-
خواهش می کنم.
بله امکانش هست.
در کل که 3 جلسه غیبت برای هر درس حق مسلم دانشجویه!!!:311:
اگر هم بیشتر بشه بستگی به استاد داره که اجاز بده یا نه.
بین دو ترم هم راستش یادم نیست.فکر کنم 2 هفته بود.ولی شروعش بازم بستگی به بچه های شهرستانی و استاد داره.خیلی وقتا جلسه اول تشکیل نمیشه!!!
- - - Updated - - -
وقتی هم که پایان نامه ات را دست بگیری؛برنامه ریزی اش بیشتر دست خودت هست و باید با استاد راهنمات هماهگ کنی.ترم 3 و 4 کلا پایان نامه داری و ترم 1 و2 کلاس میری.
-
مرسی عزیزم
جدی میگی یعنی تمام واحدهای درسی تو ترم اول و دوم هست؟؟؟یعنی هر ترم شما چند واحد بودی؟ کلا به نظرت سال اول از نظر فشار کارای درسی سنگین تر هست یا سال دوم؟؟؟
:72:
-
خواهش می کنم گیسو جان!برای من که این طور بود و هر ترم 12 واحد داشتم.ترم 1 و2 مثل دوران لیسانس کلاس می ری و سختیش بستگی به رشته ات داره.ترم 3 و 4 هم که پایان نامه داری بستگی به موضوع انتخابی ات داره که برای من سخته!!!
-
سلام آسمانی جان!
از کار پایان نامه ات چه خبر!
راستش من این هفته از دست خودم راضی نیستم.فقط تونستم بعضی کارای عملی ام را انجام بدم.
نمی دونم چمه؟
اصلا انگیزه ندارم! انگار طلسم شدم!
سرعت عملم به شدت کم شده و یک حالت سستی دارم.همش دوست دارم مطالعات غیر درسی داشته باشم.همش دوست دارم بیام این سایت.
به نظرت این طبیعیه؟
نمی دونم چرا به خودم نمیام؟؟؟
-
سلام مصباح جان
من مدتی خوب پیش رفتم . اما یکباره متوقف شدم. این هفته عملکردم به شدت پایین بود. در حد خوندن دو تا مقاله نصفه و نیمه
مدام دوس دارم خودمو به کارایی سرگرم کنم که زمان رو فراموش کنم. مثلا من عاشق فتوشاپ و میکس و ... هستم. نمی دونم چرا یکباره این علاقه به طرز وحشتناکی رفته بالا . برای فرار از اون میام سراغ این سایت و تقریبا وقت من این طوری پر میشه :97:
به شدت از دست خودم عصبانی ام. اما تنها چیزی که باعث آرامشم میشه همین چیزاست.
نمی دونم تا بهمن می تونم کارم رو جمع کنم یا نه :54:
فردا شنبه ست مصباح جون. بیا این هفته رو با هم قرار بذاریم که در روز حداقل 6 ساعت کار کنیم . اگر روزی کمتر از 6 ساعت کار کردیم باید در بقیه روزهای هفته جبرانش کنیم. امیدوارم این جوری بهتر بشه .
اگه پیشنهادی داری بگو :72:
-
آسمانی جان موافقم!
به نظر من 3 تا دو ساعت خوبه!صبح ؛ظهر و شب.
فعلا برای شروع هم سه شنبه و هم جمعه بیایم گزارش بدیم.
اگر عملکرد خوبی نداشتیم به مدت دو هفته حق اومدن به این سایت را نداریم!
موفق باشی.:72:
-
سلام
مرسی مصباح الهدی عزیزم
مصباح و اسمانی جان شما دانشگاه دولتی هستین؟؟؟ اگه هستین و یا اطلاع دارین میخواستم بدونم که شروع کلاسای ترم اول ارشد دولتی شما از کی بود؟؟ اخه تو تقویم دانشگاهی بعضی دانشگاها زده از مثلا 23 شهریور !! میخواستم بدونم یعنی از شهریور شما هم کلاس رفتین یا از همون مهر رفتین ؟؟
لطفا به سوالم جواب بدین خیلی برام مهمه :203::203:
-
بله من دانشگاه دولتی هستم. اما معمولا هفته اول تشکیل نمیشه. ما که از همون مهر رفتیم.
-
مرسییییییییی:72:
عزیزم منظورت از هفته اول همون هفته اول مهر هست؟؟؟ راستی شما تقویم اموزشیتون هم دیدی و توش نوشته از شهریور یا نه تو تقویم اموزشی هم نوشته از مهر؟؟؟
ببخشین که هی سوال کردم اگه خواستین گزارش بدین تا پستهامون پاک شه :72:
-
سلام عزیزم. منم دانشگاه دولتی ام. تا حالا هر دفعه تقویم آموزشی مون زده از 23 شهریور ما از اول مهر رفتیم . حتی گاهی از یه هفته بعد از اول مهر . بستگی به هماهنگی همکلاسی ها با هم داره .
مصباح جان کارا خوب پیش میره ؟؟
من گَه تند و گَه کند میرم !! :18: به این که آهسته و پیوسته روم !!
اما اغلب خیلی آروم دارم پیش میرم . فعلا باید از شر ترجمه مقالات راحت بشم تا بتونم کارای عملی رو شروع کنم . از ترجمه هم متاسفانه بدم میاد. اما خدا رو شکر تقریبا چارچوب کاریمو پیدا کردم. امیدوارم تا بهمن برسونم خودمو . اعتیادمم به اینجا رو باید یه راهی براش پیدا کنم. :grief::102: