-
چه بهتر که عرضشو نداری درد دلم که من هستم پیشت
اول بگم انقدر راحت به خودت انگ نزن دچار دگانگی هستم این مسخره بازیا لوس بازیا رو جم کن
ولی من وقتی ازش به دل بگیرم نمیتونم بی احترامیشو تحمل کنم:خوب تحمل نکن "آروم باش بعدش بشیند حلش کنید ببخشش و تمام
البته خانوادگی مشاور بهم گفت شخصیت نمایشی هستن. عزیز اینجوری که حساب کنی همه مریضی روانی دارن:311:
دلم بعضی وقتا واسش میسوزه.آخه استرس شدید دچار حمله پانیک میکندش من جای تو بودم دلم برای میترکید چرا اذیتش میکنی پس؟
وای نمک نشناس هست.توی 1 ماه زندگی چه جوری به این نتیجه رسیدی واقعا؟؟؟
من نمیدونم همش چرا میگم حتما یکی دیگه از این بهتره پاشو خودتو حم کن بهتر از این توی کل دنیا نیست
این همه آدم خوب تو دنیا هست من باید حتما اونی که من میخام پیدا بشه : زن مطلقه این حرفا؟؟؟واه واه واه:311:
مهسار گفته طلاق اونم سری رفت طلاق داد !!!!عجبا
مجبورم فیلم بازی کنم واسه زندگی یه بار فیلم بازی نکن خودت باش دیگران همونجوری که هستن دوست داشته باش و توقع خوبی ازشون نداشته باش البته نه اینکه اونام شما رو بزنن
یک جا خوندم به دروغ بگی دوست دارم به مرور بهت طلقین میشه.یک خانم روانشناسی بود میگفت همه آدمارو دسوت داشته باش مثل خدا بدون اینکه بهشون نیازی داشته باشی
سوره والعصر زیاد بخونه خیلی هم کوتاه
- - - Updated - - -
انثدر بدم میاد از اینایی ککه زیادی میرن توی علم روانشناسی
بابا دختر لوس یه کتک دلش میخواد همین دکانگی بهترین میخوام همش یادش میره حالش خوب میشه
- - - Updated - - -
همین طلاق منو و طرز فکرمو عوض کرد. اتفاقا طلاق مثل یک وه تجربه است که باید ازش درس بگیری تا زندگی بهتری برای خودت بسازی عیبهاتو جبران کنی
- - - Updated - - -
خدا به من یه دل داده که همه رو دوست دارم هرچی بچه شیعه است دوست دارم بقیه انسان ها روم دوست دارم
انقدر دوستشون دارم وقتی ازشون ناراحت میشم بهشون نمیگم تا ناراحت نشن سریع میبخشمشون ولی اگر مساله خیلی مهمی باشه مثل زدن و یه اشتباهات بزرگ اگر رفعش نکنن به دل میگیرم تا زمانی که رفعش بکنن و جبران
-
سلام مهرسا جان
من فکر میکنم مشکل شما سر اینه که هنوزم همسر سابقتو دوست داری و داری با رویای با او بودن زندگی میکنی
سعی کن فراموشش کنی اینکه تو رو لوس کرده و نازنازی بار آورده ولی الان دلیل نمیشه که نامزد جدیدت هم همین کارو بکنه
اون بیچاره چه تقصیری داره که شما هنوز تو شوک طلاق هستی! سعی کن به خودت بیای و همسر سابقتو فراموش کنی نامزدتو بپذیری رو نکات مثبت نامزدت تمرکز کن و اونارو تقویت کن
خیانت چاره کار نیست
-
آخه چرا خیانت؟؟؟؟مگه بهت خیانت کرده میخوای بهش خیانت کنی@؟؟؟!!!!تازه همونم جوابش خیانت نیست!!!دنبال چی هستی واقعا؟؟؟ببین فقط میگم عجله نکن
-
با سلام
مطمئن باش هرچقدر هم مشکل داشته باشي خيانت وزشتي رو هيچ کس وهيچ فردي تاييد نميکنه ويقين بدون همه بچه هاي همدردي هم تحت هيچ شرايطي تاييدت نميکنن پس از اين فضا دور شو وبجاي خط ونشان کشيدن براي روح لطيف وآسيب ديده ات براي مشکلات خودت وافرادي که سبب اين موضوع شدن وسادگي وغفلت خودت درانتخاب ويا افکار ويا آرزوهايت غضب بکن وبجاي انتقام کشيدن از خوبي هاي خودت از بدي هاي خودت که مقدمه اي ضربات بر تو شدن انتقام بگير .... بخاطر فرونشاندن خشم خودت از فردي نا خوب ..... به دامن همه بدي ها وارد نشو جايي که همه زشتي هارو دراون ميتوني ببيني وبشماري ..... آروم باش وخودت وافکار ورحيات واشتباهات خودت رو دراين مدت ودراين زمينه بسنج .... مطمئن باش بخشي از اين ناراحتي هاي شما بخاطر اشتباهات وغفلت ها وتصميم هاي نادرست خودت هست پس تا عوض نشي هميشه مورد سو ء قصد بدي ها قرارميگيري ....