-
دوتا اولویت برای شماخیلی مهم هست،یکی سلامت وآرامش روحی وحداقل شدن آثارمنفی جدایی دوم.نیازمالی خودت. شما اول شرایط خودت رو درنظربگیر+نظرخانواده وگوشه چشمی هم به موقعیت اوداشته باش.عدالت این نیست فقط به وضعیت او نگاه کنی وازخودت غافل باشی.تازمانی که زبانش تحقیرهست صبرکن.به خودش هم بگو خودت منو تحریک میکنی تاریال آخرشو ازت بگیرم.اصلانگران این نباش چی درموردت فکرمیکنه..اما درمورد عکسهاوتهدیدات تاجایی که من میدونم پرونده ای که قبلاتوی دادگاه بوده باشکایت جدیدلایحه پیوستش میشه. تعهد محضری هم بارحقوقی براش داره دراین مواردباوکیل ومشاورحقوقی صحبت کن.منظورمن ازپست قبلی این بود تازمانی که ببخشی یابه هرطریق پرونده فیصله پیداکنه.اوبه هیچ وجه بعدش نمیاد تعهدبده چه دادگاه چه محضرولی تاموقعی که دستش زیرسنگه این تعهد روبهت میده.مهم نیست ازش کپی داشته باشه چون با تعهد پاش گیره یه بازدارنده محکم هست.
-
amminمرسی
راستش خانواده که فقط روم فشارمیارن تمومش کن حتی باهیچی.خیلی اعصابشون روداغون کرده میگن فقط خودتونجات بده
بله بایه وکیل بایدصحبت کنم که کامل تعهدات روبگیریم وبعدرضایت بدیم وپروسه طلاق روهرچه سریعترانجام بدیم تایه موقع دوباره دبه نکنه
طلاق رو 2تایی توافقی بریم سریعتره یا وکالت طلاق روبگیرم ویه طرفه خودم برم اقدام کنم؟
- - - Updated - - -
کدوم سریعتر ومطمئن تره ؟
-
وکالت طلاق و بگیری مطمئن تری بازم با یه وکیل مشورت کن
چون اگه مهریه رو ببخشی و وکالت نگیری فردا دبه میکنه من طلاق نمیدم گیر میوفتی
-
سلام بهارجان مرسی
خودمم همین فکرومی کنم چونن واقعاآدمی هست که دبه کنه واذیت کنه
فقط من نمیدونم وقتی همون وقت وکالت طلاق ومیگیری همون وقت هم صیغه ی طلاق رومی خونن؟
می دونم ایناسوالات حقوقیه
فقط دوستان وکارشناسانی که میان درمورد اون خصوصیت زودرنجی،قوی نبودن،زودتحت تاثیربودن وعذاب وجدان الکی گرفتن ودلسوزی بهم کمک کنن چطوری قاطع تر ومنطقی تر باشم؟نترسم؟
-
خواهرم . یک کمی صبر کن . یک کم برو بیرون از شهر!. غاری ! جایی بیرون از شهر . بزار یک کم تحولات زندگیت بیاد رو دور اهسته . به اونم فرصت بده . هرذ دو تا تون باید چند روز تا چند ماه روزه ی سکوت بگیرین
-
سلام دوست خوبم//اولین نشر عکس های تو جرمش تا اعدام هست .نترس یک ریال از مهریه ت نبخش هر غلطی مخواد بکنه وقبل ازاینکه اون درمورد خواهرت کاری بکنه بخواهر بگو برا ای این تهدیدت کرده ویه جوری واکسینایسیون کن/اگه اون شرف داشته باشه ومرد زندگی هست دوستی ودشمنی هم باید مردانگی وار باشه./نبخش!!!دنیا هم بدون صاحب نیست اگه مزاحمت شد باز مجرم هست .هیچ کاری نمیتونه بکنه نترس ..اما از یک دینارش نگذر../من موقع طلاق زن اولم به زندان رفت فرداش ازادش کردم گفتم همه چی بجای خود /البته بجرم سرقت پول ومقداری وسایل گرانبها /دومی هم بخاطر رابطه نامشروع محکوم بشلاق شد باز نخواستم آبروش بره سپردم دست منگنه مکافات عمل //اخه اون قاضی حق حکمش فراتر ازاینهاست..همانطوری که اونیکه زندان رفته بود همون سارقی ازیه نفر حامله شد زن اون نفر ازشنیدن این خبر سکته کرد والان بجای اون زن فوت کرده رفت خانم اون مرد شد این یه رسوایی تمام عیار واون یکی هم مطمنم یا خودش میمیره یا شوهرش که قبل ازمن خواستگاردختره بود دختره اونو ول کرد اومد پیش من وازمن مهریه گرفت بازرفت پیش اون!!اونها هم روزی مطنم خواهند سوخت یاددر تصادفی یا در سانحه ای .این روز این حرف را بیاداشته باشید که بعدازچند سال همینجا خبررسانی خواهم کرد چون اعمال قبیح اونها جز نارجهنم چیزی روا نیست..یعنی چه پخش عکس؟؟چه بی نجابت!!!لااقل حرزمت یه شب که باهم سرروی یک بالنج انداخته اید اونو نگهداشته باشه..بگیر تمووووووووووووووووووم مهریه را همه حقوق رحله ونفقه وحق الزحمت هزینه دادرسی ودیرکرد مهریه بااحتساب نرخ شاخص روز /بزار نفسش بنند بیاد/ناراحت شدم ازاینکه یک زن مورد تهدید قرار گرفته وبرای کمک خواهی به جامعه مجازی اومده!!!کو اون مددکنندگان جامعه اجتماعی ؟؟