فرهنگ
آره من انتظار غیر این داشتم چون قبلا برخود آدم های مختلفو دیدم و شنیدم
یک ماهه در ارتباطیم شایدم بیشتر .... من شرایط به وجود آوردم من کلا سیستمم جوریه که همه بام وارد فاز سکس میشن میدونی که؟ اما اون نشد حتی وقتی من کنارش میشینم سعی میکنه ازم فاصله بگیره
من بش جواب رد دادم حتی باش دعوا هم کردم عصبانیشم کردم اما رفتارش یکذره هم تغییر نکرد
تو تحصیلات تغییر نمیکنه و گفته اصلا اصلاه قصد ادامه تحصیل نداره
از نظر ظاهر به هم میایم چون من درشتم
confused
آره واقعا دوست خوبیه و اون پاکی و معصومیت و داره اینجا لازمه که بگم من کلا با پسرها تو رابطه دوستی راحت ترم تا دخترا . موضوع اینه که اون با من دوست نمیخواد بمونه میخواد بام ازدواج کنه
و منم تصمیم دارم ازدواج کنم تا این دغدغه ذهنیم کم شه بتونم به بقیه کارهام با فراغ بال برسم
ازدواج و رابطه جنسی خیلی برای من مساله است
نوپو
آره من ایمان و اعتقادم قویه و به همه احکام الهیم اعتقاد دارم
شخصیتم طوریه که جذب پسرا میشم و این توضیحش مفصله که قبلا گفتم و البته الان خیلی معمولی تر شدم و مدیریت میکنم روابطمو
من قبول دارم که یه دوره تو رکود زندگیم به اینترنت رو آوردم
من الان کارمو دارم درسمو میخونم مهمونیمو میرم با دوستهام بیرون میرم ورزش میکنم و به کارهای خونه میرسم
اما اینترنتمم همیشه وصله و اصلا مانع نیست
آدمهایی مثل من که از 13 تا 15 سالگی وارد فضای نت شدن اونم زمانی که هیچ فیلترینگی نبود آسیب از نت زیاد دیدن درسته اما خیلیم رشد کردیم و دیگه اینترنت جزی از زندگیمون شده مثل استفاده از موبایل و تلویزیون و یخچال ...
مثلا یخچالو میگم که ملموسه برای همه خیلی ها ازش استفاده نمیکردن و نگهداری از غذا تو اونو موجب مسمویت غذا و بسیاری بیماری ها میدونن همین الانم خیلی پزشک های سنتی میگن غذای تو یخچال مونده ممنوع خوردنش و حتی آبو نباید تو یخچال نگه داشت و... اما کیه که یخچال نداشته باشه؟؟؟
اینترنت چیزیه که بت قول میدم تا چند سال دیگه زندگی بدون واقعا سخت میشه
من آسیب زیاد دیدم از اینترنت اما خیلی چیزهایم یاد گرفتم و الان اونقدر رشد پیدا کردم که بتونم ازش استفاده کنم بدون اینکه بم آسیب بزنه و البته کاملا مخالفم که کسی این راهیو که من رفتم بره و خودش به شناخت برسه
راجع به مشکلات زندگی هم بله گاهی اوقات تو زندگیم برای فرار از اونها به اینترنت رو آوردم اما آخرش به این نتیجه رسیدم که باید سختی بکشم و مشکلاتو حل کنم و اینترنتو تو یه دوره هایی گذاشتم کنار
matinalone
این پسرها رو من خیلی خوب میشناسم .... فعلا گیرم رو خودم که نمیدونم چیمو چی میخوام و چی کار میکنم
deljoo_deltang
یکی از دوستاش بم زنگ زد منم باش کلی حرف زدم از رو کنجکاوی که ببینم کیه و شمارمو از کجا آورده
در واقع از نظر اون کار بسیار اشتباهی کردم