نوشته اصلی توسط
kamr
سلام عزیزم
فعلا خونه پدرت هستی یا رفتی خونه خودت؟
متاسفانه اگه اونجایی باید بگم چون پدرت تو را مجبور به ترک خانه کرده باید خودش هم برای برگشتن شما اقدام کند و کاری از شما ساخته نیست. چون اشتباه از طرف پدر تو بود. من این مسئله را وقتی که خودم برای اولین بار عید خونه ام رو ترک کررده بودم از زبان مادرشوهرم شنیدم و 2 هزاریم افتاد.
گفت اومدم دنبالت چون پسرم آورده بوده خونه پدرت اگه خودت میومدی عمرا اگه میومدم ( حالا بماند زنه خودش باعث و بانی دعواهامون بود آتیش بیار معرکه خودش بود) . زنی که خودش با پای خودش خونه اش رو ترک کنه خودش هم باید برگرده. این اشتباه رو کردی ولی دیگه تکرارش نکن و از پدرت خواهش کن به همسرت زنگ بزنه و باهاش حرف بزنه و تو رو هم ببره بذاره خونه ات و بیشتر از این کشش ندین.
اختلافات و اشتباهات شما همگی ریشه در خودتان دارد تا خود را اصلاح نکنید و تا زمانی که خانواده ها از آب خوردن شما هم اطلاع دارند وضع همین است
همسر من هم قبلا این اخلاق را داشت و تا خانه اتفاقی میفتاد خانواده اش با خبر میشدند یا خودش همه چیز را توضیح میداد یا خانواده اش میپرسیدند و او مجبور به گفتن میشد و وقتی اعتراض میکردم میگفت غریبه که نیستند خب بفهمند.
راهکاری که من پیش گرفتم شروع کردم به نگفتن حتی چیزهای کوچک به همسرم و وقتی بعدا میگفتم و او هم اعتراض میکرد که چرا از من پنهان کردی( البته چیزهای پیش پا افتاده ها نه چیزهایی که باعث دعوامون بشه مثلا خرید یه چیز واسه خونه) میگفتم ترسیدم بگم و بری بذاری کف دست خانواده ات و این حرف را آنقدر تکرار کردم که دیگه خودش هم بیدار شد که خانه هر کس حریم شخصی خودش است و قرار نیست هر کاری که ما میکنیم آنها بفهمند و اصلا به آنها ربطی ندارد.