واقعا متاسفم که چنین انسانهای پیدا میشن. با توضیحاتی که شما دادید فکر نمی کنم پرده بکارت شما پاره شده باشه. نگران نباش به خدا توکل کن.
نمایش نسخه قابل چاپ
واقعا متاسفم که چنین انسانهای پیدا میشن. با توضیحاتی که شما دادید فکر نمی کنم پرده بکارت شما پاره شده باشه. نگران نباش به خدا توکل کن.
این تایپینک به شدت اعصابمو به هم ریخت . این آدمها مریض که حتی به یه بچه رحم نمی کنن . ای کاش این آقارو اعدام ( پرتاب از بلندی )میکردن .
خدایا امثال این افرادو از جامعه نیست و نابود کن .آمین
سلام عزیزم
وقتی داشتم مشکلت رو می خوندم تنها سوالی که به ذهنم رسید این بود که اون اقایی که با شما این کار زشت رو انجام داده چه کسی می تونه باشه .شما ذکر کردید خانواده ی مذهبی دارید چه طور ممکنه ی اقا شبا به خونه ی شما بیاد در غیاب پدرتون؟:303:
دوستان راه حل هایی منطقی و درست رو ارائه دادند... اومدم فقط بگم متاسفم... به عنوان یک مرد، متاسفم.
سلام دوست عزیز
از اتفاقی که برات افتاده متاسفم چون می دونم اگر هم صدمه ی جسمانی ندیده باشی(که به نظر من ندیدی)حتما لطمه ی روحی بدی خوردی من کاملا متوجه موقیتت هستم چون برای یکی از دوستامم درست باشرایط تو همچین اتفاقی افتاده بود. اول چندتا سوال خواهر داری اگر داری چند سالشه؟دوم اینکه این اقا چه نسبتی با شما داره و چندسالست ازدواج کرده یا نه؟
ببین فکر نمی کنم بهت اسیبی رسیده باشه چون اگر رسیده بود مطمئنن متوجه می شدی پاره شدن پرده بکارت در ان سن با درد زیادی همراهه و با نظر اون دوست عزیزم موافقم بعید می دونم جرئت چنین کاری رو داشته باشه اما با همه ی این حرفا برای اینکه از نظر روانی به خودت کمک کنی حتما به دکتر زنان مراجعه کن دوستان هم پیشنهادا ی خوبی در مورد نحوه ی این کار دادن .
امیدوارم موفق باشی.
سلام
واقعا تکان دهنده است...
برای اتفاقی که افتاده واقعا متاسفم ...نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم توکلت به خدا باشه... خدا حق شما میگره مطمن باش