-
RE: یک سوال از اقایون
براي رسيدن به عشق مبارزه كن ولي هرگز عشق رو گدايي نكن .
شايد اگر رابطه اي بين شما نيست بخاطر بي لياقتي اونه. پس خودتو كوچك نكن چون عشق يكسره دردسره .
خدا فراموشي رو براي همينا گذاشته و مطمعنا شما هم مانند همه يك ستاره توي اين آسمون داري كه به دنبال تو ميگرده پس دنبال آسمون خودت باش.
-
آره , درسته خودت بهترین تصمیم رو گرفتی .
-
سلام
تو "هنوز" چيزي رو از دست ندادي فقط يه كمي بي تجربگي كردي كه قابل اغماضه ....
بنابراين توصيه مي كنم قضيه را بكلي فراموش كني و بي خيالش بشي مطمئن باش اون از دستت ناراحت نيست .
ديگه هيچوقت باهاش تماس نگير و به روي خودت هم نيار كه اتفاقي بينتون افتاده.
خودتو براي يه آينده روشن و "پاك" آماده كن ....
فقط بايد يهترين راه زندگي رو پيدا كني.
-
من خودم یه پسرم,اگه دختر خانومی به من پیشنهاد میداد,اگه دل من پیشه کسه دیگه ای بود,حتما بهش جواب منفی میدادم(البته اگه از این پسرها نباشم که تا یکیو میبینم مخشو بزنم و تا الان 200-300 دوست داشته باشم,که خوشبختانه اینطور نیستم)
از طرف دیگه وقتی خانومی به آقایی پیشنهاد میده,اصولا آقایون خودشونو میگیرن(فکر میکنن که عجب تحفه ای باید باشن ),ایجاست که اول جواب نه میدن,ولی اگه طرفشون خانومه خوبی مثل شما باشه و خانومه کمی پافشاری کنه و آقا هم با کسه دیگه ای دوست نباشه قبول میکنه.
البته نمیگم که شما ادامه بدیناااااااااا!!!!!!!
این بستگی به خودتون داره,من ففط نظرمو گفتم.
-
سلام توصیه میکنم فیلمه کلاهی برای باران رو ببین
-
سلام دوست من .عشق چیزیه که خدا به تو داده .مال خود خودت .و این مسیریه برای رسیدن به خودت و به خدا .چاشنی این مسیر هم چیزی جز معصومیت و رنج کشیدن نیست به همین دلیل فکر میکنی که به خدا نزدیک شدی .درضمن یادت باشه عشق رو از هیچ کس گدائی نکنی چون جز سرافکندگی عایدی نداره .خدا نگهدارت.
-
سلام
از همه شما ممنونم که به حرفهای من گوش دادین
باید بگم که اون پسر بخاطره فامیل بودنمون دوست نداشت با من حرف بزنه چون تا وقتی نمی دونست من کی ام خیلی هم تحویلم می گرفت
اینو هم می دونم که دوست دختر زیاد داره حتی جلوی من با یکی از اشناهاشون خیلی گرم گرفت
نمی دونم می خواست عکس العمل منو ببینه یا اینکه نه؟
هر چی بود گذشت منم نمی تونم فراموشش کنم تنها راحی که دارم این که بهش فکر نکنم علاقه من به اون با این همه هیچ فرقی نکرده چون من واقعا اونو دوست دارم
برام دعا کنین
-
.کل جوابها ی که در خصوص سوالت گرفتی منطقی وکاملا" قابل قبوله و خیلی قشنگ راهنمایت کردن .به نظر من جای هیچ بهونه ای نمونده . مشکل اصلی خود شما هستین که نمی تونیین با مشکلات راه بیا ین و خیلی از اون ها رو قبول کنین .1عشق رو گدای نکن 2 - اگر خواهی جهان در کف اقبال تو باشد خواهان خودت باش که خواهان تو باشند .موفق باشی
-
سلام
مرسی از کمکهاتون
آخرش من بهش زنگ زدم اونم گفت ناراحت نیست و همه چیز تموم شد
از همه شما دوستان سپاس گذارم که کمکم کردین