-
با پدر و مادر زندگی میکنم همسرم 1 ماه آخر رو خونه ما زندگی میکرد
از صبح هیچکاری انجام نمیدم فقط تو اینترنت میگردم خیلی دوست دارم درس بخونم ولی نمیتونم
درسم تقریبا تموم شد
دوست دارم باهاشون بعضی وقتا صحبت میکنم از پدر و مادر بدم میاد چون اگه اونا یکم تلاش میکردن من وضعم این نبود همسر سابقم به خاطر اونا سرکوفتم میزد اگه پدرم مثل پدرای دیگه بود شاید منم زندگیم خوب بود شما نمیدونین من چقدر از پدرم بدم میاد
نمیدونم اونم کاری میکرد که من بفهمم وگرنه چرا به خواهرم به دوستام به آشناهای من پیام میداد
-
سلام
عقد بودين يا عروسي كرده بودي؟چه مدتي باهم بودين؟وقتي از خيانتش باخبر شدي سريع براي طلاق اقدام كردي؟واكنش اون براي طلاق چي بود؟زود موافقت كرد؟
-
عروسی کردیم 1سال خیانتش طوری بود که همه فهمیدن با خط دیگه مزاحم خانوادم میشد کسی نبود بگه صبر کن همون روز درخواست طلاق دادم و اون هم موافقت کرد
-
سلام
ببين عزيزم وقتي يه زن به خاطر خيانت ، درخواست طلاق ميكنه و شوهرش سريع قبول ميكنه خيلي چيزا ميشه از اين قضيه برداشت كرد.يعني اون آقا هيچ ارزشي براي زندگي مشتركش قائل نبوده.پس حالا كه ازش جدا شدي و خدا را شكر بچه اي هم نداري ، براي خودت ارزش قائل شو ديگه بهش زنگ نزن.با كارها و تفريحات سالم وقتتو پر كن.انقدر براي تك تك لحظاتت برنامه ريزي كن كه اصلا فرصت فكر كردن به اون آقا را نداشته باشي.اگه هم فكرش اومد سراغت از تكنيك توقف فكر استفاده كن.حيف تو نيست كه قدر زندگيتو نميدوني.مواظب خودت باش.