-
اگه اون کم میاد طرفت تو برو سمتش
2ساعت ب 2ساعت زنگ بزن ببین کجاس چیکار میکنه
پیام نمیده تو پیام بده
تو باید تموم تلاشتو برای جذب شوهرت بکنی اگه جواب نداد اونوقت انقد اتیشی باش
ببین ما زنا تا یکم ب مردمون توجه می کنیم فک میکنیم کافیه و ممکنه پررو بشه
اما قافل ازینیم تو خیابونا دخترای رنگارنگ ریختن و بدون در نظر گرفتن خدا راحت قاپ مردارو می دزدن.عزیزم سعی کن خودت تصمیم بگیری مگه تو توی زندگی خاهرات دخالت می کنی ک انقد قاطع ب تو دستور جدایی می دن
بعدش اگه خاهرت حای تو بود تو بهش می گفتی طلاق بگیر اون قبول میکرد خودت تصمیم بگیر
- - - Updated - - -
ببخش انقد صریح صحبت می کنم اما باید ازنظر ج ن س ی هم خودتو تقویت کنی طوری که فک کنه تنها ارتباط جنسی که بهش خوش میگذرونه بودن با توس
کلاس برو کتاب بخون
تنها جایی که نباید خودتو واسه شوهرت بگیری و مغرور باشی اغوش شوهرته
-
عزیزم قبلا تو تاپیکم گفته بودم که چقدر خانواده ام با همه مقایسه اش می کردن حتی خود من الان دلم براش پر می زنه ولی همه هم بهش توهین می کنن از بابام از خواهرام از شوهر هاشون که جلوی شوهر من باید روسری سرشون کنن از اینکه اگه شوهر ساناز از این در اومد تو باید خواهرم از اون در بره بیرون
به خدا دارم دیوونه می شم اون شوهر منه من هنوز دوستش دارم تا خودم ندیدم نمی تونم باور کنم
از طرفی هم وقتی جزئیات رو گفته می بینم دقیقا درسته
اگه یه موضوع مهم نباشه آدم جزئیات یادش نمی مونه اینکه کولر روشن بوده و...
-
محبتتو ازش دریغ نکن بذار اگه یه زمانی هم قرار بود جدا شین عذاب وجدان نداشته باشی ک ای کاش فلان کارو می کردم کاش این حرفو زده بودم و غیره
یرای حفظ زندگیت بجنگ سریع ب طلاق و جدایی اونم بر اساس حرفهایی ک معلوم نیست صحت داشته باشه یا نه ک نکن
اگه الان ضعیف باشی و زود بری سر اصل طلاق 10بار دیگه هم ازدواج کنی نمی تونی با مشکلات زندگیت کنار بیای و همیشه شکست میخوری
-
عزیزم من از این نظر خیلی گرمم و واسه شوهرم از هیچی و هیچ روشی کم نگذاشتم دقیقا همون روزی که این کارو کرده ما شبش ب ا هم بودیم وقتی می خوام برم سر کار تا نبوسمش نمی رم ده دقیقه زودتر از خواب پا می شم و قربون صدقه اش می رم ده بار تا دم در می رم و بر می گردم بوسش می کنم
ولی این کار رو نمی دونم
شوهر من خیلی خیلی زرنگ و زیرکه واسه همین هم تو کار خیلی موفقه ولی دلیل اینکه چرا باید چنین حرفی رو به شوهر خواهر من که می دونه صد در صد میاد به من می گه بگه
-
طبق قوانین این سایت نباید گفتگوی کاربرها حالت چت بگیره. برای همین فقط همین یه پست رو میذارم.
حرف همه درسته !
برای عروسی عجله نکن. ولی چرا جوابش رو نمیدی؟ چرا داری راه غلط رو میری؟ تو برات چی مهمه؟ این مهمه که احساسات منفی و تلخت رو تخلیه کنی و خشمت رو بیرون بریزی یا اینکه به هدفت برسی و بفهمی اصل ماجرا چیه؟
مگه نمیگی تحصیل کرده ای؟
مسئله رو حل میکنن ! خط خطی نمیکنن که دلشون خنک بشه !
الان قهر میکنی جواب نمیدی چرا به این فکر نمیکنی که عاقبت این حرکتت چیه ؟
من بهت میگم.
1-شوهر شما هیچ خطایی نکرده، بنابراین از اینکه یه هو قهر کردی جا میخوره و کلی سوء تفاهم پیش میاد و یه جواب ندادنت میشه یه دلخوری و دعوای بزرگ.
2-شوهرت خطایی کرده و میفهمه که تو فهمیدی و قهر کردی. خب چه کار میکنه؟
متنبه میشه و متحول میشه و میاد دست و پات رو میبوسه و طلب بخشش میکنه؟ فکر میکنی اینجوری میشه؟
نه.
اگه خیلیییی براش عزیز باشی که برای همیشه این کار زشت رو میذاره کنار. اگه هم ازت کینه داشته باشه که باز هم این کارو میکنه منتها چنان با زیرکی که هرگز نفهمی. در هر دو صورت تو هرگز نمیفهمی بالاخره خیانت کرده و میکنه یا نه !!!!
اگر هم دوستت نداشته باشه که وقیحانه علنی میکنه و میگه خیانت کردم ، باز هم میکنم، همینه که هست ! مشکلی داری؟
چرا اینقدر رو بازی میکنی؟
خدا برات یه فرشته از آسمون نمیفرسته که بهت بگه شوهرت پاکه یا نه ! اما خودت با یکم زیرکی میتونی بفهمی. نه اینجوری !
یکم احساساتت رو کنترل کنه و بذار عقلت نقشه بریزه.
-
اون که انقد دقیق قضیه قتلو صحنه سازی کرد پس میتونه همچین قضیه ای هم صحنه سازی کنه
ب نظرمن گوشاشو چک کن و تمام وقتای بیکاریتو باهاش برو بیرون ظوری برنامه تنظیم کن ی مسافرت 3روزه تنظیم کن باهاش تو این 3روز چسبش باش حتی دسشویی ه رفت چکش کن گوش وایسااگه واقعا ریگی ب کفشش باشه سوتی خاهد داد هرچند جزیی
-
الان زنگ زدم بهش گفتم حالم خوب نیست گفت برو دکتر گفتم پول ندارم گفت شماره حسابتو بده پول بریزم حسابت گفتم نمی خوام برم خونه استراحت کنم خوب می شه مامانم این ها می گن صبر کن اگه واقعا مشکلی داشته باشه تو که الا ن نمی خوای عروسی کنی نمایان می شه ولی من به شدت بهش وابسته ام همین الان قلبم داره از سینه ام در میاد
بی نهایت دوستش دارم واسه همین نمی تونم توهین های خانواده ام رو بپذیرم
- - - Updated - - -
درسته گوشی شوهرم که خیلی زنگ می خوره ولی تا الان ندیدم با زن و دختر حرف بزنه البته من هفته ای شاید دو ساعت پیش من باشه و بعدش خواب به شخصه من هم اگر بخوام خیانت کنم بهش و با کسی حرف بزنم و باشم اون هم عمرا بفهمه ولی اگر شد کل اخر هفته رو مرخصی می گیرم و باهاش می رم
بچه ها دعام کنید یه موضوع ساختگی باشه با دلم نمی تونم کنار بیام و همین طور با خیانت
-
ساناز خانم، چرا باهاش در این مورد جدی صحبت نمیکنین؟ چرا اینقدر کارگاه بازی و فکر خوانی؟
-
1 نکته که هست بنظر من اینکه شما و خانوادتون ایشون رو مقایسه کردید و در اصل برا 1 مرد هر بار حکم شکوندن کمرشه یا همون اومدن شوهر خواهرتون به شمال میتونه آدمو به تلاق برسونه از نظر 1 مرد
این بزرگترین اشتباهتونه
و شوهرتون دلسر شده و بی انگیزه و احساس بی اهمیت و بی ارزش بودن میکنه شما غرورشو و مردونگیشو زیرپاتون له کردید این خیلی مهمه برا 1 مرد
و برا اینکه نظرتون رو جلب کنه و بسنجه چقد براتون اهمیت داره از ترفندای مثل داستان کشتن و دفن کردن 1 جسد و... استفاده کرده که بمینه چه خبره
زود تصمیم نگیرید و شتاب زده نبریدو بدوزید به حرف هیچ کسن توجه نکن چه خواهر یا پدر و مادرتون ، ببین حست چی میگه؟ میگه واقعا شوهرت خیانت کاره؟ یا اینارو گفته که ببینه چقد برات مهمه؟
یا اینکه گفتین زمانیکه سر سنگین بود شما هم سرسنگین بودید یا خوب بود شما هم خوب بودید ، این میشه رابطه کارمندی و همکاری و تجاری، جنگ بود جنگ ، صلح بود صلح
این یعنی ارتباط و احساس ضعیف و عدم علاقه یا درک علاقه و ارتباط و احساس بینتون و شکستیه برا شوهرتون که احساس کنه زندگیتون خنثی و پیش پافتاده و بی رنگ بی هدفو انگیزست حسی بهم ندارید.و مردا اینو اصلا دوست ندارن. همکار که نیستید؟ هستید؟؟ شما شریک هم تو زندگیتون هستید
منطقی بنظر نمیاد بیاد به شوهر خواهرتون داستان خیانتو خیلی راحت بگه و سند از خودش بجا بزاره و وجه خودشو خراب کنه و میدونه که حتما این داستان درز پیدا میکنه و برا خودش بعد میشه و مسلما تبعات زیادی داره؟
خوب اگه میخاست اینکارو کنه و اینکاره بود چراغ خاموش اینکارو انجام میداد چرا بیاد به شوخر خواهرتون بگه؟ جه دلیلی داره؟
ضمنا مردا معمولا 1 رازو تا مرگ با خودشون دفن میکنن ( مگه اینکه خاله زنک باشن با مرد چینی باشه ) چه برسه همچین چیزی رو بیاد بگه؟؟؟ و جلو رقیبش اتو دستش بده.
پس باید درایت و تمرکز و منطق کنترلش کن بیگدار به آب نزن که ممکنه به از بین رفتن زندگیت تموم شه !!!
امیدوارنی کمکی کرده باشم
موفق باشید
-
سلام عروس خانم
شک شما طبیعی است اما با توجه به مواردی که گفتید احتمال زیاد این داستان بیشتر شبیه یک شوخی کودکانه با شماست که اگر اینطور باشه به نظرم این شما هستید که باید روابط محدودی با شوهر خواهراتون داشته باشید! با توجه به مسائلی که شوهر خواهرتون به شما گفتند که متاسفانه هیچ کدوم مثبت نیست به نظر میاد علاقه مند هستند که احساسات شما رو نسبت به همسرتون تحریک کنند و از طرفی از اینکه شما به سمت طلاق و جدی شدن ماجرا برید هراس دارند! اگر شوهر خواهرتون دوست شماست، و امین خانواده و شخص شما، و متوجه چنین خیانت آشکاری با دلیل و مدرک شده، چرا با این موضوع برخورد نمی کنه و به شما توصیه ای جدی مبنی بر جدایی از چنین فردی نمی کنه؟ آیا فردی(شوهر خواهرتون) که بعد از شنیدن موضوع مهمی به این بزرگی، سکوت می کنه و در عین وانمود به راز داری به خواهراتون و شوهر خواهر دیگرتون می گه، قابل اعتماده؟ و بعدش بیاد و تهدید به قطع رابطه و توصیه به تحقیق کنه؟ دیگه مچ گرفتن نمی خواد! مچش رو که ایشون گرفته!!
پس می بینید همانطور که دوستانتون هم اشاره کردند یک جای کار ایراد دلره و به نظرم در انتخاب و اعتماد به اطرافیانتون باید تجدید نظر جدی کنید
شوهرتون به شما خیانت نکرده، اما تا حصول اطمینان قلبی به رفتارهای عادیتون ادامه بدید و این پرونده رو همین حالا مختومه اعلام کنید و به هیچ کسی اجازه اظهار نظر و دخالت در حریم شخصیتون رو تحت هیچ شرایطی ندید و اعلام کنید که خودم به این موضوع رسیدگی می کنم و از نظر من ایشون همون فرد قبلیست و دوستش دارم و چیزی تغییر نکرده، مگر اینکه خلافش ثابت بشه! ( البته شاید بعضی از افراد خانواده شما از این حرفتون خوششون نیاد)
اما!!! عروس خانوم! روی خودتون کار کنید و از نظر روانی و اعتماد به نفس در سطح بالاتری قرار بگیرید. مهارت رفتار جرات مندانه، گفتگوی صریح و قاطعیت رو باید شبانه روز تمرین کنید و بدونید اگر این کار رو نکنید و به رفتار منفعلانه ای که در حال حاضر دارید ادامه بدید بدون شک آسیبهای جدی خواهید خورد
حریم زندگیتون رو مشخص کنید و بدونید که شما حق دارید این حریم رو با قاطعیت حفظ کنید !
لطفا با هیچ کسی، در بدترین شرایط ، از اعضای خانواده، درد دل نکنید
هرگز منظورم از هرگز از الان تا همیشه عمرتون، مشکلات زندگیتون رو نزد عزیزانتون بازگو نکنید، مشاور برای همین مواقعه!
مهارتهاتون رو در زمینه هایی که گفتم افزایش بدید
با خیال راحت زندگیتون رو بکنید...و ویروس شک و تردید رو از ذهنتون خارج کنید و مطمئن باشید که شک هیچ انتهایی به یقین نداره! و هرگز ندیدم شک روزی به یقین برسه! و هر روز بیشتر خواهد شد و شما در مقابل اون ناتوان تر
سوالی بود بپرسید