نوشته اصلی توسط
لاله شيرازي
سلام به همه
ببخشيد كه اينقدر فاصله افتاده بين نوشته هام . اومدم ازتون كمك بگيرم چون سر يه دوراهي موندم واقعا
گفته بودم كه مي خوايم بريم پيش مشاور و من زنگ زدم بهشون پيشنهاد مشاوره رو دادم كه ايشون هم قبول كردن و 2 بار رفتيم پيش مشاور . مشاور نظرش اين بود كه ما يه چند ساعتي بشينيم از انتظارات و خواسته ها مون حرف بزنيم و ماهم بعد از اينكه از مشاوره اومديم بيرون رفتيم يه جايي و صحبت كرديم. البته بگم كه مشاور نظرش رو بعد از اينكه بصورت جداگانه با هر دومون صحبت كرد داد و گفتند كه مي تونيم با هم يه زندگي خوب داشته باشيم
ما توي 80% از انتظارات و خواسته هامون تفاهم داشتيم يعني موافق بوديم و خيلي مسائل ديگه . ديشب براي بار دوم اومدن و باز نشستيم صحبت كرديم و خانواده من موافق بودن كه براي شناخت بيشتر ادامه بديم . ولي من دودل هستم
از اينكه تمام معيار هاي منو داره اين آقا وي شرط حجاب رو گذاشتن (مانتو و شلوار) . ايشون مي گه كه تو مهمانيها لباس تا سر زانو و شال موها كاملا پوشيده . من با حجاب بيرون رفتم و سر كار هم رفتم سخت نبود برام ولي نمي دونم فكر مي كنم كه جلو شوهر خواهرم بايد حجاب داشته باشم ديونم مي كنه نمي دونم چه كار كنم مي شه لطفا منو راهنمايي كنين واقعا فكرم خيلي مشغوله
در ضمن خانواده ايشون هم فقط از من مي خوام حجاب داشته باشم و ترس از اين دارن كه نتونم از پسش بر بيام