-
البته آقای رامین سنگینی مهریه یه موضوع نسبیه هم به عقاید شما برمیگرده و هم به شرایط مالی شما.
متاسفانه معمولا ما آدمها باید برای رسیدن به چیزی باید پا روی دلمون بذاریم. شما اینو در نظر بگیرید که عقاید شما با ایشون هم تا حدودی متفاوته. جدا از بحثی که قبلا مطرح کردید در رابطه با این که مهریه رو شرع چی تایین کرده شما به این معتقدی که مهریه زیاد بی ارزشه در حالی که خانواده عروس چنین نظری ندارن. شما از در مسائل دیگه تفاهم دارید؟
شما مهریه ای که براتون تایین شده رو به همراه این اختلاف نظر یه طرف و علاقتون به این خانم هم یه طرف قرار بدید. خودتون انتخاب کنید چون من و دیگر دوستان میزان علاقه شما به این خانمو نمی دونیم. ولی من میگم باز هم شانستونو امتحان کنید و بگید که چون مهریه عند المطالبه هست باید در توانتون باشه پس بخواید تا مهریه رو کمتر کنن ولی اگه نشد باید بپذیرید که شرط رسیدن به این خانم پذیرش حرف اوناست.
-
بعد من یه سوال دیگر هم تویه ذهنم پیش آمده...البته خیلی خیلی عذر خواهی میکنم که انقدر رک و بی پرده سوالم رو میپرسم.جسارت بنده رو ببخشید.این تنها یک سوال هست و خدایی نکرده قصد بی احترامی ندارم....اصلا به خودتان نگیرید...
شما میفرمایید نصف اموالم...خب فرض میکنیم که شما با ایشان ازدواج کردید و خدایی نکرده خدایی نکرده در نهایت بر اثر اختلافاتی کارتون با ایشان به جدایی کشید.فرض کنیم شما اون میزان حدودا هجده مثقال بعلاوه نصف اموالتون رو مهریه ایشان کرده اید...
حالا...به یه دلیلی فرض کنیم شما در طول زندگی یا در زمان نزدیک شدن به طلاق دلتان خواست بروید کل اموالتون رو به نام مثلا پدر یا مادرتون بزنید...مثلا از همین ابتدا چنین کاری انجام دهید تا حاشیه اطمینانی بر سرمایتون باشه به منظور محفوظ بودن از چنین شرط مهریه ای...
خب...
در این وضعیت اون خانم چه کار باید بکنند؟پشت ایشون به چه چیزی محکم هست؟
خب من هم که بی طرف هستم الان علی رغم نیت خوب و اعتماد به ایمان شما حق رو به خانواده اون دختر خانم میدهم که به هیچ عنوان زیر بار چنین مهریه ای نروند...
با احترام
-
دوست عزیز:72:
عذر مرا بپزیرید گویی شما و خانواده تان میخواهید چیزی را بدست آورید که برایش نمی خواهید یا نمی توانید هزینه لازم را بکنید.
نمی شود که با کلی تیوری و فلسفه و سفسطه مردم را متقاعد کنید مهریه بالا مناسب نیست و چنین و
چنان میکند وقتی متقاعدشان کردی (که در عمل کار اسانی نیست) دخترشان را به عقد خود دراوری.
تعاملات و روابط انسانی مانند معامله است شما اگر در مغازه ای از لباسی خوشتان بیاید و انداره تان باشد
باید هزینه آن را بپردازید و یا نهایتا سر هزینه آن با صاحب مغازه به تفاهم برسید.
نمی توانید اورا متقاعد کنید که چون اینقدر سود برای شما کافی است و یا چون جنس
این چنین است و چنان یا چون مغازه شما در فلان جا واقع است و ...... هزینه ان را پایین آورید.
یا پسندیده اید و هزینه انتخاب خود را میدهید و یا ازخیر آن انتخاب می گذرید.
روحیه مبارزه شما برای بدست اوردن مطلوب ذهنیتان قابل تقدیر است ولی به نظر من اصرار بیشتر شما بدون
احترام و رعایت نظر آنها صورت مناسب و پسندیده ای ندارد و خاطر آنها را نسبت به شما مکدر میکند.
موفق باشید:72:
-
سلام اقا رامین. شما خواهر دارید؟ برای خواهرتون هم پدر مادرتون اینجوری مهریه تعیین کردن؟!!! خیلی عجیبه شما فقط دارید به این فکر میکنید برای خودتون منفعتی داره یا نداره!! یه لحظه فکر کنید که اگر این ازدواج به سرانجام برسه اگر حرف شما در مورد مهریه انجام بشه خانمتون تا اخر عمر اینو یادش میمونه و اگر حرف اونا رو شما بپذیرید شما تا اخر عمر فکر میکنید که مجبور به قبول این مهریه شدید و همین اختلافاتی رو به وجود میاره. شما اگر این خانم رو دوست دارید اصلا نباید به طلاق و این جور چیزا فکر کنید. مهریه یه پشتوانه برای زن است و این تنها نظر من نیست. شما وقتی هنوز زندگی تون شروع نشده اینجوری رو حرف خودتون ایستادین و حتی به خاطر علاقه تون از حرف تون کوتاه نمیان من به عنوان یه دختر فکر میکنم نمیشه با چنین طرز فکری زندگی کرد. در هیچ جای دیدن هم نگفته مقدار مهریه باید فلان مقدار باشه وگرنه مطمئن باشید در کشور این همه مهریه های متفاوت ثبت نمیشد و عقد هم با هر مقدار مهریه درسته. اگر حدیث یا روایتی میدونید لطفا آدرس بدید ما هم مطلع بشیم چون با این وضع که شما میگید عقد همه مردم ایران باطله!!!!
ببخشید یه مقدار تند صحبت میکنم ولی شما دارید فقط منفعت خودتون رو در نظر میگیرید و از دید خانواده دختر به این موضوع نگاه نمیکنید.
-
باسلام وتشکر از تمامی دوستان انجمن...ببخشید مسافرت بودم نتونستم زودتر بیام تو تایپیک ...مقدار مهریه شرعی سنت پیامبر بوده ببخشید هجده ونیم نیست ونوزده ونیم مثقال هست ااگه هم به سایت blestfamily یه سری بزنید توضیح داده وتقریبا بیشتر همکاران ما همون مقدار رو قرار دادن به جز بعضیهاشون هم سکه گذاشتن....آقای شاپور عزیز بله در مسایل دیگه هیچ مشکلی نداریم وتفاهم داریم ومشکلمون همین مهریه ست....... درجواب دوست خوب نگارگر باید بگم که برای حل این مشکل میشه در طول زندگی هرچی که میخریم نصف آن به نام خانم بشه...بله خودم هم خواهر دارم وپدر مادرم هم گفتن مهریه شرعنی تعین میکنیم ...من هم هیچوقت منفعت خودم رو که شما میگید در نظنگرفتم ونمیخامو تمایل دارم آنچه که برای زندگی دو نفرمون درسته تصمیم گیری بشهنه چیز دیگری .من هم اگه با دلایل منطقی قانع بشم هر چی هم باشه حتی هزار سکه هم قبول میکنم.(دختر باید به هنر زنانگی خودش برای بقا وخوشبختی زندگی ایمان داشته باشه نه به مهریه بالا دل خوش کند)
- - - Updated - - -
باسلام وتشکر از تمامی دوستان انجمن...ببخشید مسافرت بودم نتونستم زودتر بیام تو تایپیک ...مقدار مهریه شرعی سنت پیامبر بوده ببخشید هجده ونیم نیست ونوزده ونیم مثقال هست ااگه هم به سایت blestfamily یه سری بزنید توضیح داده وتقریبا بیشتر همکاران ما همون مقدار رو قرار دادن به جز بعضیهاشون هم سکه گذاشتن....آقای شاپور عزیز بله در مسایل دیگه هیچ مشکلی نداریم وتفاهم داریم ومشکلمون همین مهریه ست....... درجواب دوست خوب نگارگر باید بگم که برای حل این مشکل میشه در طول زندگی هرچی که میخریم نصف آن به نام خانم بشه...بله خودم هم خواهر دارم وپدر مادرم هم گفتن مهریه شرعنی تعین میکنیم ...من هم هیچوقت منفعت خودم رو که شما میگید در نظنگرفتم ونمیخامو تمایل دارم آنچه که برای زندگی دو نفرمون درسته تصمیم گیری بشهنه چیز دیگری .من هم اگه با دلایل منطقی قانع بشم هر چی هم باشه حتی هزار سکه هم قبول میکنم.(دختر باید به هنر زنانگی خودش برای بقا وخوشبختی زندگی ایمان داشته باشه نه به مهریه بالا دل خوش کند)
- - - Updated - - -
باسلام دوست عزیز با عنوان سنجاب ....دوست داشتن بالاتر از همه چیز هست من هم دلیل فلسفه وسفسته و...که شما میگید نیاوردم واسرار هم نکردم بهشون هم گفتم نظ شما محترمه ومال ما هم محترمه و دیگه ارتباطمون رو قطع کردیم....ولی دوست داشتن ونگاه کردن ایشون که دوست دارم دوباره برگردم وصحبت کنم ولی هنوز نمیدونم چه جوری وتصمیم نگرفتم و دودلم
-
سلام
من کاری به بحث مهریه ندارم ولی واقعا تو امر ازدواج مادر دختر از خو دختر مهمتره
باور کن میتونه یه مشکلاتی واست به وجود بیاره که کلا زندگیت داغون شه
الان دلتون بشکنه بهتره تا اینکه چند سال دیگه خدایی نکرده سر مادر خانم بهتون توهین بشه
از قدیم گفتن مادر زن نقش مهمی داره,مواظب باش عزیزم
-
برادر گرامی
فکر نمی کنم اسلام هم اینقدر سفت و سخت بودن و انعطاف نداشتن را بپسنده.
شما به شکل مداوم و طوطی وار دو سه جمله مهریه شرعی باید باشه و ضامن بقای زندگی نیست و نصف اموالم را می دم را تکرار می کنید.
بهتر نیست شرایط اجتماعی و قانونی را هم در این مورد در نظر بگیرید و کمی منعطف باشید؟
شما طوری از مهریه شرعی صحبت می کنید انگار قرن سوم چهارم هجری هستیم.
راستش با این روش استدلال شما من می ترسم فردا صحبت از ازدواج مجدد و صیغه و اجازه همسر برای خرید رفتن و ... هزاران حرف و حدیث دیگه بشه.
مسلما خانواده اون دختر هم از این رفتار شما و عواقبش ترسیدند.
می تونم بپرسم نصف سرمایه ای که قرار هست الان مهر ایشان کنید چه مبلغی هست؟
آیا برای همسرتون می تونید زندگی در حد شرایط خانه پدریش فراهم کنید؟
می تونید برای بچه تون پرستار بگیرید؟
برای خانمتان مستخدم بگیرید؟
چون این زنی که شما دارید تعریف می کنید که مهریه اش هجده مثقال طلا است و برای رفتن به خانه پدریش باید اجازه همسر داشته باشه
از اونطرف هم هیچ وظیفه ای جز تامین جنسی شوهر نداره.
لطفا به فکر یک مستخدم تمام وقت و یک پرستار برای بچه هاتون باشید.
-
برادر محترم
سایتی رو که معرفی کردین نگاه کردم ولی چیزی در مورد حداکثر مهریه نگفته بود و فقط در مورد حداقل مهریه نوشته بود. میشه بپرسم شما اهل تسنن هستین یا تشیع؟
-
با سلام
با تشکر از dokhtare kordestan
خانم شیدا دست شما درد نکنه!خیلی خوب نوشتید من تحت تاثیر قرار گرفتم من هم سفت و سخت نمیگیرم فقط دلایل کافی ومنطقی برای قبول آن ندارم ..مگه قرن سوم وچهارم مهریه چی بوده؟
وما که صیغه نداریم وفکر نکنم برای یک همسر شاغل و دانشجو وورزشکار کهمن قبولش دارم ،اجازه گرفتن که شما میگید زیاد ربطی داشته باشه اون نصف اموال هم شاید سه چهار برابر شرعنی باشه .....
بله میتونم در حد خونه پدرش براش فراهم کنم
- - - Updated - - -
با سلام
با تشکر از dokhtare kordestan
خانم شیدا دست شما درد نکنه!خیلی خوب نوشتید من تحت تاثیر قرار گرفتم من هم سفت و سخت نمیگیرم فقط دلایل کافی ومنطقی برای قبول آن ندارم ..مگه قرن سوم وچهارم مهریه چی بوده؟
وما که صیغه نداریم وفکر نکنم برای یک همسر شاغل و دانشجو وورزشکار کهمن قبولش دارم ،اجازه گرفتن که شما میگید زیاد ربطی داشته باشه اون نصف اموال هم شاید سه چهار برابر شرعنی باشه .....
بله میتونم در حد خونه پدرش براش فراهم کنم
- - - Updated - - -
paradise92 مگه فرقی میکنه که چی باشم !!تسنن
- - - Updated - - -
paradise92 مگه فرقی میکنه که چی باشم !!تسنن
-
من موندم این شرعنی چیه که مدام تکرار می کنی.اول فکر کردم اشتباه
تایپیه شرعیه ولی چندجا تکرار کردی پس فرق داره.شرعنی چیه؟
سنی هستی؟اون خانواده م سنی هستن؟