لطفا تاتیک بسته و حذف شود
یا حق
نمایش نسخه قابل چاپ
لطفا تاتیک بسته و حذف شود
یا حق
به نظر من شما دارای انرژی مخصوصی هستی که یه نعمت ویه موهبتی که در شماست شما میتونید با مراجعه به متخصص در این ضمینه در این راه خودتونو پروش بدین ونیروتونو در کنترل خودت دربیارین شاید شما قدرت کنترل ذهن ادما رو داشته باشید واین یه چیز ثابت شده است که خیلی از ادما با این نیرو به دنیا میان...میتونی نیروتو در جهت کمک به ادما به کار بگیری........فقط دنبال این باش که پیش یه کسی که در این ضمینه اشنایی دارن وواقعا ادمهای سالمی هستن بری....(نه دعا نویس نه روانپزشک) مطمئن باش به موقع خوددت راهتو پیدا میکنی..میدونی تو هند چقدر از این ادما هست........راهتو پیدا کن............راهتو پیدا کن..........تبریک میگم بهت....اول بپزیز بعد از این نیروت بهترین استفاد رو بکن...........
دوستم شاید شما یه مدیوم باشید..کسایی که یوگا یا مدیتیشن کار میکنند یا انرژی درمانی . کسانی که به علم هیپنوتیز اشنایی دارند میتوند کمکتون کنندیا استادی در این ضمینه بهت معرفی میکنند که راهنمات باشه........میتونی ادرسشو از توی اینترنت پیدا کنی....توی این نوع ضمینه ها جستجو کن.....فقط مواظب باش سراغ ادم نا اهل نری نمیدونم توی اینجا میتونم چند نفری رو معرفی کنم یا نه....ولی خواستن توانستن است....شما الان فکر میکنی وای من چه موجود عجیبی ام...ولی همه ادمای خاص اوایلش یه حس های پوچی ونا اومدی داشتن ولی یکهو یه جا شکفتن...فقط نترس و عجله نکن معمولا این جور ادما خودشون راهشونو پیدا میکنن...هر جایی هم میشینی نگو من اینجوریم هر کس از دریچه چشم خودش شما رو میبینه وقضاوت میکنه برای اهلش حرف بزن.چون ممکن نا امیدت کنن...امیدوارم موفق باشی
- - - Updated - - -
دوستم شاید شما یه مدیوم باشید..کسایی که یوگا یا مدیتیشن کار میکنند یا انرژی درمانی . کسانی که به علم هیپنوتیز اشنایی دارند میتوند کمکتون کنندیا استادی در این ضمینه بهت معرفی میکنند که راهنمات باشه........میتونی ادرسشو از توی اینترنت پیدا کنی....توی این نوع ضمینه ها جستجو کن.....فقط مواظب باش سراغ ادم نا اهل نری نمیدونم توی اینجا میتونم چند نفری رو معرفی کنم یا نه....ولی خواستن توانستن است....شما الان فکر میکنی وای من چه موجود عجیبی ام...ولی همه ادمای خاص اوایلش یه حس های پوچی ونا اومدی داشتن ولی یکهو یه جا شکفتن...فقط نترس و عجله نکن معمولا این جور ادما خودشون راهشونو پیدا میکنن...هر جایی هم میشینی نگو من اینجوریم هر کس از دریچه چشم خودش شما رو میبینه وقضاوت میکنه برای اهلش حرف بزن.چون ممکن نا امیدت کنن...امیدوارم موفق باشی