نکات مهم بعداز ناراحتی از شوهرم:
1: فکر قهر کردن را به کل کنار بگذار
2: روی اتفاقات تمرکز نکن
3: اینجا یک دید کلی لازم است
4: مردها از اینکه به آنها ثابت شود اشتباه کرده اند بسیار آشفته می شوند. به خصوص اگر این اشتباه درباره همسرشان باشد به شدت احساس بی عرضگی می کنند و برای همین پرخاش می کنند.
5: پس باید طوری به او بگویی که حالت سرزنش ، نصیحت ، انتقاد و توبیخ نداشته باشد
.
6: در ضمن اگر رفتار بدی کرد که باعث ناراحتی شما بشود نباید طوری رفتار کنی که حالت پاداش داشته باشد و این رفتار را در او تقویت کند.
7: پس الان باید روابط عادی باشد اما قبل از صحبت کردن درباره این موضوع نباید محبت های ویژه و خاص به او بکنی.
8: زمانی باید صحبت کنید که هر دو کاملا ریلکس و آرام باشید
9: در خانه خانواده هایتان نباشید
10 : یک جای خلوت و راحت بروید و از همه مهمتر قبل از صحبت کردن با همسرتان ، در ذهنتان راجع به جواب های همسرتان پیش داوری نکنید
11: در صحبت هایتان اجازه دهید که او هم نظرش را بگوید.
نکات کلی درباره دوران نامزدی:
1: همسر شما هنوز به شما اعتماد نداره."برای همین هم بهت راست نمیگه. باهات مشورت نمی کنه و ازت مخفی کاری داره.
2: شما فقط صبور باش و محبت کن. مخالفت نکن و باز هم صبور باش.درست رفتار کن تا اعتمادش رو بدست بیاری.
3: هرگز نقطه ضعف دست شوهر و خونواده اش نده.
4: رابطتو با همسرت صمیمی و زیاد کن
5: اون میدونه داره شما رو ناراحت میکنه!
6: اون زن گرفته تا نیازهاش برطرف بشه همین!!!
7: زندگی مشترک دو مرحله اساسی داره. شامل اوایل زندگی و بعد از اون!!!
8: بیا توی رفتارت بهش عملن نشون بده که تو کی هستی و چطور شخصیتی داری،به جای حرف زدن و شعر و غزل خوندن که بیا خوب باشیم
9: حرف و خواسته هات رو تا جایی که میتونی فعلن نگو. جاهایی هم که واقعن لازمه جراتمندانه بگو
10: دوست داره باهات لج کنه تا قدرت خودش رو بهت نشون بده
11: اون مرده و خودش باید یه فکری بکنه و تو وظیفه داری بهش قوت قلب بدی و بهش تکیه کنی. همین.
12: هر وقت از تو پرسید به نظرت چه کار کنم؟ اونوقت نظرت رو بهش بگو. در عین حال بهش بگو که این فقط نظر توست و شاید درست هم نباشه و اون باید بررسی کنه و بهترین کار رو انجام بده.
13: و تو میدونی که اون نهایتا بهترین تصمیم رو میگیره.
14: یک دلیل دیگه سر خوردگی ما از این رفتارهای شوهرامون اینه که ما داریم زیادی مایه میذاریم
15: خوشحالی خودت را به رفتارهای همسرت منوط نکن
.
16: باید خودتان کاری کنید که آنقدر به هر دوی شما خوش بگذرد که دلش بخواهد هنگام بودن با شما کسی با او تماس نگیرد.
17: هر دو باید سعی کنید به هم نزدیک بشوید و به قدری به هم اعتماد کنید که دیگر از جدا بودن از خانواده هایتان نترسید.
18: شما خیلی خیلی در این روند موثر هستید.
19: اگر خواستی با همسرت راجع به ناراحتی خودت صحبت کنی راجع به خودتان دو نفر صحبت کن و به هیچ وجه و باز هم به هیچ وجه پای خانواده هایتان و اینکه چه کارهایی برای آنها می کند و برای شما نمی کند ، حرفی نزن.
- - - Updated - - -
سیم کارتمو روشن کردم دیدم دوتا اس ام اس فرستاده که چطوری و گوشیت هنوز خاموشه؟
منم امروز بهش اس دادم که واسه ناهار بیاد اینجا(خیلی عهادی ولی مثل همیشه از کلمه های محبت آمیز استفاده نکردم) و بعد هم عصر بریم بازار دنبال خرید وسایل خونمون
اونم فکر میکنم قبول کرده(فعلا چیزی نگفته جزء اینکه شیفت نیست کلا این هفته)
میخوام طبق گفته های شما معمولی رفتار کنم و خیلی بیش از حد محبت نکنم
- - - Updated - - -
راستی اگه خواست باهاش برم خونشون برم یانه؟
اون توی یک هفته فقط یه بار خونه ما خوابیده ولی من هرشب اونجب بودم و صبح ها برمیگشتم خونممون