سلام پرستو20
چند تا سوال
اول كي شروع كرد؟
با چه فاصله زماني پيام ميدي؟
فقط پيام ميدي يا تماس هم ميگيري؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام پرستو20
چند تا سوال
اول كي شروع كرد؟
با چه فاصله زماني پيام ميدي؟
فقط پيام ميدي يا تماس هم ميگيري؟
شما ناخواسته وارد بازی خطرناک عشق شده اید. ولی هنوز اول راهید و قابل کنترل. دیر نشده. پس همه انرژی و حواس زندگیتون به همین باشه. اصلا سهل انگاری نکنید.
اگه می خواهید به خواسته شیرینتون برسید باید درست عمل کنید.
اگه می خواهید خیلی انرژی صرف نکنید و مثل بقیه مردم برخورد کنید منتظر اتفاقات شیرین و تلخی که برای همین مردم پیش می یاد باشید.
باشه من منتظرم
- - - Updated - - -
سلام صبوری جان. شروع شدنش تقریبا از مسائل دانشگاهی بود یه جورایی دو طرفه. البته شایدم عامل اصلی شروع کننده بازم خودم بودم! قبلا ها هفته ای بود فاصله اش کم بود اما رفته رفته با دیدن بی توجهی اون منم فاصلشو زیاد و زیادتر کردم. اگر بهانه ی قابل ملاحظه ای پیش بیاد می زنگم که مثلا به خاطر کاری بوده در غیر این صورت پیام که اونم یک در میان به پیاما جواب نمیده
- - - Updated - - -
sabr من خودمم به اصل انرژی و وقت گذاشتن تو هرکاری معتقدم. میشه بیشتر توضیح بدین من الان باید چیکار کنم?
پله پله جلو مي ريم پيام ندادن رو نميشه بي توجهي دونست چون ممكنه اصلا از اين كه پيام بده حس خوبي نداشته باشه اما تماس گرفتن و نحوه صحبت پشت تلفن بيان اينكه مزاحم شدم درست نيست چون همونطور كه ايشو براي شما وقت ميذارند شما هم براي ايشون قت ميذاريد مگر غير از اينه؟تلفني چطور صحبت مي كنند احتمال ديدار حضوري هست يا نه؟
سلام کل تاپیکتو خوندم پرستو اره راس میگی حست خیلی شبیه منه ... البته شما ارتباطتون خیلی کمه من باهاش در ارتباطم
از بعضی کاراش سر در نمیارم
واقعا نمیدونم چطوری باید این تلسمو شکست
امیدوارم دوستان راهنمایی کنن ... طرف مقابل من یه آدم واقعا خاص و عجیب غریب
به خدا تا حالا همچین پسری ندیدم
به تاپیک منم سر بزنید
به نظر شما بچه ها پسری پیدا میشه که احساسات واسش معنایی نداشته باشه ؟
نه عزيزم معنا داره شما بهشون اجازه بروز نميديد خودتون پيش قدم ميشيد.
نه عزیزم من خودمم مغرورم ... شایدم اون فهمیده
شایدم خودش نمیخواد که وارد فاز احساسی بشه
به فکر طرف مقابلش هست .از نظر شما راهش رها کردنه درسته ؟
تلفنی برخوردشون خوبه. موقع حرف زدن تلفنی من مشکلی ندیدم. من ناراحت نمیشم از جواب ندادن به sms به هر حال وقتی شرایطشو نمیدونم نباید قضاوت کنم. منظورم اینه که من نرم سمتش اون اصلا نمیاد اما اگه پیش بیاد تلفنی بحرفیم یه جورایی خوشحاله. گاهی حس میکنم شاید با دست پس میزنه با پا پیش می کشه. اگه تمایل داشت نمیذاشت رابطه یک طرفه بمونه...... سر در نمیارم
ببینید اول تاکید می کنم بر اینکه نظرات دوستان رو هم ببینید و نیز تاکید می کنم هنگام دیدن پست های من، لطفا پست های قبلی رو یک بار مرور کنید چون مطالب پیوسته است و اگر اینطور نکنید گسستگی مطلب پیش می یاد.
خب، ببینید گفتیم اگه بخواهید به سرنوشت دیگران دچار نشید باید در این موضوع کاملا حواستون جمع باشه و دقیق و درست حرکت کنید.
بحث عشق مطلب کوچیکی نیست که بشه تو چهار تا پست و تاپیک حلش کرد. خیلی بزرگ تر و جدی تر از این حرفهاست. تایید می کنید؟
یک نکته مهم رو هم راستی باید بهتون بگم. آدمهای مذهبی بیشتر از دیگران از خطرات روابط بی ضابطه ایمن هستند و در ضمن آرامش خاصی هم دارند. اما وقتی وارد این روابط بی ضابطه می شن خیلی بدتر از دیگران عمل می کنند. بد ضایع می شن. پس حواستون باشه.
mehr92 اره عزیزم. جالبش, اینجاست منم مثل شما مغرورم و غرورم خیلی جاها دستمو میبنده اما باز جای شکرش باقیه شما ایشونو دارین و فرصت واسه رسیدن به خواستتون بیشتر از منه. مخصوصا وقتی ادم اونقدر گیج رفتارشون میشه که نمیفهمه واقعا بهم تمایغ داره یا کلا نداره