یعنی چی اخه ادم چطوری حرف میزنه ولی اگه فکر می کنی جوری حرف میزنم که تحریک شن خیر من عادی برخورد می کنم
باز هم از جانب یکی دیگه فکر کردی آقای بی وفا؟؟؟؟؟؟
من کی اینجوری فکر کردم؟؟؟؟؟؟؟؟ میخواستم ببینم لحنت بیشتر صمیمیه و باعث میشه هیچ ترسی ازت نداشته باشن و ریلکس حرف می زنی یا نه ، طوری برخورد می کنی که یه کمی بترسن . مثلا مدیر خود من تو محل کار ، با اینکه خودش باهامون راحته ، اما وقتی بهش زنگ می زنیم انقدر خشک و سرد برخورد می کنه که همش می ترسی و میخوای زود قطع کنی. آخرم یادت میره چند تا موردو بگی!! یعنی توضیحات رو انقدر کوتاه میده که از حرف زدنت پشیمون میشی. همش میگه : بله ! نخیر! خب !
به نظر من یکی دو بار باهاشون بد حرف بزن . اونا که عادت دارن به برخوردت . بذار حساب کار دستشون بیاد. مثلا همین که ساعت ده شب میگه اینترنت رو فعال کنید رو باهاش برخورد کن. بگو خانم ایکس لطفا سوالات این مدلی تون رو بذارید تو شرکت از من بپرسید ، نه اینکه وقت شخصی منو بگیرید!!! یا به کسی که می پرسه فردا میای یا نه بگو : ارتباطش به شما رو متوجه نمیشم !!
البته اینارو به خاطر این میگم که اونا به این اخلاقت طبق گفته های خودت عادت دارن و اگر قصدشون شیطنته با این کار حساب کار دستشون بیاد.
راستی این 5 نفر دوستن با هم ؟ رابطشون چطوریه ؟