-
خیلی خسته و دلشکسته ام. نه راه پس دارم نه پیش. اونم تو این شرایط. میگن اگه زن باردار میگه ماست سیاهه باید حرفشو قبول کرد اما حالا من باید به خودم بقبولونم شوهرم همینه که هست با همه دروغاش با همه خیانتاش با همه خود ارضایی هاش و دیگه مننم کاری از دستم بر نمیاد جز اینکه ببینم و حرفی نزنم و روز به روز به طلاق عاطفی نزدیکتر شم. کاش منم کسی رو داشتم تو این شرایط سخت مرهم دردام بود باهاش حرف میزدم از اذیت ها میگفتم از دل شکسته ام می گفتم. خدا حال و روز منو میبینی نه؟
-
عزیزم........
برات دعا می کنیم.انشاالله خدا خودش کمکت میکنه.تو بسپارشون به خدا.
خدا نگذره از اونایی که میدونن طرف متاهله و باهاش ارتباط برقرار میکنن و یه زندگیو از هم میپاشن.خدا نگذره ازشون
- - - Updated - - -
یه سوال:
همسرتون از لحاظ اعتقادی چطورن؟ و تو این 6 سال و قبل بارداربتون هیچ چیزی ازش ندیده بودین؟یعنی کاملا سالم بودن قبلش؟
میخوام بدونم به نظر خودت دلیل ارتباطش بارداری شما بوده یا از قبل هم زمینه شو داشته؟
-
عزیزم شما فقط به بچتون فکر کنید و اصلا استرس نداشته باشید.توکلتون به خدا.شما ایه الکرسی رو به بازوی راستتون ببندید انشااله که پیش شوهرت عزیز میشی.میتونی روزی 3 بار بخونی و به دستت بدمی و به صورتت بکشی.واسه من که جواب میده.فقط از خدا بخواه.تو دلت شکستست خدا جوابتو زود میده.منم سر نماز دعات میکنم.انشاالله که اثرگذار باشه
-
سلام ب خدا توکل کن نذر کن تو انشا ا... حتما حتما موفق میشی چون داری سختیه زیادی رو تحمل میکنی توقرآن هم داریم بعد از هر سختی آسانی و راحتی قرار دادیم ان مع العسر یسرا تو تحملاتو بزن ب حساب خدا خدارو وکیل خودت قرار بد و بگو هر کاری میکنم فی سبیل الله عزیزم راحت بهت بگم بیشتر اظهار عشق ب همسرت داشته باش با دست با چشم با صدا با.....هزاتا راه دیگه شوهرتو ارضا کن ب مقدسات عالم میدونم سخته ولی مطمن باش میتونی و موفق میشی انشا ا... پا قدم فرزندت برات خیلی خوب باشه شما یه الگوی زن واقعی هستی برات دعا میکنم شما هم برای من دعا کن ذکر صلواتن و (حسبن الله و نعمل الوکیل نعمل مولا و نعم النصیر) که امیدوارم اشتباه ننوشته باشمش رو فراموش نکن التماس دعا:72:
- - - Updated - - -
سلام میدونم خدایش سخته ولی اینو بدون شما داری سختی رو برای رضای خدا تحمل میکنی حتما خدا کمکت میکنه خدارو وکیل خودتت قرار بده شما ی خانم نمونه برای همه ی خانما میتونی باشی ی الگو
عزیزم با چشم با نوازش با صدات و.... با هزاتا چیز دیگه میتونی همسرتو جذب کنی مطمن باش مشکلت حل میشه تو قرآنم داریم بعد از هر سختی آسانی و آرامش قرار دادیم پس مطمن باش پیروز نهایی شما هستی امیدوارم پا قدم نی نی نازت برات زندگیتو بهترم بکنه ذکر صلوات و حسبن الله و نعم الوکیل نعم المولا و نعم النصیر ک امیدوارم درست تایپ کرده باشمو فراموش نکن .
راستی شما الان در موقعیتی هستی ک دعاتون زود مستجاب میشه همین طور بعد زایمانت زمان شیر دادن برای همه و از همه بیشتر برای منم دعا کن
موفق باشی:72:
- - - Updated - - -
دو بار برات تایپ کردم دیگه دیگه...............
-
عزیزم از کجا فهمیدی که دختره می دونه زن داره؟ حالا که ماه ها اخری به نظرم فعلا کاری نکن انقدر به خودت استرس نده
-
ریحان جان
ماشاله جانمازی آب میکشه بیا ببین. انقدر دم از ایمان و اعتقاد میزنه . انقدر حالم بد میشه. اگه انقدر ادعاش نمیشد آدم ناراحت نمیشد.
نخیر از قبل ازدواجمون تخت عنوان مشاوره با دخترای مختلف در ارتباط بود. اونا مسیجای عاشقانه به این میزدن و اظهار دلتنگی میکردن و اینم میگفت اونا میزنن من کاری بهشون ندارم!!!درحالی که حالا میدونم کرم از خودش بوده. یه بار هم حتی با دوست صمیمی خودم بیرون قرار گذاشته بود که آخر سر دوستم طاقت نیورد اومد بهم گفت اما فکر میکردم وقتی دوسال برای بچه تلاش کردیم و خدا بهمون داد آدم میشه. اما نشد.
یاسمینا25
عزیزم ممنونم برام دعا کن. زنی که بارداره و همسرش این کارو میکنه واقعا فکر میکنی آیه الکرسی فایده داره؟
صدف تنها
عزیزم ممنونم و از ذعای خوبت ممنونم
unknown girl
تو مسیجاشون دیدم . این به دختره خیلی ابراز علاقه کرده بود دختره بهش گفته بود این طوری نگو تو زن داری .
- - - Updated - - -
ریحان جان
ماشاله جانمازی آب میکشه بیا ببین. انقدر دم از ایمان و اعتقاد میزنه . انقدر حالم بد میشه. اگه انقدر ادعاش نمیشد آدم ناراحت نمیشد.
نخیر از قبل ازدواجمون تخت عنوان مشاوره با دخترای مختلف در ارتباط بود. اونا مسیجای عاشقانه به این میزدن و اظهار دلتنگی میکردن و اینم میگفت اونا میزنن من کاری بهشون ندارم!!!درحالی که حالا میدونم کرم از خودش بوده. یه بار هم حتی با دوست صمیمی خودم بیرون قرار گذاشته بود که آخر سر دوستم طاقت نیورد اومد بهم گفت اما فکر میکردم وقتی دوسال برای بچه تلاش کردیم و خدا بهمون داد آدم میشه. اما نشد.
یاسمینا25
عزیزم ممنونم برام دعا کن. زنی که بارداره و همسرش این کارو میکنه واقعا فکر میکنی آیه الکرسی فایده داره؟
صدف تنها
عزیزم ممنونم و از ذعای خوبت ممنونم
unknown girl
تو مسیجاشون دیدم . این به دختره خیلی ابراز علاقه کرده بود دختره بهش گفته بود این طوری نگو تو زن داری .
-
خانم باران با سلام
اينكه مشكلي و كجمنشي پيش آمده شكي نيست و كسي براي اون مهر تائيد نميزنه ولي ما همدردي مون بايد راهي باشد براي كمك به شما و خودمان كاري كه از دست تو بايد برآيد:
1- همه بايد ضريب يا درصدي از ناهنجاريها در زندگي مشتركمون كه خواسته يا ناخواسته پيش مياد بپذيريم خب اين هم سهم شما بوده پس زندگي ايدآلي كه همه وفق مراد باشه براي هيچكس وجود نداره الكي نبايد غصه آن را بخوري.
2- وظيفه ما مديريت وبه راه آوردن خطاهاست اين نوع خطا بقول و توصيه درست دوستان ديگه، اولاً نبايد زياد كنكاش بكني و ريز بشي در عين حال تيز بودنت خوبه ولي وسواس نشو دوم تو بايد خودت را با ثبات و با معيارهاي مثبت بيشتري هميشه در مقابل شوهرت داشته باشي و اينو بدون كه انتخاب اصلي و همه جانبه شوهرت براي زندگي مشترك توييي تويي تويي هيچ شك درش نكن- اما اين متاسفانه خصلت متفاوت مردان با زنهاست كه اين نوع تنوع را ضايع شدن حق زنشون نميدونن زيرا از دل و خصوصيات زن بي خبرن و گفتن هم آنرا ملموس نميكنه .
3- در عين حال كه تذكر كلي و جدي ميدي اظهار ميكني وجود زن ديگر برات غير قابل تحمل و امكان هست و اجازشو نميدي در عين حال اتفاق افتاده را زياد جدي نگير و تحمل كن در درون خودت. يعني هميشه ترس و نگراني از رابطه دوم را براي شوهرت نگه دار نگذار اعتراف كند و بگويد حقمه.
4- همانطور كه دوستان توصيه كردن با روي گشاده و جذاب و هوس انگيز و طالب رابطه و نياز به رابطه با شوهرت با هاش خلوت كن و تحريك و... ارضايش كن نگذار براش چيزي بماند و فشار بياوردكه بفكر تخليه و رابطه دوم يا خود ارضايي بيافتد سعي كن خود ارضاييش هم توسط خودت باشه تا اين دوره و دوره هاي مشابه بعدي سپري بشه . خودت هرچه دور بشي از شوهرت راه را براي جذب به ديگري فراهمتر ميكني؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
عزیزم.
مثل اینکه شوهرت به این ارتباطها عادت داشته از قبل.
اینکه میگفته اونا اسمس میدن من نمیدم مطمئنم چراغ سبزی ازش میدیدن.
پس مطمئنا ربطی به بارداریت نداشته.خیلی به فکر خودت باش و انشاالله به سلامتی این دوران سپری میشه.هر چند واقعا سخته.اما همینقدر که این ترس و شرم رو داره کلیه.
واقعا آدم نمیدونه چی بگه.دعات میکنیم:323:
-
سلام دوست خوبم
شرایط سختیه اما همه ما توی زندگی سختیهای زیادی رو داریم اما از نوع متفاوتش .پس تو تنها نیستی .
به نظر من بهتره تا زایمان سعی کنی تمرکزت رو از روی همسرت برداری و خودت و افکارت رو از این خیانت دور کنی و فعلا به فکر خودت و فرزندت باشی تا به سلامتی به دنیا بیاد .بعد از اون با یه راهکار جدید و عظم راسخ و قاطع و با توکل به خدا مشکلت رو حل کن.
برات آرزوی خوشبختی می کنم.
-
ممنونم دوستان. اما خیلی داغون تر از این حرفام. هیچ انگیزه ای هم برای اصلاح امور ندارم از چند ماه پیش به این ور خیلی سعی کردم همه چی در ارامش باشه و محبتم رو بهش زیاد کردم اما الان که میبینم هیچ فایده ای نداشته حالم بد میشه. بهش هم گفتم دیگه هیچ محبتی بهش ندارم. صرفا وجود این بچه است که ما رو به هم ربط داده . کاش منم خیانت میکردم کاش منم با کسی بودم دلم انقدر نمیسوخت. آخه من به کی حرف دلم رو بگم؟به کدوم دادگاه پناه ببرم ؟ کاش خدا مرگ من رو زودتر میرسوند نمیدونید چقدر سخته. بارداری به اندازه کافی اذیت میکنه آدم رو. اونایی که مادر شدن می فهمن چی میگم. اضافه وزن درد کمر مشکلات داخلی همه و همه در حالت عادیش آدم رو اذیت میکنه حالا روحت هم به بازی گرفته بشه. حالا فکر کنید بچه چنین آدمی رو تو دلتون دارید . به همه کس و همه چیز ناله نمیکنید. به کجا چنگ بزنم به کجا پناه ببرم .خسته و درمونده ام. اشکام امانم نمیده. این بچه چه گناهی داشت ؟ چرا پس دوسال که داشتیم اقدام میکردیم مخالفت نکرد. چرا انقدر دروغ میگه.
فقط دارم دردل میکنم. قط دارم اشک میریزم. به خدای محمد قسم به خدای علی قسم بریدم. خسته ام از این همه بی وفایی خسته ام از این همه تحقیر. زن که باشی مادر که بشی چقدر باید تحمل داشته باشی چقدر باید بکشی؟تا کجا باید بکشی که بگن بسه دیگه. این بسشه. یکی که پیش خدا اعتبار داره به خدا بگه این بسشه. به خدا قسم کم آوردم به جد پسرم قسم بریدم. تاوان دل شکسته من رو کی میده؟ کی میده؟ من واگذارش کردم به خدا. به خدا. دیگه امید دیگه ای برام نمونده. تو سخت ترین شرایط زندگیم بدترین اتفاقا افتاد. نمیگم چرا من؟ حتما صلاح و حکمتش بوده. یه ماه دیگه پسرم به دنیا میاد و من تمام دلخوشیم رو محبتم رو بهش میدم. اما دیگه شوهر همسر برام معنی نداره که بخوام برای این زندگی تلاشی کنم.
اقایونی که اینجا رو میخونید قسمتون میدم به فاطمه زهرا اگه همسر بارداری دارید نذارید آب تو دلش تکون بخوره . اون بهانه میگیره. اون لوس میکنه خودش رو اون همه بدنش بهم ریخته است اون اعتماد به نفس میخواد ازتون. تورو به خدا قسم مراعاتشو بکنید . توروخدا انقدر دل خانماتون رو خون نکنید. توکلم فقط به خداست و بس