نوشته اصلی توسط
faghat-KHODA
سلام :72:سلام
بالاخره یه بهونه پیدا کردید واسه رفتن.البته فرمودید موقت.شایدم بهتر باشه هر از گاهی به خودمون استراحتی بدیم.مخصوصا ما که پررنگ نیستیم و یه سری امکانات بعضا تفریحی سایت برامون قابل استفاده نیست.یه جورایی همش تو تاپیک ها با مشکلات دیگران مشغولیم و ناخواسته تاثیراتی هم رومون میذاره.
وقتي اسم اون كاربرو ميبينم استرس شديد ميگيرم.اصلا نوشته هاش با بقيه فرق داره.انگار آرامشو ازم ميگيره.واسه همين من...
مشكل من افكارمه واينو خوب ميدونم.اگر همه چي با اين جزئيات تو ذهنم نباشه اذيت نميشم.
شما چیزایه بدی تو این سایت نگفتید که الان نگران برداشت بد و خوب دیگران باشید.تازه شما دارید پیشرفت های خوبی می کنید.حضورتون تو تاپیکها خیلی بهتر از قبل شده.قبلا صرفا همدردی کردن بود و بس.اما الان نظراتتون رو هم می گید.
خدا كنه باعث اذيت كسي نشم.دوست دارم كمك كنم اما اون تاپيك خيلي خيلي منو اذيت كرد كه البته اصلا تيترش نشان دهنده محتواش نبود اماتقصيرو گردن كسي نميندازم.خودم اشتباه كردم.
فقط يه چيزي رو ميگم اونم اينه كه نبايد به مشكلات ديگران سرك بكشم چون من ظرفيتشو ندارم.يه چيزايي خيلي خيلي روم اثر منفي ميزاره.
خواهر گرامی،هر کاری که ارامشتون رو ازتون میگیره ترک کنید.حالا اگه این مرخصی موقت به شما کمکی می کنه حتما این کار رو بکنید.
من نا اميد نيستم اما همه زحمتام نقش بر آب شد...
فقط کلک نزنید و بیاید بصورت مهمان تو تالار !!! :72::72:
اتفاقا ديروز به عنوان مهمان اومدم ومتن شمارو ديدم.
من که مدتهاست میخوام برم اما نمیتونم.شاید بهتره بگم نمیخوام.علیرغم اسیبی که بودن تو محیط نت داره بهم میزنه.در هر صورت امیدوارم بازم شما رو تو تالار ببینم.
ميخوام يه قولي به هم بديم واون اينه كه فقط جمعه ها بيايم تو اين سايت.ميخوام هم به خودم وهم به شما كمك بشه.(حتي به صورت مهمان هم نيايم)
فقط خدا :72::72::72: