-
امین عزیز من نمیدونم اون چطور میتونسته همزمان با چند تا دختر رابطه عاشقانه داشته باشه. خیلی واسم عجیبه. چون خیلی به من محبت میکرد. هیچ مشکلی با هم نداشتیم. بهم میگفت تو یلی جذابو سکسی هستس. خیلی خوبی. همش بوسم میکرد نوازشم میکرد. منم همینطور. هیچی واسش کم نذاشتم. ازم بچه میخواست. نمیدونم چطور میتونه انقدر بی وجدان باشه چطور میتونه انقدر پست باشه و 1 سالو نیم منو فریب بده. بهم میگه. فقط از یه بابت خوشحالم که این اتفاق افتاد و تو فهمیدی: اینکه دیگه از این عذاب وجدانی که داشتم راحت شدم. از اینکه داشتم بهت خیانت میکردم عذاب وجدان داشتم. الان انگار از یه قفس آزاد شدم
- - - Updated - - -
به بعضی هاشونم به دروغ گفته مجردم
- - - Updated - - -
نگاه عزیز مشکل از من نیست که بخوام مشکلو تو خودم پیدا کنم. من با یکی از این دخترا با اس ام اس حرف زدم خودمو جای شوهرم جا زدم و باهاش اس ام اس بازی کردم. اونم گول خوردو خیلی چیزا رو از اونجا دستگیرم شد. دختره بهم گفت تو اگه مشکل از زنت بود یه معشوقه داشتی نه 10 تا. تو یه ادم زن بازی
-
تا تنور داغه نون روبچسبون.الان اعتراف کرده واحساس عذاب وجدان وخرد شدن میکنه.مثل یک زمین شخم شده آماده دریافت یک پیامهایی روداره.اول خودت پیش یک مشاوربرو که دراین شرایط چگونه رفتارکنی.من فکرمیکنم شوهرت نیازسمعی وبصری در روابط عاطفیش رو ارضا نشده میبینه واحتمالافکرمیکنه خودش هم دراین زمینه ضعیف هست.میدان رو خالی نکن تامیتونی دراین زمینه مهارت کسب کن ومزاج شوهرتو بشناس.ازچه تیپ جمله هاوحرکات غیرکلا می خوشش میاد.
-
به نظر شما به خونوادش چیزی بگم؟ امین جان شما آقا هستی یا خانم؟
- - - Updated - - -
وقتی باهاش راجب دخترا سوال میپرسم میگه تورو خدا دیگه منو یاد اونا ننداز. من دارم فراموششون میکنم. احساس میکنم بهشون خیلی وابسته بوده واسه همین این حرفو میزنه. یکی از دخترا که باهاش صحبت کردم بهم گفت گاهی اوقات صبح خیلی زود اس ام اس میداد مثلا 5-6 صبح. مخم سوت میکشه. آخه این آدم چقدر بیکار بوده! چطور تونسته انقدر دور خودشو شلوغ کنه! تمام پولبشو هم صرف همین دخترا میکرده واسه همینه که الان آسو پاسه
-
من آقاهستم.اگه به خانوادش چیزی بگید،واون درحال تغییر کردن باشه ممکنه تغییراتش رو عقیم کنید وقتی پیش خودت اعتراف کرده واظهارپشیمونی میکنه دیگه تناسبی نداره به دیگران چیزی بگید ولی اگه خودت احساس فشار روحی ازاین قضیه میکنی بایه مشاورصحبت کن تایه مقدارخالی بشی.گذشته ش رو به یادش نیار.اینکه اون دخترچه اطلاعاتی درمورد شوهرت ونوع صحبتهایی که باهاشون کرده میتونه به شناسایی حساسیت عاطفی شوهرت کمک کنه.ولی الان خودت هم اگه با اون دختر صحبت کنی ممکنه به صلاحت نباشه آزار روحی ببینی. شوهرت چه جاهایی به حرفات بیشترواکنش نشون میدادولذت میبرد علایقش در زمینه عاطفی چی هست وخودت چقدر دراین زمینه مهارت داری.یه مقالات وموضوعاتی هم دراین زمینه درتالارهست بنابه نیازمیتونی جستجو کنی. موفق باشی
-
عزیزم دقیقامنظورمن همین پست شماره22دوست خوبمون آقاامین بود