سلام دوستان از تک تک شما عزیزان بخاطرراهنمایی وسخنان زیبایتان ممنونم فقط ازتون خواهش میکنم برام دعا کنید یه کار خوب پیدا کنم تا سرگرم بشم وازاین وضعیت بیرون بیام
با تشکر فراوان
asal.68:323::323:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان از تک تک شما عزیزان بخاطرراهنمایی وسخنان زیبایتان ممنونم فقط ازتون خواهش میکنم برام دعا کنید یه کار خوب پیدا کنم تا سرگرم بشم وازاین وضعیت بیرون بیام
با تشکر فراوان
asal.68:323::323:
کاربر گرامی iman2866
این کار خلافه قوانین هست :81:
امیدوارم asal68 حواسش جمع باشه !
سلام دوستان چی شده من که کاری نکردم از همه چیز بیخبرم میشه یکم برام توضیح بدید نگرانم کردید:97:
دوست گلم سلام،حرفاتو خوندم،خیلی ناامید و البته ناشکری.همین که تونستی تحصیلاتتو ادامه بدی،یه موهبت از جانب خداست،اینکه سالم هستی و.....فکر میکنم بزرگترین ضربه رو خودت به زندگیت زدی ،نه اوضاع اطرافت.من خانواده ای رو میشناسم که با داشتن 11 بچه و بودن مادر بزرگ و خاله و دایی و .... در یه خونه زندگی میکردن،و این نه تنها باعث عدم پیشرفت شده بود ،بلکه موفقیت اکثر این بچه ها رو سبب شده بود.اتاق خصوصی توی این خانواده هم معنایی نداشت،اما دلیلی برا ناراحتی وجود نداشت،شما به جای اینکه به خودت کمک کنی،باعث آزار خودت میشی،خود آزاری چه معنایی میتونه داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!! عزیزم توی خیلی از خونه ها دعوا زیاده ،اما تو نباید خودتو ببازی،من پدر و مادر هایی رو میشناسم که در سنین بالا و داشتن عروس و داماد سر پول حتی جلوی بچه هاشون بهم بد وبیراه میگن و همدیگرو تا میتونن له میکنن،اما سعی بچه هاشون اینکه در زندگیشون بهترین باشن و نذارن این شرایط روی زندگی اونا تاثیر داشته باشه،شما بایداگه عیبی توی زندگی فعلیت میبینی با درایت و منطق سعی کنی در زندگی آیندت تاثیری نذاره،نه اینکه با خود آزاری مشکلاتتو بیشتر کنی،اگه با داشتن روانپزشک هنوز نتونستی نتیجه بگیری،مطمئن باش که نخواستی.دکترتو عوض کن،آرامش داشته باش،گفته های مشاور و روانپزشکتو دقیقا عمل کن و منتظر تغییرات در زندگیت باش.و نذار کسی از وضعیت فعلیت سوءاستفاده کنه....موفق و سر بلند باشی.:305:
سلام دوستان چرا هیچکس چیزی نمیگه لااقل راههای بیرون اومدن از افسردگی واینکه چطور از خودم مراقبت بکنم وبگید اخ من با خود م با جونم وجودم مشکل دارم محمدعزیزلااقل شمابرگردید:302:
خانم عسل با یه جستجوی ساده تو همین سایت مطالب فراوونی در مورد چیزی که میخواهید پیدا میکنید . ضمنا تا دوستان دوباره راهنمائی میکنند میتونید مطالب قبلی رو دوره کنید و توصیه های خوب رو عمل کنید .موفق باشید .