نوشته اصلی توسط
tamanaye man
از همون اول معلوم بود که خانمت خیلی حساسه ، و تو تمام سعیت رو باید بکنی تا لول از همه ببینی اصلا میتونی حساسیتش رو کم کنی یا نه ؟
میخواستم این رو بهت بگم که اگر خانم خودت هم مثل تو توی مکان های مجازی به یک آقایی بگی عزیزم و قربونت و .. یا مثلا رفیق خودم آقای فلانی و .... ناراحت میشی یا نه ؟؟؟؟؟ اگر ناراحت نمیشی که هیچ ... ولی اگر دوست نداری خانمت به یک آقایی این حرف ها رو بزنه حتی در محیط مجازی ، بدون که پس کار خودت هم اشکال داره .
گرچه من اصلا نمیپسندم همسرم حتی توی محیط مجازی با خانم ها این طوری حرف بزنه .
یک چیز دیگه اینکه ، هر چی با خانمت سر این جور مسائل بدتر رفتار کنی ، مثل الان که انگار قهر کردی و ... اون حساس تر میشه و با خودش فکر میکنه حتما اون خانم ها انقدر براش با ارزش تر از من هستن که به خاطر اونا داره با من این رفتار رو میکنه ... شاید فکرش هم صحیح نباشه ، ولی ما خانم ها اینیم دیگه ... چون شوهرامون رو دوست داریم ، روشون حساس هستیم ، دلمون میخواد در تمام ظرایط بهمون اثبات کنند که خیلی دوستمون دارند .
به نظرم باهاش یک قرار بگذار و باهاش در این رابطه خوب صحبت کن ، و بگو که حساسیت هات رو توی بعضی مسائل زندگی دیدم و اصلا نمیخوام که این مسال بخواد توی زندگیمون مشکل ساز شه ، بگو دلم میخواد زنم اول از همه بهم اعتماد داشته باشه چون بیشتر از همه دوستش دارم و خواهم داشت و شرایط و محیط کاری من رو درک کنه .
حرف هایی که به ما میزنی رو خوب بهش بزن ...همین حرف ها خیلی حرفای خوبیه که اعتمادش رو جلب کنه .