حالم دیگه از خود نبودن داره به هم میخوره
ولی از این به بعد به لطف خدا ولی نه اون خدایی که اینارو به دلم انداخت(چون اون اصلا خدا نبود اون مثلث بود که شما گفتید)میخوام عادی بشم و از این مسخره بازیهام دست بردارم.
من باذهنم رفتم سمت خدا.پست جناب پو را خوندم. میخام خدامو عوض کنم.مدیر همدردی گفت خداتو عوض کن.ای خدای نفسانی....ای خدای جنسی..همش ارضا میخاد.....
چرا تو که انقدر ادعات میشه چرا نرفتی بپرسی...که آیا فکرای جنسی شبانه گناه نیست؟؟؟؟؟؟؟؟[IMG]file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CADMINI%7E1%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5 Cmsohtmlclip1%5C01%5Cclip_image001.gif[/IMG]
هان... تو که ادعات میشه که رفتی سمت خدا و توبه کردی .....چرا نگفتی........آها می خواستی بگی من از همه بهترم..........امان از شخصیت ریاکار..؟آشغال عوضی.به خودت فحش بده. نه به اون دو تاپسر که تو ذهنته.بابا اصلا گناه کن به جهنم .. همه جا میاد دستور میده.............[IMG]file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CADMINI%7E1%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5 Cmsohtmlclip1%5C01%5Cclip_image002.gif[/IMG]
اینکارو بکن این کارو نکن.پسرای دانشگاه دارن تورو میبینن و تشویق میکنن..........
به خدا خودمو اون موقع که خودم بودم خیلی بیشتر دوست داشتم..خدا برو ..........
هروقت خدایی یاد گرفتی بیا.........[IMG]file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CADMINI%7E1%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5 Cmsohtmlclip1%5C01%5Cclip_image003.gif[/IMG]برو ........با توام برو.............حالا ما یه جوراب نازک میپوشیم...چی میشه.؟؟؟؟
چرا اینهمه غیبت میکنی م
فقط به خدا نبندش........[IMG]file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CADMINI%7E1%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5 Cmsohtmlclip1%5C01%5Cclip_image001.gif[/IMG]
آها خوب نمیشه بالاخره آدما مارو به خاطر مذهبی بودن ستایش میکنند ..............به به چه دختر چادری ای .به به در...............
به خدا اونی که خودارضایی کنه و بگه کارم اشتباس.از آشغال منفعلی مثل من بهتره که همش به خدا میبنده.آخه من نمی دونم خدا چقدر بیکاره....ولم نمیکنه.ردم نگات نمیکنن...............
گناهای دیگه که همشو یه ذره میکنی کارت ندارن..............هان؟؟؟؟
کاش خدا ذهن منو اینجوری نیم آفرید.ولی باور کنین ولم نمی کنه................تو مترو. حموم.دستشویی.کلاس درس....حواسم به همه هست .........میفهمم کی رفت و کی اومد...............از اون موقع ذهنمو از سمت ازدواج دادم کنار و به این چیزا پرداختم........
خرید............... یمرم سر کمد انگار یکی طلاهام که میبینمشونو میبینه.دوستام.میگن به چه طلاهایی داره.......
د من عجول شدم...خیلی.آخه هیچ وقت فکرنمی کردم این فکرام توهم باشه.
- - - Updated - - -
من اون پستهارو خواندم.....انقدر عجول شدم....
اصلا خوب من بهترم دیگه.این بهتر بودن عضلاتمو منقبض کرده. می خام عضلاتم باز بشه آخه این طرز فکر زشته بابا..
هر چی از دین هستو تو رسالست را عمل میکنم...این مسخره بازیا چیه به قول شما با این لایه های نفسانی که من دارم...
فقط ادعا...............
- - - Updated - - -
کمکم کنید من اینا رو بفهمم... با مطالب علمیتون آرومم کنید.......راستی من از این پسر دومی تو دانشگاه که گفتم می ترسم....آخه باهاش کلاس دارم...نباشه هم ازش میترسم...فرقی نداره اتفاقا اگه باشه یه ذره بهتره...چون واقعیت را نشون میده..........کمکم کنید .جناب ammin و بقیه.مدیر همدردی...
مثل پو.........با من صحبت منطقی و علمی کنید....:303:این دونفرو از من دور کنید تورو خدا...........:122::54::102::97::grief:.دعا ون میکنم..:323: