نوشته اصلی توسط
نوپو
اگر واقعا از جانب دوستت نوشتی توصیه من به شما این است که او را به همدردی هدایت کنی تا خودش تاپیک بزند.
و دوم هم اینکه این دختر ادعا می کند پاک و معصوم است. وگرنه از اینکه وارد زندگی یک خانم دیگر شده است و از اینکه مردی که برادرانه ! با او رابطه جنسی داشته است کار اشتباهش را ( حالا فرض کنیم با بهانه ) کنار گذاشته است و محترمانه او را ترک کرده است حسرت نمی خورد و ناراحت نمی شد. یعنی دوست شما نمی داند که اگر این رابطه پیش می رفت به ارتباط کامل جنسی می انجامید !!!!!!! البته که خودش بسیار بهتر از شما این را می داند خانم !!!! خودش هم خیلی خوب می داند و با این حال اصلا از تمام شدن این رابطه که به جای باریک نکشیده است خوشحال نیست و بسیار هم ناراحت است !!!
دختر خانم عزیز اینقدر ساده نباش و با چنین دخترانی که خودشان هفت خط هستند دوستی نکن. من تجربه زیاد دارم و می دانم یکی از علت های اصلی کشیده شدن دختران ساده دل به این رابطه ها ، همین دوستان گرگ صفت هستند که نقاب گوسفند زده اند و خود را مظلوم نشان می دهند! و با این حیله دوستان خودشان را هم به این رابطه ها می کشانند !!!
می دانی چرا ؟ برای اینکه دیگر یک آدم حسابی اطرافشان نباشد که آنها را نصیحت کند یا کار آنها را زشت بداند و با خیال راحت به کارشان ادامه دهند.
پس گول سادگی و معصومیت ظاهری این دختر را نخور و با او دوستی نکن که هیچ حرف هم نزن. خواهرانه و از روی تجربه می گویم چنین دخترانی برای تو از هر پسری خطرناک تر هستند. چون حداقل کمی راجع به پسرها احتیاط می کنی اما او یک همجنس و دوست تو است. اعتمادت به او بیشتر است و خطری از جانبش حس نمی کنی. در ثانی همجنس خیلی بهتر از یک پسر زبان احساسی تو را بلد است و خیلی بهتر می تواند با تو حرف بزند!! باور می کنی من همه اینها را به چشم خودم دیده ام و حتی دیده ام پسرها هم این را می دانند و از این راهکار استفاده می کنند! اگر می خوهی تاپیکش را به تو معرفی می کنم تا با چشم خودت ببینی !
پس هر چه زودتر خودت را از خطر دور کن. چنین آدم هایی به درد دوستی نمی خورند و اصلا معرفت ندارند که دوست کسی باشند. با دوستان مجرد کاری را که گفتم می کنند و با شوهران دوستان متاهل رابطه برقرار می کنند و کام خود را از زندگی دوستانشان می گیرند! همه اینها را با چشمانم دیده ام و تجربه های بسیاری هم دارم. پس خودت را بکش کنار و قطع کامل رابطه دوستی !:81: