به افرادي كه در جواني مي شناختيد محتاجيد.
سفر كنيد
برخي حقايق لاينفك را بپذيريد:
قيمتها صعود مي كنند، سياستمداران كلك ميزنند، شما هم پير ميشويد.
و آنگاه كه شديد، در تخيلتان به ياد مي آوريد كه وقتي جوان بوديد قيمتها مناسب بودند، سياستمداران شريف بودند، و بچه ها به بزرگترهايشان احترام ميگذاشتند.
به بزرگترها احترام بگذاريد.
توقع نداشته باشيد كه كس ديگري نان آور شما باشد.
ممكن است حساب پس اندازي داشته باشيد.
شايد هم همسر متمولي نصيبتان شده باشد.
ولي هيچگاه نمي توانيد پيش بيني كنيد كه كدام خالي ميشود يا بشما جاخالي مي دهد.
خيلي با موهايتان ور نرويد وگرنه وقتي چهل سالتان بشود، شبيه موهاي هشتاد ساله ها ميشود.
نخ دندان به کار ببرید .
در شناخت پدر و مادرتان بکوشید ،هیچ کس نمی داند که آنان را کی برای همیشه از دست خواهید داد.
دقت كنيد كه نصايح چه كسي را مي پذيريد، اما با كساني كه آنها را صادر مي كنند بردبار و صبور باشيد.
نصيحت ، گونه ي ديگر غم غربت است.
ارائه ي آن روشي براي بازيافت گذشته از ميان تل زباله ها، گردگيري آن و ماله كشيدن بر روي زشتي ها و كاستي هايشان و مصرف دوباره ي آن به قيمتي بالاتر از آنچه ارزش دارد، است.
اما اگر به اين مسايل بي توجه هستيد لااقل حرفم درمورد كرم ضد آفتاب بپذيريد.
- - - Updated - - -
زمین جان یکی از دوستام این ایمیل زیبا را برام فرستاده.لطفا بخونش خیلی قشنگه!
سخنرانی ونه گات در مراسم فارغ التحصیلی دانشگاه MIT
گاهي شما جلو هستيد و گاهي عقب.
مسابقه طولاني است و سر انجام، خودتان هستيد كه با خودتان مسابقه ميدهيد.
ناسزا ها را فراموش كنيد.
اگر موفق به انجام اين كار شديد راهش را به من هم نشان بدهيد.
نامه هاي عاشقانه ي قديمي را حفظ كنيد.
صورت حسابهاي بانكي و قبضها و ... را دور بياندازيد.
اگر نمي دانيد مي خواهيد با زندگيتان چه بكنيد، احساس گناه نكنيد.
جالبترين افرادي را كه در زندگي ام شناخته ام در 22 سالگي نمي دانستند مي خواهند با زندگيشان چه كنند.
برخي از جالبترين چهل ساله هايي هم كه مي شناسم هنوز نميدانند.
تا ميتوانيد كلسيم بخوريد.
با زانوهايتان مهربان باشيد.
وقتي قدرت زانوهاي خود را از دست داديد كمبودشان را به شدت حس خواهيد كرد.
ممكن است ازدواج كنيد، ممكن است نكنيد.
ممكن است صاحب فرزند شويد، ممكن است نشويد.
ممكن است در چهل سالگي طلاق بگيريد، احتمال هم دارد كه در هشتاد و پنجمين سالگرد ازدواجتان رقصكي هم بكنيد.
هرچه مي كنيد، نه زياد به خودتان بگيريد، نه زياد خودتان را سرزنش كنيد.
انتخابهاي شما بر پايه ي 50 درصد بوده، همانطور كه مال همه بوده.
دستورالعملهايي كه به دستتان ميرسد را تا ته بخوانيد، حتی اگر از آنها پيروي نمي كنيد.
از خواندن مجلات زيبايي پرهيز كنيد.
تنها خاصيت آنها اين است كه بشما بقبولانند كه زشتيد.
با خواهران و برادران خود مهربان باشيد.
آنها بهترين رابط شما با گذشته هستند و به گمان قوي تنها كساني هستند كه بيش از هر كس ديگر در آينده به شما خواهند رسيد.
به ياد داشته باشيد كه دوستان مي آيند و مي روند، ولي آن تك و توك دوستان جان جاني كه با شما مي مانند را حفظ كنيد.
براي پل زدن ميان اختلافهاي جغرافيايي و روشهاي زندگي سخت بكوشيد، زيرا هرچه بيشتر از عمر شما بگذرد، بيشتر پي مي بريد كه به افرادي كه در جواني مي شناختيد محتاجيد.
سفر كنيد
برخي حقايق لاينفك را بپذيريد:
قيمتها صعود مي كنند، سياستمداران كلك ميزنند، شما هم پير ميشويد.
و آنگاه كه شديد، در تخيلتان به ياد مي آوريد كه وقتي جوان بوديد قيمتها مناسب بودند، سياستمداران شريف بودند، و بچه ها به بزرگترهايشان احترام ميگذاشتند.
به بزرگترها احترام بگذاريد.
توقع نداشته باشيد كه كس ديگري نان آور شما باشد.
ممكن است حساب پس اندازي داشته باشيد.
شايد هم همسر متمولي نصيبتان شده باشد.
ولي هيچگاه نمي توانيد پيش بيني كنيد كه كدام خالي ميشود يا بشما جاخالي مي دهد.
خيلي با موهايتان ور نرويد وگرنه وقتي چهل سالتان بشود، شبيه موهاي هشتاد ساله ها ميشود.
نخ دندان به کار ببرید .
در شناخت پدر و مادرتان بکوشید ،هیچ کس نمی داند که آنان را کی برای همیشه از دست خواهید داد.
دقت كنيد كه نصايح چه كسي را مي پذيريد، اما با كساني كه آنها را صادر مي كنند بردبار و صبور باشيد.
نصيحت ، گونه ي ديگر غم غربت است.
ارائه ي آن روشي براي بازيافت گذشته از ميان تل زباله ها، گردگيري آن و ماله كشيدن بر روي زشتي ها و كاستي هايشان و مصرف دوباره ي آن به قيمتي بالاتر از آنچه ارزش دارد، است.
اما اگر به اين مسايل بي توجه هستيد لااقل حرفم درمورد كرم ضد آفتاب بپذيريد.
-
با سلام وارزوی توفیق وکامیابی!!!مطالب شماراخوندم ناراحت شد .زمونه خیلی بد شده .هرجا دختر پاک ونجیبی باشه یک معتاد وخونه به دوش بی شخصیت شکار میکنه وهرجا یک مرد متشخص باشه یک دختر بی شخصیت بی خانواده شکار میکنه وبعد هردو غرق زجر حیاتی میشوند ولذا دخترای که بوی صداقت را نچشیده ند واصلا وجدان ابرو حیا سرشون نمیشه وهرروز بایک پسر میچرخند تا سنشون 16 نشده ازدواج میکنن بااونهمه بی لیاقتیشون ودخترای که پاکند تا سن 40 هم کسی سراغشون نمیاد اخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مگه پاک بودن جرمه؟؟پاکی یک زن ارزش معنوی داره که اصلا قبل قیاس با هیچ موارددنیوی نیست پن پاک را باید ستود ولی واقعا متاسفم به انتخاب این جوانها !!!!!!!!حتی من یک خانم متین ابرومند که جز بافندگان من هست وبعنوان دستمزد بافت قالی ازم پول میگیره انقد صادق هست که نگو .اما یه شوهر داره سربرج نشده میاد پول حقوقشو میگیره میبره تا یه ساعت دود میکنه میره هوا وتازه زنش انقد عاشقش هست که والله نمیدانم این چه سری هست ؟!چه حکمتی ؟؟!این معتادان بی شخصیتان انقد سلیقه خوب درازدواج دارند که نگو ....
دوست خوب وخواهر گلم!!خداوند درمورد ازدواج رسم انصاف رارعایت نمیکند بااین همه شهرت عدالت مداریش!!میشه یک بد بایک خوب!!!!
ناراحت نباش درمورد اون ادم سیگاری هم دوربرش نرو من هم توخونه زیر سیگارندارم وحساسیت به دودددارم علی الخصوص بوش /ادم سیگاری دستشویی بره اونجا را با بوی بند به گند میکشه تو خونه بخوابه خونه راالوده میکنه من حتی سوار ماشین نمیکنم /اینو بدان یک عمرزیستن درکنار یک سیگاری لجن بهترهست که تو خونه بمونی //الان 7 سال با بابام که بصورت تفریحی گاه گذری با دوستاش مشغول تریاک میشند حرف نمیزنم بش گفتم ترکش کن هرچی ماشین بگی برات میخرم البته معتاد هم نیست ولی میوه سر سفره دوستاش شده اون تریاک زهرمار../اخه قانون هم عرضه نداره از هرکی یک مثقال تریاک بگیرند اعدامشون کنند اخه مرد معتاد چه بهترزود بمیره چون جامعه را الوده میکنن ..کاش قانونگذار من بودم اول پدر خودم سر داربود تاهمه ببینند ولی خب چی کنیم.
بخودت فشار نیاور شاید حکمتی تو کارهست هیچ چیز بدون علت نیست.درضمن شماازکدام شهرستان هستید؟
- - - Updated - - -
با عرض پوزش اشتباهات تایپی زیادداشته ام که بعد متوجه شدم(درسطر4 بجای زن(پن)نوشته ام درسط 10 بجای (بد بند )تایب شده ودرسط 8بجای همیشه ناقص میشه نوشته ام.
-
پدر شما می خواست که مشخصات شما را به کسی بدهد که کارش همین است و برای دختر خانم ها خواستگار می فرستد. گفتی حاج اقا هم هست. پس چرا از این راه وارد نمی شوی؟
من هم یک لینک به شما در تاپیک قبلی ات معرفی کردم که مثل همین پیشنهاد پدرت بود . چرا آن را پیگیری نکردی؟
خوب اگر نمی خواهی مجرد بمانی اینها راه های خوبی هستند. منتظر چه هستی ؟
-
سلام:72:
مصباح الهدی عزیز ممنونم.خیلی مطالب خوب وآموزنده ای بود.کمی حالم بهتره اما مساله سر جاش هست.
شهریارمحترم ممنون.داستان زندگی تلخ اما آموزنده ای بود.من نمیتونم اسم شهرمو بگم.
نوپو عزیز از شما هم ممنونم که به فکرمین.اما اونجا پسر ناجور هم هست.خواهرم دیده بعضیها میان واسه پیدا کردن دوست دختر ودوست پسر.پس نمیتونه محیط سالمی باشه.
در مورد اون سایت هم که گفتید همینجا هم توصیه میکنن مکان مناسبی واسه ازدواج نیست.
-
کجا مکان مناسبی نیست ؟ آن سایتی هم که من معرفی کردم ، از طریق اینترنت این کار را انجام نمی دهد. بلکه سایتش معرفی موسسه شان و خدمات و شرایطش است. این تنها موسسه ای است که من در تحقیقاتم فهمیدم مناسب است و مدیرش هم یک روحانی تحصیلکرده است. شما اصلا رفتی که حالا داری این را می گویی ؟
-
نه نرقتم.
قصد جسارت یه شما یا کسی رو ندارم.امایه چیزی تو وجودم میگه رفتن به این موسسات دور از شان یک دختره.
من این حسو دارم.