یعنی هیچکس تا الان به همچین موردی برخورد نکرده؟
نمایش نسخه قابل چاپ
یعنی هیچکس تا الان به همچین موردی برخورد نکرده؟
سلام چقدر عجیب
یعنی همه کارها و اشتباهاتشو می نویسه و شما هم به راحتی می خونی ؟
چقدر بی احتیاط رفتار میکنه
اون جوری نمی نویسه که من بخونم. من خودم کنجکاوم . از کاامپیوتر به اندازه کارهای خودش سر درمیاره و نمیدونه باید هیستوری رو پاک کنه! شاید اصلا ندونه کارهاش ثبت میشه! توی سایتی که عضوه باید از خودش بگه تا خالی بشه و بتونه اونا رو فراموش کنه، من اسم کاربریش رو فهمیدم چون یادش رفته بود اون روز از اکانتش خارج بشه ....
دلسا حانم سلام.
موضوع شما حساس و چند بعدي هست لذا بهتر است با همكاري و همفكري و كمك يكي و با برنامه و بي اشتباه شروع به حل مشكل كني كه الحمدلله داري همينكارو ميكني و بي گدار به آب نميزني
مشكل شما هم مريضي و عادت به كار مخرب شوهرته - هم بي محلي و بياحساس نسبت به تو - هم درگيري دروني شوهرت بدليل گرفتاري و ابتلا به اين موضوع ( هم خود ارضايي و هم همجنس بازي)هم حجب و حيا و هم عادت و ناتواني در ترك خيلي متضادها باهم پيش اومده.
شما اينكارهارو بايد انجام بدين و صبر كنين:
1- بدون اشاره به احتمال مشكل و غيره و گذشته، پايه منطقي زندگي آدم معمولي و معتقد به خانواده و خدا را براش توضيح داده و عنوان كن كه ميخواي گذشته را هرچي هست دفن كرده و يك زندگي همونطور كه ديگران فكر ميكنند داشته باشيم و در غير اين صورت واقعيت زندگيمون را علني كنيم تا در موردمون اشتباه فكر نكنند و بهمون غبطه نخورند.البته هيچ توضيحي از مشكلات نده مگر خودش توضيح دهد يا به موارد عمومي كه نمود ظاهري مشكلاتتون هست مثل بي رغبتي و ترك همخوابي و ...اشاره كن مبادا مشكلي از زبان تو مطرح شود كه راز شوهرته
2- با بهانه ها و فشار تدريجي و نقشه هاي روزمرگي و بعضاً هم با سماجت زنانه گي و عرف اجتماعي سعي كن اوقات فراغتشو در كنار خانواده و فاميل و خودت باشه و دسترسي و برنامش براي بيرون را مختل كن فقط مواظب باش سريعاً دنبال گله و درخواست و ... ازش نباش بدونه كه فقط دوست داري باخانوادش باشه و از ديگر برادرا و خانوادش هم كمك بگير و باهاشون بيشتر برنامه بزار
3-اگر امكانش هست بواسطه دوستان مطلع يا در نقش اون ، با صحبت يا نامه كلي حالت تهديد ابتدايي كه اگربه خودش و خانوادش و اعتقاداتش پايبند نباشد بايد چهره واقعيش بر ملا شود. البته همه اينها به آرامي و تاثير گذار اجرا شود ته تنبيه و استرس زا .از يك طرف تهديد و از طرفي حمايت خانواده براي مقابله با تهديد را حس كند و خلاء احساس نكند كه بدتر بشه و از برگشت پشيمون بشه.
4- در مورد رفتار خودتون نميدانم؟ تا بهبود بيماري چارچوب خودتون را به شوهرتون نزديك كنيد و عادتهاي ايشون از نظر سكسي را همراهي كنيد مثل همراهي براي خود ارضايي ايشون يا هر رابطه اي كه ميدونيد اونطوري خوشش مياد.خود را در كنار ايشون و آماده همراهي نشون بديد.البته پس زدنهاي اوليه و... را سخت نگيريد تا اطمينان از همراهي شما حاصل كند.حتي با مزاح بگيد دوست داريد كارهاييكه باتو ميكند تو هم كاش چيزي ، وسيله اي ! داشتي با اون ميكردي.تا اون چيزي كه در بيرون بهش فكر ميكنه با تو هم قابل دسترسي تجسم كنه
5- به تناسب پيشرفت روابطتون را براي اطمينان و آرامش و مطلوبيت در كنار خانواده براي شوهرت بيشتر كن تا از سهم تنهايي و عادت مريضي كم شود و واقعاً شما هم ايشون را درك كنيد و مايه اعتماد اطمينان و همراهي عملي و بدون دغدغه ذهني ايشا شويد .وقتي اعتماد كرد سرعت برگت و اصلاحش باور نكردني خواهد بود
6-
- - - Updated - - -
پرسيدي هيچكي تا حالا به اين مورد برنخورده ؟ چرا خيلي شايد در گير ن منتها ممكنه يكي خود ارضايي داشته باشه ولي زنش هم خوب ارضا كنه - يا مرض همجنس گرايي داشته باشه يا اونهارو نداشته باشه ولي با خانمش قطع رابطه باشهولي جمع اينها يخده استثناست.
حسین آقا
ممنونم.
1- خیلی دوست دارم باهاش حرف بزنم ولی یه مشکلی که هست هم اون زود عصبی میشه و هم اینکه نحوه بیان من خوب نیست. یا نهایتش اگر خوب باشه سکوت می کنه ولی حتما اینکارو می کنم و باهاش حرف میزنم قاطعانه و بدون گلایه.
2- متاسفانه با کسانی رفت و آمد میکنه که همه اینکاره اند. خانوادش راضی نیستن ولی خودشونو درگیر اون نمی کنن. حتی مادرش هم از دستش عصبی میشه ولی انگار میترسه ازش که راهنماییش کنه. اون فقط از برادر بزرگترش حساب می بره. چند بار خواستم با خواهرش صحبت کنم ولی نخواستم مشکلش فاش بشه چون قبلا هم بیرون میرفت و میدیدن که من مشکلی با این قضیه نداشتم ولی سعی می کنم اول با خواهر و بعد با برادر بزرگش صحبت کنم.
3- به فکر نوشتن نامه بودم ولی انشای نامه مهمه که هرچی سبک سنگین می کنم نمی دونم چی بنویسم که تاثیر گذار باشه. اخلاقش جوریه که اگر کسی ازش انتقاد کنه تا مدت ها توی لاک خودشه و به اشتباهش پی میبره.
4- با اینکه برام سخته که برم سمتش و اون منو پس بزنه ولی بازم سعی خودمو می کنم. چند شب پیش فکر می کردم خوابه کمی بالشم رو بردم نزدیکش ولی گویا بیدار بود و تا من رفتم اون روشو برگردوند! خیلی ناراحت شدم. در کل خیلی حساسم.
5- امیدوارم که بهم اعتماد کنه، بهش گفتم اگر مکمکی از دستم برمیاد بگو تا برات انجام بدم میگه مطمئن باش اگر بتونی حتما بهت میگم.
************************************************** *
خیلی دلم می خواد یکی از کارشناسای سایت بیان بهم راهکار بدن، مشاور حضوری خودم میگه صبر کن ...
آخه تا کی؟
می ترسم صبر زیاد باعث بشه زشتی کارش هم از بین بره و راحت تر با این قضایا برخورد کنه.
اون یه حدسایی زده که من از یه چیزایی خبر دارم ولی هنوز مطمئن نیست.
یه دوستی داشت که همش یا خونشون می رفت یا اینکه با هم شب رو بیرون می گذروندن که اونم متاهله. با خانوم دوستش خیلی راحت بود و اونقدری ککه خانواده اون رو می دید اصلا ما رو نمی دید، یه روز بهش گفتم منم با خودت ببر تا باهاشون آشنا بشم، میگه تو که بچه آوردی اونا نیومدن بهت سر بزنن و هزار و یک دلیل که منو نبره، بعد چند روز خودش هم دیگه نرفت!!!
نمیدونم شاید به خاطر ماه رمضون نمیره، ولی خدا رو شکر که نمیره و امیدوارم همیشه نره... چون حس خوبی بهشون ندارم.
سلام عزیزم.
من هم متأسفم هم اینکه امیدوارم کارشناس های عزیز یه سری به تاپیک شما بزنن.
اما یه نکته ای برام خیلی جالبه. کارشناس ها اکثرا تو سایت هستن و تاپیک ها رو میبینن و میخونن و حتی به بعضی هاشون پاسخ میدن !!!
منتها به موضوعاتی مثل شما که خیلیییی حاده کمتر توجه میکنن !!!
البته جسارت نشه ! عذرخواهی میکنم از کارشناس های محترم. اما تو انتخاب تاپیک ها برای پاسخ گویی کمتر تاپیک های بحرانی رو سر میزنن.
س[/size]عتالللعهههتسلام دلسا جون یک هفته از هما لحاظ به خودت برس خونه تمیز خودت لباس قشنگ و نو اگه سد خلاصه به ایده ایدعالش نزدیک باشاز حرکات تازه فرزندت حرف بزن ازخوبی مادرش تعریف کن غرفرزندت جلوش بخند به مادرش احآرام بزار که ببینه ولی همه چیز براش مهیا کن ولی ازش سوال نکن فلان کار بکنم برات یا غذا در بیارم؟ نه.! سر وقتی همه این کارها بکن نخورد هم سفرجمع کن بدون ناراحتی چه طور بگم کارات بهترین نحو انجام بده بدون اینکه عکس التماس برات مهم باشه بعد بهش بگو مثلا فردا با شما پنج دقیقه میخوام صحبت کنم و بگو که وقتش را خودش صدات کنه حتما هم بهش بگو پنج دقیقه حتی اگه متمعا هستی بیشتر میشه بعد بشمار پنج تا از خصوصیات مثبتش بگو طوری که فک نکنه چاپلوسانه مثلا به مادرت با مادرت با احترام برخورد میکنی متمعا هستم بچه احترامت میزانه.... همیشه خورد و خراکمون بهترین مهیا کردی آدم با خدایی بودی که باعث شده نگرانیها که شاید دوستان من داشته باشن تو سفر اروپا هم برای من ندارم و.... بعد از الزاویه وارد شو که که من فک میکنم دوست دارم بیشتر تو آغوش تو باشم آخر با این کار آرامشی میگیرم که بدترین کارها کرده باشم هم خاستیم در میره و توان والای میگیرم و..... بگو من دوست دارم دست تو منو نوازش کنه بگو یه مدتیه از بس تو فکرم گریه میکنم حتی بگو که چقدر تو فک بودی و دوست راستی بدونی زیاد میخوای یا نه... مشکل جای دیگرت حتی شده گریه کنی ولی بزار بفهمد چقدر براش مهمی که اگه نبودی اینجا تایپ نمیکردی
- - - Updated - - -
دلسا بعد یک هفته یا هر چند روز که خودت میدونی متوجه شده مث همیشه نیستی و یه چیزی ناراحتیت کرده بهش بگو فردا باهم کار دارم دلسامن درمورد موضوعی که مطرح کردی ححرفی نزدم نه که یادم نباشه نه اصلا صلاح میبینمت شفاف بشه حتی اگه اینطور که میگی باشه مطرح کردنش و شنیدن از زبانش که حتی حرفای تو درسته و من اشتباه کردم کاری که درست نمیکنه؟ بدتر قلمش ریخته میشه و شاید چون سعی میکنه کارش را موقع تتوضیح بده دیگه نفس لوامش که. اونو بابت کاراش سرزنش میکنه و باعث میشه در پی جبران بر بیاد کمرنگ میشه و شاید به صغر نزدیک بشه که خودش فاجعه است با توجه به حرفات نفس خدا را شکر نفس لوامش هنوز قضیه که با خودش احساس ندامت میکنه اینقدر آدم هست صد کار بدتر میکنن و همیشه این کارها را حق خودشون میدونم دلسا ازت میخوام حتی اگه تو صحبتو حرفی زد که له شخصیات توهین شد یا حتی متهمه کرد که ناراحت شدی و خواستی همه چیز بگی که میدونی و حدس بدی ولی باز هم نگو. خیلی که فشار روت اون بزار بفهمد شاید چیزای دیگه هم فکرت درگیر کرده ولی ولی حتی اگه بگی فقط دلت خنک شده و اونو تحقیر کردی دلسا بهش بگو وقتی نیستی دل نگرانم نکنه اتفاقی برات افتاده دلم میخواد خودت خبرم کنی بگو نمیدونی چقدر دلم میخواد شب جمعه که میدونم نگران ابن نیستی فردا بری سرکار شده نیم ساعت باهم برام بیرون و بعد کنار هم باشیم تا خود صبح به نظر من به خواهر و برادرش نگو چون خودت هم بودی دوست داشتی مشاور بدونه ولی خواهر برادرش نه نظار بد برداشت کنن انشاالله اینها میگذرد خودت فراموش میکنی ولی متافسانه اونا نه دلسا خبر بده تا بهت بگم بعدش چه کار کنی
- - - Updated - - -
دلسا بعد یک هفته یا هر چند روز که خودت میدونی متوجه شده مث همیشه نیستی و یه چیزی ناراحتیت کرده بهش بگو فردا باهم کار دارم دلسامن درمورد موضوعی که مطرح کردی ححرفی نزدم نه که یادم نباشه نه اصلا صلاح میبینمت شفاف بشه حتی اگه اینطور که میگی باشه مطرح کردنش و شنیدن از زبانش که حتی حرفای تو درسته و من اشتباه کردم کاری که درست نمیکنه؟ بدتر قلمش ریخته میشه و شاید چون سعی میکنه کارش را موقع تتوضیح بده دیگه نفس لوامش که. اونو بابت کاراش سرزنش میکنه و باعث میشه در پی جبران بر بیاد کمرنگ میشه و شاید به صغر نزدیک بشه که خودش فاجعه است با توجه به حرفات نفس خدا را شکر نفس لوامش هنوز قضیه که با خودش احساس ندامت میکنه اینقدر آدم هست صد کار بدتر میکنن و همیشه این کارها را حق خودشون میدونم دلسا ازت میخوام حتی اگه تو صحبتو حرفی زد که له شخصیات توهین شد یا حتی متهمه کرد که ناراحت شدی و خواستی همه چیز بگی که میدونی و حدس بدی ولی باز هم نگو. خیلی که فشار روت اون بزار بفهمد شاید چیزای دیگه هم فکرت درگیر کرده ولی ولی حتی اگه بگی فقط دلت خنک شده و اونو تحقیر کردی دلسا بهش بگو وقتی نیستی دل نگرانم نکنه اتفاقی برات افتاده دلم میخواد خودت خبرم کنی بگو نمیدونی چقدر دلم میخواد شب جمعه که میدونم نگران ابن نیستی فردا بری سرکار شده نیم ساعت باهم برام بیرون و بعد کنار هم باشیم تا خود صبح به نظر من به خواهر و برادرش نگو چون خودت هم بودی دوست داشتی مشاور بدونه ولی خواهر برادرش نه نظار بد برداشت کنن انشاالله اینها میگذرد خودت فراموش میکنی ولی متافسانه اونا نه دلسا خبر بده تا بهت بگم بعدش چه کار کنی
منظورم بود شفاف نشه تا قبحش نریزه بود
- - - Updated - - -
دلسا خیلی ویژگیه خوبیه که ابروش براش مهمه و آدمیه که همه دوست دارن جای تو باشن بزار همه همون جوری فک کنن بهش بگو کمکم کن بتونیم با هم بیشتر بیرون باشیم بگو که دوست داری اکه من باعث کمرنگ شدن رابطمونم بهم بگی چکار کنم
سلام دوست نازنین. شاید علت اینکه مشاوران به تاپیکتون سر نزدن این باشه که عنوان مشکلتون واضح نیست
یکی از راههایی که باعث میشه مشاورین به تاپیک شما سر بزنن اینکه از دوستانی که رنگ کاربریشون سورمه ای هستش بخاین این کارو بکنن و یا اینکه خودتون مشترک سایت بشین و تاپیکتون رو در قسمت تاپیکهای نیاز به مشاوره قرار بدین
که من توصیه می کنم حتما این کارو بکنین. ببینیت دوست من شما داری انرژی صرف می کنین اما اگه این انرژیتون اگاهانه تر باشه مسلما زودتر و بهتر به نتیجه می رسین. پس حتما مشترک سایت شو و لینک تاپیکت رو در موضوعی که عرض کردم خدمتت قرار بده. البته بهتر تا اون موقع بیکار ننشینی و اطلاعاتت رو تو این زمینه افزایش بدی. من مطمینم که مشاورین هم سراغ تاپیکت می ان( همیشه سعی کن عنوانی برا تاپیکت انتخاب کنی که دقیقا بطور خلاصه مشکلاتت رو بیان کنه)
سایت دیگه ای هم هست مربوط به تنطیم خانواده و.. من خ اطلاع ندارم نمی دونم این گونه چیزهارم پوشش می دن یا نه لینکی هم ندارم شاید دوستی داشته باشه
در هر صورت عزیزم برات ارزوی موفقیت و خوشبختی دارم