نوشته اصلی توسط
يوسف گمگشته
سلام مهرااد عزيز.
من هيچوقت واسه يك آقا لفظ عزيزم به كار نميبرم.
بهتره اولين پست اون تاپيكو بخوني تا متوجه بشي.دختر32ساله بودن.
دوست من نیاز هست براتون یه مقدار توضیح بدم. شما دچار سوبرداشت شدین.
این پست رو صاحب تاپیک براتون نزدن. یه کاربر دیگه زدن. که من با توجه به پستهای ایشون احساس خطر کردم و سریع گزارش دادم و حذف شد :)
واي خداي من.جانماز آبكش نيستم اما خوبه كه گفتي چه فكري كردي مهرااد جون.
من بخشيدمش.چرا باورت نميشه؟اما با ديدنش ويه سري مسائل كه مامانم داره برادرشو سر لج ميندازه اين خوابو ديدم.
خب خداروشکر که من اشتباه می کردم و شما داییتون رو بخشیدین. این ناراحت شدن نداره!
مهرااد عزيز.
شايد هيچكس حرف منو متوجه نميشه
من بااور می کنم. بهتر دهن خانی نکنین :)
اما روابطم با دوستام عاليه.من آدمي هستم كه اگر دوست بي ادب يا آدمي كه شوخيهاي بيجا وبي احترامي بكنه رو نميتونم كنارم به عنوان يك دوست قبول كنم.خيلي زود رابطمو قطع ميكنم.پس مطمئن باش دوستي ورابطه دوستي وفاميلي تازماني براي من وجود داره كه اين چيزا توش نباشه.اتفاقادوستيهاي5ساله و10 ساله دارم وهر دوطرف از هم راضي هستيم.ماحرف ميزنيم ودرد دل ميكنيم اما از راز دلم فقط خدا خبر داره وبچه هاي اين تالار.
البته دوست داشتم حتي اين حرفارو اينجا هم نگم.
ميدونم با وجود حرفايي كه درمورد فقط خدازدم كمتر اين حرفو باور ميكنيد اما بايد بگم.مثل همه حرفايي كه گفتم.
دوست نازنین من ، من اصلا در جریان تاپیک قبلیتون نبودم. من در بیان دیدگاهم اصلا به کاربر محترم جناب فقط خدا توجهی نداشتم. شناخت من از ایشون بیشتر از شماس. من قبلا با نامی دیگه در این سایت عضو بودم :). و اصلا نیاز نبود شما توضیحات دیگه ای بدین. ارتباط شما با گاربران دیگه و همین طور احساساتتون مربوط به حیطه شخصیتونه و من اجازه نمی دم به خودم که وارد بشم
ميشل عزيز تنها كسي بود كه تو اين تالار ميشناختم.اولين بار ايشون به من پيشنهاد داد حرفامو بگم واز بچه ها كمك بگيرم.
هر وقت چيزي مينوشتم اون بود كه اينجا هميشه جوابمو ميداد.يادم نيست از كجا ديگه حرف همو نفهميديم.
بعد از اون فقط خدا اومد ومن فكر ميكردم ايشون دخترن.خوشحال شدم كسي هست كه نام خداروتونام كاربريش گذاشته ومن باهاش راحتم.وقتي فهميدم پسرن شوكه شدم.اما هر وقت نوشتم تنها كسي كه پيگيري كرد ودرك كرد ايشون بود.
هيچكس نفهميد من ميخوام فقط درد دل كنم تا خالي بشم.فقط راهكار دادن كه از همه ممنونم كه به فكرم بودن وهستن.
بعد از ايشون ريحانه عزيزم اومد كه باتمام كمكهايي كه به من كرد خودش شرايط سختي داشت ونميتونست دائم فكرشو مشغول من كنه.وفكر ميكرد من از حرفاش ناراحت ميشم.
از همه دوستان گل ونازنينم كه زحمت كشيدن وراهكار دادن ممنونم.
همون اول يكي دونفر گفتن چون فقط خدا آقاست شما باهاش حرف ميزني.
اما خدا خودش بهتر ميدونه من تازه به اين موضوع رسيدم وشك كردم ويك تاپيك زدم كه خوشحالم اسم فقط خدارو نميبينم.
منظور من شخص فقط خدا نبود.من نه پيام خصصي دارم ونه ميخوام داشته باشم.اون تاپيكو زدم تا فقط خدا هم بدونن با توجه به احساسي كه جديدن حس ميكنم نبايد بيشتر تو تاپيكهام ببينمشون.چون اگر مستقيم ميگفتم هزارتا حرف ديگه ميشنيدم.
من منكر احساس به جنس مخالف نيستم.اگر بودم با پسراي دانشگاهمون مشكلي نداشتم وميرفتم ازشون خصوصي درس ميگرفتم.
من خودمو شناختم ونميخوام خودم يا ديگران به گناهي آلوده بشيم.
ميدونم ايشون هم منو درك ميكنن وبا توجه به شناخت كوچيك ومحدودي كه دارم از حرفم دلخور نشدن.
اين آخرين باري بود كه از فقط خدا حرفي ميزنم.
اميدوارم هر كجا كه هستن موفق باشن وپيروز.
مهرااد عزيزم اگر تو اين تاپيك هم احساسمو گفتم فقط واسه اين بود كه بدوني حرف تو درست بوده وبا هم بحث نكنيد.
در پايان ازت خيييييييللللللليي متشكرم كه به فكر من هستي.
به هرحال دوست نارنین چه باور بکنین چه نکنین من مقصودم چیز دیگری بود. عرض کردم خدمتتون که اون پست رو هم اقایی دیگه زده بودن که با گزارش من و صلاحدید مسولین سایت حذف شد.
دیدم که اقای فقط خدا دارن تاپیک رو دنبال م یکنن. با عرض سلام خدمت ایشون من باز می گم که اصلا در حرفام اصلا مد نظرم ایشون نبودن. اون شوخی بیجای چند روز پیش من هم صرفا یه شوخی بود و قضاوتمم صرفا بر اساس نام تاپیک قبلیتون. من حتی اون تاپیک رو هم دوست نداشتم بخونم. واقعا فقط خدا راست گفتن که این شوخی درست نبود!
در هرصورت به خاطر طبیعت نوشتن من نتوستم خوب توضیح بدم. پس زمینه ای هم که شما در پس ذهنتون داشتین به همراه قضاوتتون روی برداشتتون تاثیر گذاشت. اگه موجبات ناراحتی کسی رو فراهم کردم عذر می خام. منظور من چیز دیگه ای بود که متاسفانه تنها چیزی که برداشت نشد همون بود.
پاسختون نشون می داد که 99.9 درصد برداشت عکس نسبت به هدفم داشتین. :)
در پناه حق باشین
شما هم همین طور دوست من
:72::72::72:
-.
:72::72::72:
-.