نوشته اصلی توسط
اثر راشومون
سلام آقای کامروا
از حضور دوباره شما خیلی خوشحالم. اگر تاپیک این حقیر همین یک اثر را داشته باشد که بعضی کاربران برجسته مانند خانم چنار و شما را دوباره با سایت آشتی دهد برای من کافی و باعث افتخار است.
اما در خصوص فرمایشتان, من هم بدون اغراق از شخص هوشمند و موفقی چون شما بسیار بسیار تعجب کردم که منکر بودن اصل خدا را اینقدر غیرممکن تلقی میکنید و به راحتی این حکم را دادید که نه من و نه هیچ کس دیگر این عقیده را ندارد!!
یعنی درصدی در حدود70 تا 80 از بین مردمان کشورهای اسکاندیناوی, حدود 60 از مردم کشور آلمان و ... به همین ترتیب درصدهای بسیار بالایی از تمام کشورهای پیشرفته و آزاد غربی و شرقی و حتی کشوری مانند چین در نظر شما به حساب نمی آیند یا عقایدشان را درست نمی شناسند؟ یا شاید دانشمندانی مثل آیزاک آسیموف یا هاوکینگ یا داروین یا فون نویمان یا فارغ التحصیل مشهور دانشگاه هاروارد مارک زاکربرگ, اصل افزایش آنتروپی و قانون دوم ترمودینامیک را که ما در ترم سوم دانشگاه در مقطع لیسانس پاس کردیم, نمیشناختند و نمیشناسند؟
فرمودید که به کتابهای دینی دوران مدرسه کاری ندارید ولی, استدلالتان برهانهای نظم و علیت بودند و بس. بنده علاوه بر آنچه شما از نظم مثال زدید چند مورد دیگر را نیز اضافه میکنم, مثلا اگر نبود قمری برای کره زمین با این فاصله و نه کمتر و بیشتر و یا سیاراتی بسیار بزرگ در قسمتهای بیرونی منظومه شمسی مانند مشتری و زحل, و همچنین این که اگر هر رده از سلولهای لایه های مختلف بافتهای بدن انسان و جانوران ذره ای از کار و وظیفه ذاتی خود عدول میکردند دیگر نه حیاتی وجود داشت و نه انسانی که کلمه چرا را به کار ببرد.
فرمودید که پس حالا که خوب فکر میکنی میبینی که آتئیست نیستی و نمیتوانی باشی! , باید عرض کنم که به تمام آنچه شما گفتید و خودم اضافه کردم و خیلی چیزهای فراتر و جالبتر از اینها هم فکر کرده ام و به اعتقادات و مواضع فعلی خود رسیده ام.
اما در جایی فرمودید هر عقلی میتواند بفهمد از عدم نمیتواند آمده باشد! این نیز همان برهان علیت در کتابهای دوران مدرسه نیست؟
از طرفی از همین ابتدا ما را بی عقل کردید گذاشتید کنار که! پس دیگر با یک فرد بی عقل چه بحثی میخواهید بکنید؟! :311:
جناب Estaf بسیاری از آنچه را که من میخواستم به عنوان پاسخ به شما بگویم به شکلی موجزتر و خیلی مفید گفتند و من شما را به مطالعه روی مواردی که ایشان پیشنهاد کردند و همچنین کتابهایی که بنده به خانم چنار پیشنهاد دادم ارجاع میدهم.
امیدوارم به حضور موثر خود در تالار همدردی ادامه دهید.
والسلام