آره بابا. نیای که دلمون تنگ میشه برات.:72: ولی واقعن فکر کردم این تاپیک دیگه تاریخ مصرفش گذشته برات. یه جا بیا راجع به شیرینی های مادر شدن و مسائلش برامون بگو!:43:
نمایش نسخه قابل چاپ
آره بابا. نیای که دلمون تنگ میشه برات.:72: ولی واقعن فکر کردم این تاپیک دیگه تاریخ مصرفش گذشته برات. یه جا بیا راجع به شیرینی های مادر شدن و مسائلش برامون بگو!:43:
نه میام چرا نیام
تا حالا هر چی تو همدردی تاپیک باز کرده بودم هیچکدوم به اندازه این تاپیک من رو آرام نکرده بود و بهم انرژی و امید و راه حل نداده بود
وای she هنوز اقدام نکردم فقط آزمایشهای اولیه رو دادم قرص فولیک اسید و یه ویتامین دکتر بهم داده رو میخورم باید سه ماه بخورم الان شاید سه هفته باشه که میخورم
این سه ماه تموم شه بعد یه دندون پزشکی هم برم بعد واست از شیرینی مادر شدن و بچه داشتن تعریف میکنم :311: انشاءالله تا اون موقع هم مسائل زندگیت حل شده باشه و تو هم شروع کنی بعد با هم واسه هم تعریف میکنیم
- - - Updated - - -
هر وقت یه فکر منفی میاد سراغم سریع یاد این تاپیک و صحبتهای شما دوستان گلم میافتم و دوباره انرژی میگیرم و دیگه با افکار منفی که به سرم میزنه مبارزه نمیکنم بلکه از کنارشون رد میشم خیلی آرومم ممنون