-
دوست عزیز درک میکنم سخته احساس وعلاقه ای که شکل گرفته یک شبه بوجودنیامده ویک شبه هم نمیتونی ازبین ببریش یافراموشش کنی ولی حداقل میتونی سعی خودت روبکنی
ببین ادم تاوقتی جواب سوالی روپیدانکرده همچنان به دنبال چرایی ماجراست وازاین واون سوال میپرسه مخصوصااگرپای رابطه ای درمیان باشه وطرف مقابل به تلفن وپیامهاش جواب نده مدام فکرش درگیره که به جواب برسه چراجواب نمیده ؟ یعنی چی شده ؟ تادیروزمیگفت عاشقتم امروزچی شد؟نکنه باشخص جدیدی اشناشده؟نکنه حرفی ازمن شنیده؟نکنه کاراشتباهی کردم وهزارتافکرجورواجور ازاونجاست که بدنبال جواب میره مدام زنگ میزنه ولی وقتی میبینه طرف مقابل جواب نمیده مدام بهش فکرمیکنه وهمچنان به زنگ زدن ادامه میده تابتونه به جواب برسه اما دراین میان کی اسیب میبینه کی ناراحتتر میشه ؟کی اروم وقرارنداره؟فقط وفقط خودفرد سعی کن اروم بگیری سعی کن خودت روباکارهای مختلف سرگرم کنی اگه میتونی کلاس ورزش برومخصوصاایروبیک وشنا ارامش خاصی به ادم میده
من خودم امتحان کردم جواب میده تاوقتی توباشگاهی فکروخیالت ازهمه چیزوهمه جاازاده وفقط به ورزش فکرمیکنی بعدش هم اون استرسهاوفکروخیالهاازت دورشده یه روزخوب داری ومیبینی همون ادم قبلی نیستی که یه گوشه مینشست و فکرمیکرد
سعی کن بهش زنگ نزنی یاپیام ندی اگه بخوای میتونی حتی اگربه خاطرحفظ غرورت هم باشه زنگ نزن میدونم ادم وسوسه میشه میگه یه باردیگه زنگ بزنم شاید جواب داد ولی سعی کن حتی اگروسوسه شدی بازم زنگ نزنی یاپیام ندی اجازه بده روزهابگذره کم کم به ارامش میرسی
خوب به ماجرا فکرکن بعدهمه چی روکناربگذار چون اگربخوای فکرنکنی خواه ناخواه فکرهابه سراغت میادولی اگرخوب حلاجی کنی و به نتیجه برسی همه چی واسه خودت روشن میشه ودیگه بهش فکرنمیکنی
-
سلام
عزیزم احساس شما یک شبه به وجود نیامده که یک شبه تمام بشه اول باید ببینی چه کار با زندگیت می خواهی بکنی
این آدم مناسبت نیست عملا با این رفتارها و این سبک کات کردن نشان داده که هیچ ارزشی برات قائل نیست اما باز این انتخاب و زندگی شماست می تونی بهش دل ببندی و روزهای زندگیت را با فکر آن و اینکه چرا این کار و کرد چرا این رفتارها را داشت و... بگذرانی
و می تونی تصمیم بگیری خودت را هر چند که سخته از این مشکل رها کنی که البته سخت و دردناک خواهد بود
تلاش برای فراموشی سخته عزیزم کنار گذاشتن آدمی که بهش عادت داری و رویاهات را باهاش ساختی خیلی سخت است
ببخش که این مثال را می زنم آدم توی این شرایط مثل یک آدم معتاد می مونه که مواد بهش نرسیده دلش می خواهد این آدم را ببینه باهاش حرف بزنه حتی اینکه براش اس ام اس بیاد همه این ها همه این انتظارها آزار دهنده است ولی وقتی یک آدم توی زندگی آدم مثل یک افیون می مونه چاره چیه؟ باید پذیرفت که راه را اشتباه رفته شده و باید ترک بشه حتی اگر بی خوابی داشته باشه حتی اگر درد داشته باشه
عزیزم خوب فکر کن و سعی کن به خوبی اگر تصمیمت این است که زندگی جدیدی بدون این آدم شروع کنی بگو تا کمکت کنیم عزیزم
- - - Updated - - -
سلام
عزیزم احساس شما یک شبه به وجود نیامده که یک شبه تمام بشه اول باید ببینی چه کار با زندگیت می خواهی بکنی
این آدم مناسبت نیست عملا با این رفتارها و این سبک کات کردن نشان داده که هیچ ارزشی برات قائل نیست اما باز این انتخاب و زندگی شماست می تونی بهش دل ببندی و روزهای زندگیت را با فکر آن و اینکه چرا این کار و کرد چرا این رفتارها را داشت و... بگذرانی
و می تونی تصمیم بگیری خودت را هر چند که سخته از این مشکل رها کنی که البته سخت و دردناک خواهد بود
تلاش برای فراموشی سخته عزیزم کنار گذاشتن آدمی که بهش عادت داری و رویاهات را باهاش ساختی خیلی سخت است
ببخش که این مثال را می زنم آدم توی این شرایط مثل یک آدم معتاد می مونه که مواد بهش نرسیده دلش می خواهد این آدم را ببینه باهاش حرف بزنه حتی اینکه براش اس ام اس بیاد همه این ها همه این انتظارها آزار دهنده است ولی وقتی یک آدم توی زندگی آدم مثل یک افیون می مونه چاره چیه؟ باید پذیرفت که راه را اشتباه رفته شده و باید ترک بشه حتی اگر بی خوابی داشته باشه حتی اگر درد داشته باشه
عزیزم خوب فکر کن و سعی کن به خوبی اگر تصمیمت این است که زندگی جدیدی بدون این آدم شروع کنی بگو تا کمکت کنیم عزیزم