-
والله من 28 سالمه و در دوران عقد طلاق گرفته ام و هنوز دوشیزه ام و از نظر ظاهر و اندام و برخوردم هم مشکل ندارم. ولی وقتی پسری می خواهد به من نزدیک شود. اولش کلی در مورد دلایل طلاقم با من صحبت می کند. بعدش یه جورایی به شوهر قبلی ام رجوع می کند.
تا بالا پایین نکنند. جلسات را ادامه نمی دهند.
یعنی طلاق یه جورایی تیتری برای من شده است که هر کسی به من نزدیک نمی شود. من نمی دانم چگونه شما با این احساسات کنار امده اید.
حتی پسرهایی هستند که با شنیدن طلاق حتی سراغی هم نمی گیرند.
بعضی ها که می خواهند 100درصد مطمئن باشند که هنوز دوشیزه ام. یعنی این را فهمیده ام که تقریبا هیچ پسری از دوشیزه بودن زنش نمی گذرد.
-
اگر اون خانم هم چیزی بگوید که خلاف میل شما باشد همین طور با او خشونت به خرج می دهید؟ ما هم از همین نگرانیم. شما به شدت احساساتی هستید چه خشم و چه محبت. علت طلاق هم مهم نیست. همان طور که گفتم اون خانم از بقیه آسیب پذیرتره. من نگفتم او باید با شما معامله کند. اما کاملا مشخص است که این خانم لطمه از ازدواج قبلی دیده است. خیلی از خانم ها به کسی علاقه دارند و چیزی نمی خواهند. اما این با برخورد انفعالی که ایشان دارد فرق می کند.
علت طلاقها آن چیزی نیست که شما می گویید اما این مهم نیست. هر چه که باشد آسیب های خودش را می زند و من گفتم اگر می خواهید با این خانم ازدواج کنید به جای اینکه بگویید او عاشق من است و برخورد احساسی کنید ، باید دقیقتر به وجودش بنگرید و آنچه را که کشیده درک کنید. اگر می خواهید با خانم مطلقه ازدواج کنید لازمه اش این کار است. اما نمی دانم چرا وقتی به شما می گوییم باید با طلاق و مشکلات آن برای خانم و روحیات یک خانم آسیب دیده کاملا آشنا شوید موضع می گیرید و عصبانی می شود. حس می کنم دلتان نمی خواهد به این موضوع بپردازید تا تصورتان از خانم همین که هست بماند . حس می کنم شما با توجه به رابطه های ناموفق قبلی می ترسید اگر این یکی را بیشتر و بدون احساس بررسی کنید مثل همان قبلی ها باشد.
می دانید چرا این حس را دارم ؟ چون شما دایما می گویید او با بقیه فرق دارد و مثل آنها نیست. مثل تجربه های قبلی من نیست.
یعنی رابطه های قبلی زهرش را ریخته در وجود شما و هنوز باقی است. برای همین وقتی این خانم را می بینید دایما با قبلی ها مقایسه اش می کنید و می گویید با آنها فرق دارد.
آقای مه آلفا اگر می خواهید ازدواج کنید باید رابطه های قبلی را فراموش کنید. انگار اصلا ( بقیه ای ) وجود نداشته اند که این خانم با آنها تفاوت داشته باشد. انگار اصلا شما در گذشته ( حسی ) نداشته اید که با احساس الان شما تفاوت داشته باشد. انگار این خانم اولین زنی است که با او آشنا شده اید.
به راهکار فرشته مهربان عمل کنید. مدتی به خودتان فرصت بدهید که این احساسات فروکش کند و نیز تمام رابطه های قبلی را فراموش کنید و فضای ذهن تان را آزاد کنید. اگر با خانم رابطه جنسی داشته اید که باید بگویم کارتان بسیار سخت شده است. چون این رابطه خانم ها را وابسته می کند ( برخلاف آقایان ) و شناخت شما برای او بسیار مشکل می شود و برا این وابستگی هر شرایطی را می پذیرند. نمونه اش هم زیاد است در این تالار. پس او هم باید همین کار را بکند.
-
لغت تقریبا یعنی شامل همه نمیشه خب منم جزو همون دسته ای هستم که دوشیزه بودن همسرم برام مهم نیست. هرچی بوده تموم شده و این الانه که مهمه.این خیلی بهتره تا اینکه با یه نفر که دوشیزه هست ازدواج کنی و بعد بفهمی بهت خیانت کرده وفاداری الان و آیندشه که برای من مهمه
مطلب بعدی اینکه من به خاطر گفته های دیگر دوستان مجبور شدم مقایسه کنم و البته منطورم مقایسه نبود میخواستم اینو بگم که من به خاطر نکاتی که برشمرده شد جو گیر نمیشم و طمن اینکه من کاملا میدونم که این خانم آسیب دیده برای همین هم میخوام اگر باهاش زدواج کردم تا آخر عمرم بهش وفادار بمونم چون از روحیات و اخلاقیات اونم میدونم که همیشه به من وفادار خواهد ماند. من کاملا حالشو میفهمم و برای همین هم میخوام یه زندگی آروم و به دور از هرگونه تنش باهاش داشته باشم چون هردومون به اینطور زندگی نیاز داریم
- - - Updated - - -
لغت تقریبا یعنی شامل همه نمیشه خب منم جزو همون دسته ای هستم که دوشیزه بودن همسرم برام مهم نیست. هرچی بوده تموم شده و این الانه که مهمه.این خیلی بهتره تا اینکه با یه نفر که دوشیزه هست ازدواج کنی و بعد بفهمی بهت خیانت کرده وفاداری الان و آیندشه که برای من مهمه
مطلب بعدی اینکه من به خاطر گفته های دیگر دوستان مجبور شدم مقایسه کنم و البته منطورم مقایسه نبود میخواستم اینو بگم که من به خاطر نکاتی که برشمرده شد جو گیر نمیشم و طمن اینکه من کاملا میدونم که این خانم آسیب دیده برای همین هم میخوام اگر باهاش زدواج کردم تا آخر عمرم بهش وفادار بمونم چون از روحیات و اخلاقیات اونم میدونم که همیشه به من وفادار خواهد ماند. من کاملا حالشو میفهمم و برای همین هم میخوام یه زندگی آروم و به دور از هرگونه تنش باهاش داشته باشم چون هردومون به اینطور زندگی نیاز داریم
-
سلام ميشه در مورد چگونگي آشناييتون و آغاز ارتباطتتون بيشتر توضيح بديد و بفرمائيد كه در قدم اول چه ويژگيهايي در ايشون ديديد كه باعث جذب شما شد؟راستي تحصيلات اون خانم چيه؟ و آيا ظاهرشون نشون نميده كه از شما بزرگتره؟