نوشته اصلی توسط
Pooh
همین الان دیدم دوباره اس ام اس زده.
ولی حوصلشو ندارم.
جوابشو ندادم.
حس میکنم خیلی خوابم میاد. با اینکه بعد از ظهر هم کلی خوابیدم و عصر هم قهوه خورده بودم. اما الان حس میکنم خیلی خوابم میاد.
دلم میخواد اصلا بی خیال زندگی بشم. منظورم خودکشی نیست. دلم میخواد اصلا هیچ کس برام مهم نباشه.
می تونی بی خیال شی ولی شونه خالی کردن از وقایع مهم می شه یه حس بد که تو اینده م یاد سراغت ناراحترت م یکنه بعد م یگی به خدا بدبین شدم.....
درسته می خای هیچ کس برات مهم نباشه اما دوست داری برا کسی هم مهم نباشی.....؟
هیچی برام مهم نباشه. آزاد آزاد و بی قید بتونم برای خودم خوش باشم. منظورم از بی قیدی هم بی بندو باری نیست.
به این نمی گن ازادی. می گن اسارت. چون اگه این اقا بره و ته دلت احساس داشته باشی اونوقت میشی اسر 24 ساعته پشیانی و افسوس. اونجایی تو زندگی از خودت راضی هستی که مثل یه انسان واقعی با مشکلاتت مبارزه کنی
ولی دلم میخواد واسه خودم باشم. راحت. بدون استرس احساس مسئولیتی نسبت به کسی. بدون استرس اینکه روی کسی تاثیر دارم. اصلا حوصله مسئولیت داشتن رو ندارم. حوصله اینکه باری رو دوشم حس کنم ندارم. واقعا فقط میخوام راحت باشم.
ارامش در فرار نیست....
احساس میکنم خیلی خالی ام. مغزم، قلبم، ذهنم انگار پوک پوک پوکه. هیچ حسی ندارم. خاموش خاموش.
فقط دلم میخواد بخوابم.
به خاطر هیجانات و این کشمکش درونیته..
هیچ وقت و برای هیچ انسانی 100 در 100 شرایط روحی و ...برای انجام هر کار دلخاهی اکی نیست ... خ وقتها تصمیمات بزرگ تو همین تردیدها و اوضاع گرفته می شن..
شما خودت رو خ مناسب نمی بینی واسه ازدواج منظورم اینکه 100 نمی بینی مطمین باش هیج ادمی 100 نیس
در ضمن این پویی که من دیدم خ مهربانه و یه مقدار مشکلات داشته که خستش کرده اینا دلیل نمیشه که شایسستگی دوست داشته شدن نباشه!
- - - Updated - - -
همین الان دیدم دوباره اس ام اس زده.
ولی حوصلشو ندارم.
جوابشو ندادم.
حس میکنم خیلی خوابم میاد. با اینکه بعد از ظهر هم کلی خوابیدم و عصر هم قهوه خورده بودم. اما الان حس میکنم خیلی خوابم میاد.
دلم میخواد اصلا بی خیال زندگی بشم. منظورم خودکشی نیست. دلم میخواد اصلا هیچ کس برام مهم نباشه. هیچی برام مهم نباشه. آزاد آزاد و بی قید بتونم برای خودم خوش باشم. منظورم از بی قیدی هم بی بندو باری نیست. ولی دلم میخواد واسه خودم باشم. راحت. بدون استرس احساس مسئولیتی نسبت به کسی. بدون استرس اینکه روی کسی تاثیر دارم. اصلا حوصله مسئولیت داشتن رو ندارم. حوصله اینکه باری رو دوشم حس کنم ندارم. واقعا فقط میخوام راحت باشم.
احساس میکنم خیلی خالی ام. مغزم، قلبم، ذهنم انگار پوک پوک پوکه. هیچ حسی ندارم. خاموش خاموش.
فقط دلم میخواد بخوابم.