سلام
بهتره دعوا نكنيد. صاحب تاپيك گفتند امروز ميخوان همديگرو ببينن.پس يعني خيلي خودتونو اذيت نكنيد.ايشون خودشون عاقل هستن چون گفتن ميخوان فكر كنن واگر تصميمي بگيرن مردو مردونه پاي تصميمشون ميمونن.
بهتره فقط نظر بديد نه اينكه نظر بقيه رو نقد كنيد.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
بهتره دعوا نكنيد. صاحب تاپيك گفتند امروز ميخوان همديگرو ببينن.پس يعني خيلي خودتونو اذيت نكنيد.ايشون خودشون عاقل هستن چون گفتن ميخوان فكر كنن واگر تصميمي بگيرن مردو مردونه پاي تصميمشون ميمونن.
بهتره فقط نظر بديد نه اينكه نظر بقيه رو نقد كنيد.
جناب راهی معذرت که وسط مطالب شما دارم حرف میزنم .
دوستان تذکر دادن که مطالب خارج از موضوع رو مطرح نکنیم ولی واقعا برام سوال پیش اومد و جای دیگه هم نبود البته خیلی هم بی ربط به موضوع نیست .
Estaf جان تفکر و منطق شما محترم همچنین بی وفا ، من فقط چون خودم عقایدم متفاوت با شما هست واسم عقاید شما جالب اومد و چند تا سوال دارم اگر دوست داشتی البته جواب بده ، شاید من هم قانع شدم و مثل شما شد عقایدم .
- شما خودت روابط جنسی داشتی یا داری ؟
- روسپیگری از نظر شما شغله شریفی هست یا شما مخالف هرزگی هستی ؟
- این که یک دختر قبل از ازدواج به قول شما تمام بدنش رو بارها در اختیار دیگران قرار بده اسمش چیه ؟
مرسی :18:
من نظری سوی شما نداشته ام وگرنه نه از شما ترسی دارم نه بیمی مطمئنا رک حرفم رو به شما میزدم دوستان از خلقیات بنده در جریانند
پس اینگونه جبهه نگیر چون طرف حساب بنده اقای راهی عزیز بودند نه شما
نظر شما برای من قابل احترام بوده ولی باید متذکر شم که هر کس یک میزان اصول و عقایدی داره و به همون میزان عقل و شعور
یکی این عقل رو در مهمترین سرنوشت زندگیش انتخاب همسر استفاده می کنه و بادیدی + بهترین انتهاب رو انجام می دهد و یکی دیگر نه
بیشتر طلاق های عاطفی و...از نوع دسته دوم هستند
اگر پای صحبت یکی از این دوستانی که به هر دلیلی از این گونه طلاق ها بشینی مطمئنا یاد سخن من می افتید که با عقل انتخاب نکرده اند و حال پشیمون
به هر حال منظوری به نظرات شما نبود
خوش باشید
میدونید مشکل کجاست؟
مشکل اونجاست که شما یک موضوع گسترده و کلی رو وفق میدین به تمام صحبتهای طرف مقابلتون، بدون شک در کلیت اون موضوع گستره ایراد و اشکال و کجی حتما وجود داره
حرف شما مثل این میمونه که من بگم نوشیدن اب خوب است و بیاید بگید پس نوشیدن اب فاضلاب خانگی، نوشیدن اب دریای ازاد، نوشیدن اب گل الود و ... رو هم من تایید کردم و تاکید
در حالی که این جز سفسطه چیزی نیست برادر عزیز
اولا زندگی شخصی و تک نفره شخص ملاک نیست در فلسفه مورد نظر اون فرد پس اینکه من در زندگیم چکار کردم یا میکنم اهمیتی نداره اینجا ابراز کنم
ولی میگم که بله بنده به رابطه جنسی ازاد اعتقاد دارم ولی به معنای روسپیگری و هرزگی نیست که در سوال دومتون توضیح میدم بلکه بهمون اندازه رابطه عاطفی و احساسی برقرار میشه قبل از ازدواج، با فردی که رابطه عاطفی و احساسی برقرار کردیم رابطه جنسی هم هیچ ایراد و مانعی درش وجود نداره
دوم- تفاوت بحث روسپیگری و هرزگی با بحث صحبتهای من دقیقا همونطور که گفتم مثل ربط دادن گفتن اب خوردن با اب لجنزار فاضلاب انسانی خوردن هست
پس این حرف در صحبتهای من جایی نداره چون حرف من روی رابطه جنسی بین 2نفر که رابطه عاطفی و احساسی با هم دارند صحبت کردم و میکنم
سوم-من مثل شما دنبال اسم گذاشتن روی افراد و اعمالشون نیستم که اسم روی کسی بزارم مثل شما که برای هر فرد سریع اسمی رو سفت قرار میدید
مثلا حتما اسمگذاری شما روی این دختر میشه روسپی و فاهشه و هرزه و ....
ولی من اول میبینم چرا و چگونه دست به این عمل زده و هرگز هم قضاوتی درباره انسانها انجام نمیدم
مثلا اگر برای پول اینکارو کرده یک روسپی میتونه باشه ولی شخصیت این روسپی در مقابل من از هیچکس دیگه کمتر نیست چون نمیدونم چرا باید برای پول تن خودش رو بفروشه و شخص من سنختی با این نوع رابطه ندارم ولی هیچ قضاوتی درباره هیچکدام از طرفین این رابطه انجام نمیدم
اگر برای هوس اینکارو کرده بازم قضاوتی ندارم بکنم و تن خودش بوده خواسته و اینکارو انجام داده ولی بازم من سخیتی با این نوع رابطه ندارم
ولی اگر رابطه جنسی درون یکک رابطه عاطفی و احساسی شکل گرفته و به وجود اومده من تاییدش میکنم و هیچ ایرادی درش نمیبینم
ولی همونطور که گفتم هر فرد باید خودش و طرف مقابلش رو هم در گذشته و هم در اینده بسنجه و تصمیم بگیره و یک بعدی هیچ سودی نخواهد داشت
رابطه جنسی جرئی از حیاط انسانی هست و یکی از ابعاد بسیار مهم زندگی سالم هر انسان پس نمیتونید با نفی و اسم گذاری روی انسانها راه بجایی ببرید بجز فساد و بی اخلاقی و مشکلا عدیده روانی برای افراد جامعه
که با همین نفی و سرکوب میل و خواست جنسی و عاطفی هست که جامعه ما به مرحله انحتاط رسیده و از امار طلاق تا جرم و جنایت همگی رابطه مستقیم با همین موضوع دارن
امیودارم کامل توضیح داده باشم
من از دوستان ممنون هستم که وقت صرف کرده نظرات خودشان را بیان می کنند، اما سپاسگذار خواهم شد که در مورد موضوع مربوط به مشکل من در این تاپیک بحث کنند و مسایل جانبی را در جای دیگر مطرح نمایند. من امروز با نامزدم ملاقات کردم. چیزی به روی خودم نیاوردم، چون هنوز تصمیمی نگرفته ام، اما متاسفانه ایشان به من گفت که احساسش به من کم و زیاد می شود و به طور کلی رو به بالا است و در مجموع هر روز بیشتر می شود، اما در یک لحظه کم و در یک لحظه زیاد است و من بیشتر سر در گم شدم.
من از سایر کارشناسان و دوستان مانند خانم نوپو که نظرات بسیار خوبی دارند یا خانم آسمانی و سایر دوستان درخواست دارم که در مورد مشکل من راهنمایی کنند. چون واقعا چندین روز است که برنامه کاری و زندگی من نابسمان شده و به شدت درگیر این مشکل هستم. دلیل این امر هم آن است که اگر تصمیمی بگیرم، به هر قیمت پایبند آن خواهم بود.
متشکرم
سفسطه نکردم ! شما فرمودید مردانگی آن است که اگر زنی بارها تنش رو در اختیار دیگران قرار داده باشه باز هم اون رو بپذیریم ! و توضیح دیگه ای ندادید ولی الان کاملا تفکیک کردید وخب مسئله کلا فرق میکنه چون روسپیگری در ازای دریافت پول میباشد ولی به قول شما اگر در قالب رابطه احساسی باشه اسمش این نیست ، حالا به درست و غلط بودن این مدل رابطه کاری ندارم چون دیگه برمیگرده به اعتقادات هر فرد که به کسی هم ربطی نداره .
بله من اگر سوال کردم که آیا شما خودتون رابطه داشتید یا نه به این خاطر بود که غالبا افراد وقتی خودشون کاری رو انجام داده باشن از دیگران برای انجام اون کار نمیتونن ایرادی بگیرن ، و خب مثلا دختری که چندین دوست پسر داشته و با همشون هم رابطه جنسی داشته نمیتونه توقع داشته باشه با پسری ازدواج کنه که خودش رو حفظ کرده ! و خب اگر پسری بره خواستگاری همچین دختری و بگه من قبلا چند تا دوست دختر داشتم و با همه هم رابطه جنسی داشتم اون دختر خیلی راحت با این مسئله کنار میاد چون خودش هم همین طوری بوده ! اگر دقت کنید الان جناب راهی چون خودش قبلا رابطه جنسی با کسی نداشته نمیتونه نسبت به رابطه جنسیه نامزدش بیخیال باشه و فکرش مشغوله و اومده اینجا مشاوره میخواد ، اگر ایشون خودش قبلا رابطه جنسی میداشت شاید اصلا اینجا نمیومد و خیلی راحت به نامزدش میگفت مشکلی نیست عزیزم که قبلا چه کار کردی آینده مهمه !
من حداقل روی این خانم اسمی نذاشتم و در بالا هم توضیح دادم که شما در مطلب قبلیتون تفکیک نکردید به همین خاطر این ذهنیت از سخن شما در من ایجاد شد ، من کی گفتم کسی هرزه یا روسپی هست ؟!
من هیچ مشکلی با اعتقادات شما ندارم چون همه آزاد هستند ، وکاملا هم با این که حتی یک روسپی از اول روسپی نبوده و جریان زندگی و جامعه اون رو تبدیل به روسپی کرده رو قبول دارم و معتقدم اون فرد تقصیر کاره مطلق نیست .
از نظره سرکوب غریضه جنسی من در کل مخالف این کار هستم ، چون خداوند اگر گشنگی رو در انسان قرار داد برای رفعش غذا رو آفرید ، اگر احساس تشنگی رو به وجود آورد برای رفعش آب رو آفرید و اگر نیاز جنسی و شهوت رو در انسان قرار داد جنس مخالف رو برای رفعش آفرید ، اما با مثال خودتون توضیح میدم :
آیا اگر انسان احساس تشنگی کنه باید آب فاضلاب ، آب لجنزار ، آب گل آلود بنوشه ؟! یا باید آب سالم و نوشیدنی ... ؟!
قطعا جواب آب سالم هست .
ایجا گفتن این نکته هم واجبه که حیوانات هم حس تشنگی ، گشنگی و شهوت رو دارن اما تفاوت انسان با حیوان در این هست که انسان عقل ، تفکر و اختیار داره !
یک سگ یا گربه اگر تشنه بشه اولین آبی که پیدا کنه میخوره و هیچ محدودیتی نداره اما انسان هرگز نمیتونه این باشه حتی زمانی که در یک ظهر گرم تابستانی تشنه هست دنبال آب سرد کن یا یک سوپر میگرده !
در مورد نیاز جنسی هم همین هست ، اصلا صحبت سرکوب کردن نیست ، این نیاز باید رفع بشه اما از راه درستش که ازدواج هست ، این به معنای سرکوب کردن نیست !
آیا در مثال قبلی اگر ما فردی رو ببینیم که کاملا تشنه است و نیاز به آب داره و از ما سوال کنه سوپر کجاست یا آب سرد کن کجاست ما باید بهش آدرس رسیدن به آب سالم رو بدیم یا باید سرمون رو به نشانه تاسف خوردن تکون بدیم و بگیم چرا داری نیازتو سرکوب میکنی مگر نمیبینی جوی آب پر از آبه برو بخور راحت بشی !!! در مورد نیاز جنسی هم همین هست دقیقا ، آب سالم ازدواج هست نه چیز دیگر ، حتی اگر واسه رسیدن به آب سالم لازم باشه کمی تشنگی بکشی ارزش داره ، شاید خوردن آب جوی و آب آلوده در لحظه اول تشنگی رو از بین ببره اما میتونه عواقب جبران ناپذیری برای انسان داشته باشه .
گاهی لازمه انسان در مقابل نیاز هاش یک ایست بزاره و به موقع اون ایست رو برداره ، اگر این طور نباشه تفاوت انسان با حیوان ناچیز خواهد بود ، در جوامع انسانی چراغ قرمز نیاز هست یه جایی باید واستی و به قوانین انسانی احترام بزاری و این نهایت به نفع خوده انسان هست ، وقتی به چراغ قرمز میرسیم باید متوقف بشیم در صورتی که حس و نیاز هر راننده ای این هست که همه ی چراغ ها سبز باشه و مانعی نباشه ، آیا ایستادن پشت چراغ قرمز سرکوب غرایض هست ؟!! در خیلی جوامع این خط قرمز های در مورد نیاز های جنسی برداشته شده ، نتیجه چه شده ؟!
تایلند ، هزارن زن و دختر در سنین مختلف در این کشور رسما خدمات جنسی ارائه میدن ، دولت سالانه از این افراد مالیات میگیرد !! وزارت بهداشت تایلند سالانه برای این افراد کارت سلامت و اجازه اشتغال صادر میکنه !! و رسما روسپیگری و تن فروشی شغل محسوب میشود .
آیا این نهایت زنان ایرانی خواهد بود از دیدگاه روشنفکران ! روابط جنسی آزاد به چه قیمتی ؟ به قیمت ارضای شهوت مردان هوس باز ؟!
بیشترین درآمد تایلند از گردشگران س ک س هست ! بیش از 60 درصد مسافرین وردی به کشور تایلند مردان تنها هستند ! و تایلند مقصد شماره یک این افراد در سراسر دنیا هست و زنان تایلند ابزاری برای رفع شهوت !
در مرکز شهر آمستردام مجسمه زنی عریان نصب شده و زیرش نوشته ای هست که از خدمات روسپیان تشکر کرده !!! جالبه که در همین کشور هلند که مثل تایلند روسپیگری شغل رسمی هست و مشمول مالیات میشود سال پیش در جریان بازی های یورو 2012 که در اوکراین برگزار میشد در تلویزیون رسمی هلند تبلیغاتی پخش میشد ، در این تبلیغات تلویزیونی این طور تبلیغ میشد که زنان اوکراینی بی قیدوبند هستند، و به زنان و دختران تاکید میکرد که به شوهران و نامزدان خود اجازه ندهند در این تورنمنت بین المللی، آن هم در تابستان! حاضر شوند !!!
این مسائل در جوامعی که حتی دیدگاه آزدای روابط جنسی دارند چه چیز را نشان میدهد ؟!!
این ها عقاید من بود هر چند که سعی کردم با آوردن مثال های واقعی زیاد جنبه عقیده ی شخصی رو نداشته باشه ، و به هیچ عنوان قصد تعمیم این تفکرات رو به کسی ندارم و برای تمام دوستان احترام قایل هستم نتیجه گیری هم نکردم چون هر کسی میتونه با خوندن نظرات موافق و مخالف خودش به نتیجه برسه
از جناب راهی هم معذرت میخوام که این حرف ها این جا زده شد ، هرچند که گفتم خیلی هم بی ربط نیست و امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیرید
:18:
به احترام دوست عزیز جناب راهی که بحق فرمودن بحثهای حاشیه اینجام ندین و اینجا محل مشاوره برای مشکل ایشون هست دیگه این بحثهارو دنبال نمیکنم من و از دویتان هم میخوام اینجا این بحث رو دنبال نکنن و به خواست ایشون احترام بزاریم
هرچند برای تک تک حرفاتون جواب کامل و قانع کننده وجود داره حتی بحث تایلند و مجسمه روسپی امستردام و متاسفانه شما به همه چیز یک بعدی نگاه میکنید
جناب راهی عزیز
به نظر من شما 3راه رپیش روتون دارید
1-اگر علاقه شما به ایشون زیاد هست و واقعا ایشون رو دوست دارید از نظر من باید وقت بیشتری باهاشون بگذرونید و هم احساس خودتون رو محک بزنید هم به ایشون وقت بدین تا احساسش به ثبات برسه و هم شما رفتار و گفتارشون رو زیرنظر بگیرید تا بفهمید احساس و گفتار ایشون چقدر واقعی هست
البته این حرف منظور این نیست با ایشون صداقت ندارن بلکه بعضی وقتها ما حتی خودمون رو هم گول میزنیم
2-اگر فکر میکنید نمیتونید این وقت رو بزارید و باید حالا تصمیم بگیرید از نظر من باید این ازدواج رو منتفی کنید چون احتمال موفقیت این ازدواج از نظر من 30درصد هست
3-به قول معروف دل به دریا بزنید و دست به ریسک بزنید ولی احتمال هر حالت و اتفاقی رو هم در نظر داشته باشید که اگر مشکل و ناسازگاری رخ داد زیاد دچار مشکل و ناراحتی نشید و قبول کنید که دست به ریسک زدید
از جناب Estaf ممنونم که شرایط بنده را درک کرده و بحث نامربوط را ادامه ندادند. تعجب می کنم که چرا کسی از مشاوران سایت یا دوستان با تجربه نظر خود را اعلام نمی کند.
منتظر مشورت و همراهی سایر دوستان هستم. متشکرم
خواهشا روشن سکسی خودتون رو به حساب روشن فکری و فرهنگ و این جور چیزا نزارین....!! تو جامعه ای 80% درصد تمرکز پسراش لای دوتا پاشونه روشن فکری و نیاز طبیعی و غیرت مدرن ...و این چرت و پرتا وسیله ای واسه خر کردن دخترا. مارو دیگه سیاه نکنین. روشن فکر کسیه که لدتی بیشتر از سکس سراغ داشته باشه...! پسرای زیر 25 سال داریین ؟!؟؟
اما شما دوست عزیز خواهشا احساسی رفتار نکن. مثالش شاید بد باشه ولی تو باغ وحش حیونی که مزه گوشت ادم رو فهمیده باشه میکشن تا دوباره این کارو تکرار نکنه!!!!!!!
من جای شما بودم یا قطع رابطه می کردم و یا فقط به احترام احساسم و البته صداقت ایشون، این ورخط تا دلم می خواست بهش شک می کردم، امتحانش می کردم (در حد پدر طرف در اوردن و البته نامحسوس ) و مدت طولانی نامزدی رو ادامه می دادم تا اما و اگری واسه بعد ازدواج نمونه! در ضمن این هم یادت باشه که ایشون تازه از یه رابطه بیرون اومدن و زمان لازم دارن واسه از یاد بردن اون رابطه و اصلا به علاقه ایشون تو این مدت نسبت به شما نمیشه اعتنای زیادی داشت. چون هنوز ناخوداگاه دارن دنبال اون فرد در شما می گردن و شاید اصلا خود واقعی شما نبینن.
پیشاپیش بابت زیادی رک بودنم معدرت می خوام و این که نظرات فعلا فقط پیش من اعتبار کامل دارن
جناب شروین لطفا مشکلات و ضعفهای وجودی خودتون و 80درصد اطرافیان و خانوده و ... خودتون رو به دیگران نسبت ندیدن بلکه دقیقا حرفتون درسته ولی با این تفاوت که اون 80% ذاتا و نسبتا دقیقا همکیش و همفکر شما هستن ولی در ظاهر و روشی متفاوت
شما فقط دنبال نفی کردن هستین با بهانه و توجیهات مختلف و اونها هم دنبال تایید هستن هستن با همون یهانه ها و توجیهان
اگر من روشن سکس هستم باشم باعث افتخار هم میتونه باشه برام هرچند با 29سال سن فقط یکبار در یک رابطه عاشقانه سکس داشتم و بهش هم افتخار میکنم و هم لذت بردم از حال و احساسم در حالی که اگر به قول شما اگر تفکرم فقط لای پام بودم تمام امکنات از اتوع مختلف از درونی و هم بیرونی رو دارم و داشتم که به قول شما صدها نفر تا حالا با افتخار و منت لای پامون خوابیده بودن
ولی در این 29سال هرگز نه نگاهم دنبال عقبه جنس مخالف بوده نه حسرت خوابیدن با کسی رو در وجودم احساس کردم و نه دنبال ارضا نیاز بودم که ارضا نیاز حتی با ازدواج هم برای من کثیف جلوه میکنه و هیچ فرقی با کنار خیابونی نداره بلکه احساس برام من با ارزش هست ولی میدونم شما از احساس هیچ درکی ندارید
پس شما که از کور دلی و جهالت رنج میبرید که فقط دنبال اسم گذاری و تمسخر و انگ زدن و سنگسار دیگران هستین باید از خودتون شرم کنین و خجالت بکشین و دنبال اطلاح خودتون باشید و اوصلا شما سیاه هستین و همه چیز رو هم سیاه میبینید و نیازی به سیاه کردن ندارید
برید همون احادیث پیامبر خودتون رو بخونید که وقتی زنی روسپی بهش سنگ پرت کرد پامبرتون چه گفت
برید و داستان برخورد پیامبر خداتون رو با یک روسپی و سر یک سفره غذا خوردن باهاش رو بخونید
من فقط براتون شفا و روشنی ارزو میکنم تا از این ظلمت شاید روزی رها بشین
من هم از رکگوییم عذر میخوام
و یک عذرخواهی بزرگتر از جناب راهی که باز هم بی احترامی کردیم و بحثهای حاشیه ای انجام دادیم