نقل قول:
نوشته اصلی توسط
khak
دیروز بعد خوندن تمام جواب ها خوب نشستم فکر کردم
من اولین بار تو زندگیم عاشق شدم اونم عاشق او اقا.نمیگم چرا عاشق شدم اتفاقا الان میگم که خدارو شکر که عاشق شدمو دوستش داشتم تا بفهمم دوست داشتن واقعی چه جوریه شاید این حرف خیلی مسخره باشه ولی من واقعا قبل این موضوع حالا میفهمم که نمیدونستم دوست داشتن یعنی چی...اون تفکری که نسبت به دوست داشتن داشتم خیلی ناقص بود.بعد این ماجرا فهمیدم که باید چطوری اطرافیانم خانوادم دوستانم....رو دوست داشته باشم...یه دوست داشتن به معنی واقعی کلمه.خیلی خوشحالم که این موضوع پیش اومد چون این مسئله رو بهم یاد داد.فهمیدم که قدر تمام اطرافیانم رو بدونم از یه بچه ی خیلی کوچولو گرفته تا یه پیر زن پیر مرد 80.90ساله.فهمیدم که چطوری محبت کنم چطوری زندگی کنم حتی چطوری بعد این درس بخونم...زندگی کنم...دو حالت داره یا این اقا هم مثل من بهم علاقه مند هست یا نه هیچ علاقه ای بهم نداره.هر کدوم از حالت ها پیش بیاد مهم نیست مهم اینه که اون اقا ناخواسته بدون اینکه خودش بدونه بهم یاد داد چطوری زندگی کنم چطوری اطرافیانم رو دوست داشته باشم و چطوری قدر و ارزش همه شون رو بدونم و باعث بشه از هر جهات تو زندگیم پیشرفت کنم.تصمیم گرفتم دیگه ازشون سوالی نپرسم حتی در حد امکان مناسبتی.....چیزی شد..اول من بهشون تبریک نگم...اگر بهم علاقه مند بودن میان جلو یه روزی مطرح میکنن اگر که نه اشکالی نداره ...من هم یه روزی با کسی که عین خودم عاشقم باشه ازدواج میکنم.راضیم به رضای خدا.مهم اینه که دوست داشتن اطرافیانم خانوادم و...و محبت کردن رو یاد گرفتم.
- - - Updated - - -
از همه ی دوستانی که راهنماییم کردن اقای
shapoor toojih
dokhtare kordestan هدف Elena1994 roze sefid
از همه به خصوص
shapoor
که خیلی راهنماییم کردید ممنونم... هر چی باشه شما مرد هستیدو احساس یک مرد رو بهتر از من که یک دختر هستم درک میکنید
ممنونم و سپاسگزار
:104:
:104::104::104:
:104::104::104::104:
:104:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
khak
دوستان یه سوال
چند هفته دیگه تولد همین فردی هست که در موردش باهاتون حرف زدم به نظرتون خیلی ساده با یه پیامک تولدشون رو تبریک بگم؟من تاریخ تولدشونو اتفاقی از یه جایی دیدم حس میکنم اگه تبریک بگم خیلی خوشحال بشن(البته حس میکنم)چون نمیدونن که من تاریخ تولدشونو میدونم یه جورایی غافلگیر شدن شاید.بنظرتون این کارو بکنم؟یا....
فقط تبریک با یه پیامک ساده
نه نکن اینکار را