سلام
من هم تو یه برهه چنین تجربه ای داشتم به این نتیجه رسیدم که همسرم دوست داره غذاها به شیوه غذاهای مادرش پخته شه گاهی هم تنوع
امتحان کن
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من هم تو یه برهه چنین تجربه ای داشتم به این نتیجه رسیدم که همسرم دوست داره غذاها به شیوه غذاهای مادرش پخته شه گاهی هم تنوع
امتحان کن
ﺳﻼﻡ ﻣﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﻋﺎﺷﻖ ﺍﺷـــــﭙﺰﻳﻢ ﻛﺎﻣﻼﻣﻴﻔﻬﻤﻢ ﺷﻮﻫﺮﺕ ﺭﻭ .ﻧﻤﻴﺨﻮﺍﻡ ﺑﻬﺶ ﺣﻖ ﺑﺪﻡ ﺍﻣﺎﺗﻮﻏﺬﺍﺗﻨﻮﻉ ﻃﻠﺒﻪ ﻭﺑﻪ ﻧﻈﺮﻡ ﺷﻤﺎﻓﻌﻼﺗﺎﻳﻪ ﻣﺪﺗﻲ ﺍﺻﻼﻏﺬﺍﻫﺎﻱ ﺳﻨﺘﻲ ﺩﺭﺳﺖ ﻧﻜﻦ ﻏﺬﺍﻫﺎﻳﻲ ﻛﻪ ﭘﻨﻴﺮﭘﻴﺘﺰﺍ ﻭﻓﺮﻣﻴﺨﻮﺍﻥ ﺑﻴﺸﺘﺮﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻛﻦ ﻏﺬﺍﻫﺎﻱ ﺍﻳﺘﺎﻟﻴﺎﻳﻲ ﻭﻭﻗﺘﻲ ﺟﻠﻮﺵ ﻣﻴﺬﺍﺭﻱ ﺍﺳﻢ ﻋﺠﻴﺐ ﻏﺮﻳﺐ ﺍﻭﻥ ﻏﺬﺍﺭﻭﺑﮕﻮ ﻏﺬﺍﻫﺎﻱ ﺍﺳـﭙﺎﻧﻴﺎﻳﻲ ﻫﻨﺪﻱ ﻋﺮﺑﻲ ﺑﻪ ﺟﺰﺍﻳﺮﺍﻧﻲ ﻫﻤﻪ ﺭﻭﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﻛﻦ ﺑﺮﺍﺵ ﺗﻮﺍﻳﻨﺘﺮﻧﺖ ﻫﻢ ﭘﺮﻩ ﺍﺯﺍﻳﻦ ﺩﺳﺘﻮﺭﺍﺕ ﻣﻦ ﺳﺎﻳﺖ ﺷﻒ ﻃﻴﺒﻪ ﺭﻭﺑﻴﺸﻨﻬﺎﺩﻣﻴﻜﻨﻢ
خبرچه
سلام
از همه ممنونم از لینک هاتون و ایده های ارزشمندتون
همه چیز خوبه حنا جان چند روزیه ازش نمیپرسم چی درست کنم و اونم هرچی بپزم میخوره چندتا تنوع کوچیک هم دادم که ایشالا بیشترش میکنم . این چند روز همه چیز خوبه و آرومه شکر خدا یکم روزای تعطیل سخته که اونم حل میشه :)
میتونی روزایی تعطیل غذات و ببرید خونه مادرش و بگی دوست داشتیم دور هم باشیم. به همسرت بگو اگه موافق بود و خودت صلاح میبینی
- - - Updated - - -
میتونی روزایی تعطیل غذات و ببرید خونه مادرش و بگی دوست داشتیم دور هم باشیم. به همسرت بگو اگه موافق بود و خودت صلاح میبینی