ببین من با توجه به شناختی که از پسرها دارم بهت میگم اگه با ایشون ازدواج کنی اشتباه محض کردی، خود دانید.
مگه چند سالته اینقدر عجله داری؟!!
نمایش نسخه قابل چاپ
عجله ندارم نامزدمم همچین دوست ندارم ولى اگه نامزديو بهم بزنم باز قبليه مياد سراغم کمين نشسته که کى نامزديم بهم بخوره و بياد سراغم از طرفى اينم شرایط نامزدمه فقط بخاطر فرار از دست قبلی اينکارو کردم. همه هم قبولش دارن همه خوبيشو ميگن فعلا بهش ى فرصت دادم ميخواد عقد باشم بچه داشته باشم اشتباهى ديدم رهاش ميکنم
مگه وقتی عقد کنی رها کردنش به همین راحتیه؟؟! اصلا قانون های طلاق توی ایرانو می دونی؟ توی عقد بچه داشته باشی؟!!!
در مورد نامزد قبلیت باید همین الان یه جوری مهارش کنی اگه فکر می کنی مثلا با یکی دیگه ازدواج کنی اون بی خیالت میشه و دیگه اذیتت نمی کنه در اشتباهی. باید با قانون و اعلام اینکه مزاحمت شده جلوش رو بگیری.
نه نميگم که تو عقد بچه داشته باشم ميگم ميخواد باشم. يا ازدواج کرده باشم و بچه داشته باشم ازش. به خانوده م گفتم ميخوام نامزدى رو بهم بزنم چون قبلا افسردگی شديد داشته قبلا جز من کسيو ميخواسته گفتن تو که ميگى قبلا الانشو ببین خودت دارى بهونه الکلی ميارى ما ابرو داريم ... بهش گفتم اشتباهى ازت ديدم ديگه منى درکار نيست و اينم بفهم ى وقت فکر نکنى هر اشتباهيتو ميبخشم از اون روز به بعد اشتباهی نديدم ازش. حس ميکنم خود ب خود نامزدى بهم ميخوره
خانوم ببخشید ولی انگار این نامزدی و مشکلات زندگیتون رو دست کم میگیرید. همش از روی خیال و احتمال که نمیشه همچین مسائلی رو حل کرد. نامزد قبلیتون مگر شما رو بعد از جدایی اذیت میکردند؟
نامزدم نبود ولى خونوادم خبر داشتن اره اذيتم ميکرد و ميکنه موقعی که باهاش بودم خيلى وحشتناک بداخلاق بود مدام فحشم ميداد جوابمو نميداد انقد اينکاراشو تکرار کرد که ازش دلزده شدم تو چشم سياه شد بعد که نامزد کردم زنگ زد خيلى گريه کرد خيلى حالش بو بود صداش ميومد که داره تمام وسایل خونشونو شکسته يکى از دوستاش زنگ زد بعد از کلى فحش و ناسزا که خيانتکارى من از وقتى کار تورو در حق دوستم ديدم نامزدمو ول کردم چون ترسيدم مٽل تو باشه و گفت ار روزى که تو ولش کردى لباس سياه پوشیده و ميگه عشقم مرده. حالا همش ميگه بايد بياى ببينمت فحشم ميده
ایشون وقتی از شما خواستگاری کردن باید تکلیف اون حس و خالکوبی مشخص میکردن.
اینجوری ک نمیشه هروقت خودشون به اون خالکوبی نگا میکنن یاد خاطراتشون کنن و شمارو آذیت کنن.جالا دوست ندادی مستقیم بگی نگو.
اما بطور غیر مستقیم بهشون بفهمون ک کارشون درست نیست.همونجا ازشون میپرسیدین خب این چه سوالیه شما جای من اسم نانزد قبلیمو رو دستم خالکوبی کنم شما چه حسی پیدا میکنین؟
یا میگفتی منم همون حسی پیدا میکنم که که اگه شما اسم نامزد قبلیه منو رو دستم ببنین پیدامیکنین.
من فک میکنم شما مهارت لازم برای گفتن خواسته هاتون به نامزد و اطرافانتون ندارین .و این د اینده برای شما مشکل ساز میشه.
یکم زندگی و شوخی گرفتین.
خیلی مراقب باشین.
ایشون 28سالشونه؟ من فکر کردم اینقد احساساتین حتما همسن خودتونن. وابستگی ایشون خیلی بده زود وابسته میشن .با اون نامزد قبلیشون چند سال بودن با این شدت وابستگیشون معلومه که خیلی باید بوده اشن چند سال جدا شدن؟ باید مدت زیادی بگذره تا بتونن فراموش کنن.
دیپلمه ان؟ شما لیسانس؟
فکر نمیکنین این براتون مشکل ساز بشه؟
اینقد عجله نکنین .
شرایطتون با هم مقایسه کنین ببینین اصن هم کف هم هستین.
- - - Updated - - -
اینجوری ک نمیشه هروقت خودشون به اون خالکوبی نگا میکنن یاد خاطراتشون کنن و شمارو آذیت کنن.جالا دوست ندادی مستقیم بگی نگو.
اما بطور غیر مستقیم بهشون بفهمون ک کارشون درست نیست.همونجا ازشون میپرسیدین خب این چه سوالیه شما جای من اسم نانزد قبلیمو رو دستم خالکوبی کنم شما چه حسی پیدا میکنین؟
یا میگفتی منم همون حسی پیدا میکنم که که اگه شما اسم نامزد قبلیه منو رو دستم ببنین پیدامیکنین.
من فک میکنم شما مهارت لازم برای گفتن خواسته هاتون به نامزد و اطرافانتون ندارین .و این د اینده برای شما مشکل ساز میشه.
یکم زندگی و شوخی گرفتین.
خیلی مراقب باشین.
ایشون 28سالشونه؟ من فکر کردم اینقد احساساتین حتما همسن خودتونن. وابستگی ایشون خیلی بده زود وابسته میشن .با اون نامزد قبلیشون چند سال بودن با این شدت وابستگیشون معلومه که خیلی باید بوده اشن چند سال جدا شدن؟ باید مدت زیادی بگذره تا بتونن فراموش کنن.
دیپلمه ان؟ شما لیسانس؟
اینقد عجله نکنین .
- - - Updated - - -
یکم زندگی و شوخی گرفتین.
خیلی مراقب باشین.
دیپلمه ان؟ شما لیسانس؟
اینقد عجله نکنین .
حرفتو کاملا قبول دارم من مهارت لازم در گفتن خواسته هام به هيچکسو ندارم حالا از سفر که اومد بهش ميگم اگه تونستى گذشتتو فراموش کنى و خالکوبياتو پاک کردى تا عقد کنيم اگه نه تا تجدیدنظر کنم مستقیم بهش ميگم نه هم کف هم نيستيم شغلش اشپزيه پولدارم نيست ميدونم خيلى خودمو دست کم گرفتم درصورتی که با توجه به موقعیت خونوادم که تو شهر خودمون کع خيلى معروف و سرشناس هستیم موقعیت بهتر گيرن مياد ولى نميذارن بهمش بزنم
عزیزم
اصلا عجله نکن اگه خدای نکرده عقدوعروسی کنی بعدببینی این مشکلاتی که میگی سربازکنن وجدی تراز اونی که فکرمیکردی باشن خیلی اذیت میشی هیچ کس هم به اندازه ی خودت ازطلاق وجدایی ضربه نمی خوره
نوشته هاتوکه می خونم انگارخیلی تندتندمی نویسی ومیری یکم آروم تربنویس بعضی حروف روجامیندازی یکم خوندنش سخته نشون میده زیادتمرکزنداری
نشون میده الان خیلی ذهنت مشغوله حق هم داری ازیه طرف بی اعتمادی که به نامزدفعلی ت داری ازیه طرف قضیه ی فشارهای خواهرت ازیه طرف نامزدقبلی ت و....
سن کمی هم داری خواهرانه نگران آینده ت هستم در مورد مهریه بالاوپائینش مهم نیست زیادخودتو وذهنتومشغول اون قضیه نکن ...حتما مشاوره برو حتما راجع به مشکلات روحی نامزدت بدون شوخی وصراحتا تحقیق کن پرس وجو کن ازخانواده اش دوستاش و....کلن درمورد تحقیق وشناخت اون اصلاکوتاه نیا تازه ازخانواده ات کمک بگیر
فقط به خاطراینکه پولدارنیست نگوخودمودست کم گرفتم بهترگیرم میاد نه بشین عاقلانه فکرکن آگاهی توبالاببر توباید برای یک عمر یک مرد باایمان وبااخلاق روانتخاب کنی که قابل اعتمادباشه وبهش تکیه کنی ، یک انسان خوب......نه اینکه به پول وآشپزبودنش و...گیربدی
ببین مناسب هم هستید یانه ؟
باهاش راحتی یا خودتوسانسورمی کنی؟
ازلحاظ اعتقادی ومذهبی هم کفو هم هستید یانه خیلی فرق داری؟
تحصیلاتتون باهم هم خونی نداره ولی آیا بااین وجود سطح فکری تون یکسانه ؟
اینکه ازش یخوای گذشتشو فراموش کنه که تویه لحظه نمی تونی بفهمی باید یه مقدارزمان بگذره همین روبهونه کن بگو می خوام بیشتر باهم آشنابشیم ببینیم می تونیم همدیگه رودوست داشته باشیم یانه...
خالکوبی کردن نشونه ی آدم هاییه که زودهیجانی میشن زود تحت تاثیرقرارمیگیرن ببین این خصوصیتش مشکلی ایجادنمی کنه؟
بخواه حتماپاکش کنه یعنی چی وقتی ازت پرسیده اونطوری جواب دادی...؟باید درکمال آرامش خواسته ها ونظرات برحق خودت روباشریک زندگیت درمیون بذاری ....شوخی نیست که...
سن کمی داری عجله نکن...اصلا زود عقد نکن ...اصلا به هیچ عنوان
درپناه حق
تمرکز که هيچى ندارم ولى با گوشى هم که ميام بدتره سخته کلماتو اصلاح کنم. يادمه دو شب بعد از نامزدى گفت پنج سال زير نظر مشاور بودم الان هم با مشاورش در ارتباطه گفت ازش کمک ميگيرم نه اصلا باهاش راحت نيستم حتى جلوش چيزى نميخورم کم باهاش حرف ميزنم تازگى ها بهتر شدم بعد از دوماه. حتى بش نميگم برام شارژ بخرخودش ميخره ... نميتونم بهم بزنم چون قبلى مياد سراغم نميخوام ديگه ببينمش اذيت م
- - - Updated - - -
ميکنه فحشم ميده تهدیدم ميکنه خانوادمم نذاشتن گفتن خوشى زده زير دلت ... بهش ميگم حرفامو ى مقطع از افسردگيش برميگرده به مرگ باباش.که چهارسال پيش بوده. ميدونين از نوجوانی پيش زمینه افسردگی داشته. پسر زحمت کشيده اى هست از سن کم کار ميکرده مسئولیت پذيره اما بازهم چيزاى بالایی باقى ميمونه