سلام
درسته که شوهرتون از نظر شرعی و قانونی این حقو ندارن.
اما شما نگا کنین که کدوم مورد واستون ارزشمند تره؟
اینکه تو زندگیتون آرامش داشته باشین بدون اون پول یا همیشه جنگ و دعوای اون مال دنیا رو داشته باشبن؟
شما یمدت قبول نکردین حقوقتون و بدین نتیجشم دیدین .حالا یمدت بدین ببنین چی میشه.
شاید شوهرتون میخواد شما به ایشون نیازهاتونو بگین ایشون براتون تامین کنن.چون با عقل بشر که جور در نمیاد بیست میلیون کجاااا و 700 تومن کجا.
یا شایدم شوهرتون میخواد ببینه چقد شما حرف شنوی دارین ازشون .یمدت امتحانتون کنن بعد دوباره حقوقتون یا یچیزی بیشتر هم بذارن روش بعنوان نفقه بهتون بدن.چون بالاخره دادن نفقه حق قانونی شماست.مگه اینکه اینو نمیدن.
حقوقتون برای یمدت بدین اما تاکید کنین وظیفشونو طبق حقوقشون نفقه و خرج و مخارج شمارو برعهده بگیرن.
راستش من یجورایی درکتون میکنن تازه نمیدونم مطمعن نیستم اما فکز کنم وضع ماماان من بدتر از شما هم بوده و هست واسه همین یمقدار بیش از حد هم درک میکنم.
بابای من که اصن ماهی 20میلیون حقوق نمیگیرن ماهی دو تومن حقوق دارن که تازه الان بازنشست شدن.ایشونم خیلی بخانوادشون اهمیت میدادن اونم چه خونواده ای ، ادمایی که اصن قدر نه ایشونو نه مادرم و نمیدونن.(اینی که میگم قدرشونو نمیدونن حرف خودمه بعنوان دختر بزرگشون با چشم خودم دیدم وگرنه بیجاره مامانم اینقد صبوره و با محبت که اصن اعتراضی نمیکنه)
پاداش مامان من بعد از بیست سال کارکردن واسه دولت 16 میلیون شده بود. بابای من 6میلیون این پاداش و رفت داد به پسر برادرش واسه عروسیش.(6 میلیون پاداش 20 سال خدمت مامانم شده کادوی عروسی پسر عموی بنده!!!!!!)
یا هزینه تحصیل دختر برادرشو که ترمی دو میلیون میشد و میداد.لازم بذکره چقد سخت بود اون زمان پدر من مشکل مالی پیدا کرده بود مامان منم مجبور شده بود هرچی ته حساباشه و پول عیدیشه جمع کنه پول ابن خانوووووم و بده.شما ببین دیگه واسه ماها ک بچه هاشیم چقد سخت بود.اما ماماان بیچاره من تحمل میکرد طفلک حتی واسه خودش یدست لباس نمیخرید همش صرفه جویی میکرد چون گفم که بابام یمدت مشکل مالی پیدا کرده بود.بعد تو این اوضاع دست از سر خانوادشم نمیکشید.
حتی یکی از خونه هاشوکه تو رهن بود و از رهن دراورد و داد به برادرش اونم برادری که خودش از کارش اومده بود بیرون و تو تهران خونه داشت.
عزیزم از این موارد بخوام بگم زیاده تازه ایناش دقیقا تو اوج مشکلات خودش بود.بگذریم که حتی دایی بابام برای تعمیر خونش از بابام پول میگیرفت.
تازه قدرشم نمیدونن نه اینکه انتظار تشکر داشته باشن نهههه اما انتظار بی احتامی که ندارن.اینقد ادمای از خود متشکرین که حتی این کارای بابامو وظیفه میدونن نه لطف یعنی اگه بابام پول بهشون نده اینقد بی احترامی میکنن که.....
من نمیخوام بگم آدم نباید کمک کنه بخونوادش چرا باید بکنه اما نه در حدی که خودش بمشکل بربخوره.بنظرم در حد توانش خوبه.
حالا من نمیدونم شما چطور ادمی هستین شوهرتون امکانات زندگی و کامل بزاتون طبق توانشون براورده کردن یا نه ادم پرتوقعی هستین یا نه .زندگیتون با این کمکا بمشکل برمیخوره یا نه.اما اینو میدونم ک پول زیاد مهم نیست یعنی اصن ارزش اینو نداره که یخوای ارامش زندگیتو بهم بزنی یا خودتو اینقد اذیت کنی.
ببین مامان من از خیلی چیزا تو زندگیش گذشت اما الان عروس خوبه مامانیمه همسر خوب باباست. زندگیشون خیلی خوبه اگه چشم نزنم و مشکلات مالی و بخوایم چشم پوشی کنیم . مطمعنا زندگیت از مامان من خیلی بهتره.البته نمیخوام بگم کارای مامانمو تایید میکنم ها اتفاقا اصن از این روش زندگی خوشم نمیاد که زن اینقد دیگه از خودش بزنه . بالاخره مگه چند سال زندگی میکنه . اما اینم میدونم که ارزش زندگی بالاتر از این حرفاست پول باشه امکانات باشه خوبه ادم یجور لذت میبره نباشه هم یجور.اینارو هم گفتم که یعنی بدتراشم هست که حقوق شوهرشون اینقدم نباشه.!!!!
مهم زندگی خوب و با ارامش عزیزم.
امیدوارم زودتر مشکلت حل بشه. اکه واقعا بزندگیتون این کمکا اسیب ننیزنه بذار کمک کنه چه اشکال داره.اما اگه دیدی داری زیادی از زندگیت میزنی با محبت نه دعوا سعی کن بشوهرت بقهمونی کمکاش مانع پیشرفت خووتون میشه.بگو بالاخره خودش بچه هاش فردا بزرگ میشن هرچی بزرگتر شن مشکلاتشون بیشتر میشه خرجشون ییشتر باید اینده نگر هم بود.
موفق باشی:72::72:
- - - Updated - - -