-
مرسی باران عزیز
بخدا عزیزم کسی نمیتونه مارو درک کنه,حق میدمچون شاید فرهنگ خانواده هامون با هم فرق داشته باشه
شایدشما به خواهرتون نگین اه پس کی ازدواج میکنی؟شاید نگی بابا اینو واسش نخر بگو برو ازدواج کن که شوهرت واست بخره
شادی بابای شما نگه چرا همه ازدواج کردن الا دخترای من؟اونم 4 دختر
-
خانمی من درکت میکنم شاید یکم فرهنگامون عین هم باشه.منم خیلی دنبال کار میگردم اما اصلا نیست به قول خودمون خشکه زده.حرفت کاملا درسته ولی خودت رو عذاب نده.منم همش حس میکنم سربار مادرمم ولی همش تو فکر اینم که یه کاری بکنم.نمیدونم مدرک چی داری برو دنبال اموزش فنی مدرکت وقتی اموزش ببینی میتونی وام بگیری و کار راه بندازی.اصلا با خواهرات برین دنبال این کار اینجوری هم درامد دارید هم بیشتر میریدتو اجتماع.اصلا نگو خانواده نمیذارن یا ساپورتمون نمیکنن.خانواده ی منم نمیذارن یعنی مامانم نمیذاره حتی نذاشت تو زمین خودمون کار راه بندازم با اینکه همه ی خواهرام و برادرام راضی بودن.وقتی دیدم نه کمکم میکنه نه میذاره تو زمینمون کار کنم رفتم دنبال اموزش فنی گفتم کم کم جلو میرم به نظرم شما هم همین کار رو بکنید یکم تحقیق کنید بعضی از مراکز فنی و حرفه ای اموزش رایگان دارند برید اونجاها تا مشکل مالی هم نداشته باشید.اگه خواستید بگید ساکن کدوم شهرید و رشتتون چیه من براتون پیدا میکنم.باور کنید این راه جواب میده.