بابا من میگم اون اینطور فکر می کنه فکر پسرانست.
چشم دیگه نظر نمی دم!:228:
ناراحت نشو!:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
بابا من میگم اون اینطور فکر می کنه فکر پسرانست.
چشم دیگه نظر نمی دم!:228:
ناراحت نشو!:72:
تو (جهت رفع کدورت و صمیمیت)خیلی منو می خندونی!
به این دختره که هی زنگ می زنه گفتم با یه خونواده ای رفتیم مسافرت دخترشون خیلی خوش اندام بود اساسی قاطی کرد منم کلی خندیدم !ولی بعدش بیچاره شدم!
آخه کلی نازشو کشیدم تا آروم شد!
roya.b جان
سلام
ببخشيد. خيلي زودتر از اينها دلم مي خواست جوابت را بدهم اما بدليل مشكلات خودم متأسفانه فرصت نشد.
رويا جان
دروغ گفتن دوستت دليل نمي شود كه او را فردي نالايق بشناسي چرا كه در ابتداي دوستي كه معلوم نبود دوستي شما عميق مي شد و يا اينكه ظرف مدت يكي دوهفته به پايان مي رسيد دليلي نداشت تا ايشان تمام واقعيتهاي زندگيشان را براي شما بر ملا كنند. بعد از اينكه رابطه شما جدي شده خوب مسلم است كه بازگو كردن حقايق برايش مشكل شده است. و هر كسي كه يك دروغ مي گويد ناچار است كه تا چند دروغ ديگر هم پيش برود اما جرأت اينكه تمامي دروغها را رو كند و از شما عذر خواهي كند را داشته و همين جاي تحسين دارد. اما بهتر بود اين مسئله را به خانواده تان نمي گفتيد تا آنها تصور بدي راجع به ايشان پيدا نكنند و احيانا بر روي انتخابهاي آينده نيز تأثير گذار نباشد. قرار نيست در اين مدت شما به ايشان خيانت كنيد اما تلاش كنيد تا كمتر به بحث با هم زندگي كردن فكر كنيد تا زمان برايتان عذاب آور نشود. همانطور كه گفتيد مادر و پدر عرفان نگرانش هستند و حق دارند كه الان با هر گونه پيشنهاد ازدواجي مخالفت كنند و اين مسئله نياز به مزان دارد تا پسرشان بتواند در اين زمان به استقلال دست يابد و به خانواده اش ثابت كند كه مي تواند گرداننده يك زندگي باشد. شما هم نگراني ها را از خود دور كنيد. رويا جان احتمال بده كه خداي نكرده دو سه سال ديگر نتوانيد بهم برسيد، انوقت شما دو نفر با اين دلبستگي چند سال چه خواهيد كرد؟ منظورم اين نيست كه از او جداشوي. منظورم اينست كه بهتر است مراقب باشي تا وابستگي هاي عاطفي شما را از پاي در نياورد. اگر براي ازدواج با او عجله كني، همه چيز از پايه خراب خواهد شد و اگر مراقب عواطفتان نباشيد ممكن است لطمه جبران ناپذيري بخوريد. بهتر است سعي كنيد در تمام طول مدت خودتان را به سمت خواسته هاي خانواده هايتان سوق دهيد. مثلاً عرفان به شما بگويد كه مادرش دقيقاً چه نوع عروس و با چه نوع خانواده اي مي خواهد و شما هم به عرفان بگويد كه خانواده شما چه دامادي و با چه خصوصياتي مي خواهند. در اين صورت شما با خيال راحت و در طول زمان مي توانيد خانواده ها را جذب خود كنيد و مهر آنها را بدست بگيرد.
اميدوارم موفق باشي.
از دانه جان به خاطر نظرشون ممنونم . كس ديگه اي هم هست كه بخواد نظر ديگه اي داشته باشه يا اينكه نظرات ديگران رو تصديق كنه؟ خواهش ميكنم نظر بدين واسم خيلي مهمه
پيشاپيش ممنونم ازتون