سلام.
این لینک دانلود کتابه.مهارت گفتگو برای همسران
-وقتی ازش میپرسم ازم چه انتظاری داری، حرفی نمیزنی و فقط کلی میگه حداقل اینکه بهم آرامش بدی....
به نظر من این حرفش نشون میده اون هم از دعواهاتون خستس پس بی تفاوت نیست. توی همین کتاب درمورد جلوگیری از چرخه های مخرب گفتگو و هدایت سالم اون هم توضیح داده شده.اصولا با دعواکردن و جروبحث هیچ چیز مثبتی بدست نمیاد فقط باعث دور و دورتر شدن شما میشه.
ازش بپرس دوس داره چه کارهایی کنی تا احساس آرامش کنه؟ کدوم کارهات احساس عدم آرامش رو براش داشته؟ ازصحبت های کلی چیزی بدست نمیاد. سعی کن رفتارهایی که دوست داره انجام بدی رو از زبونش بشنوی.همینکه ازش بپرسی 2تافایده بزرگ داره یکی اینکه خوشحال میشه که برات اهمیت داره دوم اینکه کار برای خودت راحت تر میشه.
من تاوقتی که باهام خوب باشه خوبم ولی مگه میشه وقتی دلمو میرنجونه با کاراش و حرفاش و کوچکترین انتظاراتمو بجا نمیاره و ذره ای درکم نمیکنه، بهش محبت کنم و خودمو شاد نشون بدم و گلگی نکنم؟
هروقت ناراحتت کرد و فضا مستعد بگومگو شد وعصبانی شدی اصلا باهاش بحث نکن بزار عصبانیتت کم شه بعد به شخواسته هاتوبگو اون هم به شیوه صحیح. وسط دعوا که وقتش نیست بهش بگی چرا به من توجه نمیکنی؟اینجوری ارزش خواسته هاتو کم میکنی.ولی اگه ترتیب یه شام بیرون از خونه رو بدی یا توی یه فضای عاشقانه ازش بخوای که دوساعت از وقتشو بهت بده و بعد با احترام به اون و خودت خواسته اتو مطرح کنی کسی هست که ارزش این خواستتو ندونه؟
وقتی از دوستت یه جزوه میخوای قرض بگیری بهش اس ام اس میدی ولی وقتی ازش ماشینشو امانت میخوای چی؟هم میتونی اس ام اس بدی و هم بری خونشون باهاش صحبت کنی و بعد دلایل خواستتو بگی و اینه مجبوری این خواسته رو مطرح کنی چون به این ماشین نیاز داری و اینکه اون دوست صمیمی ترین دوستته و جز اون کسی رو سراغ نداشتی.حتی اگه نپذیرفت تو نهایت تلاشتو کردی و نشون دادی چقدر خواسته ات برات مهمه.
وقتی و جایی از خواسته های موجهت بگو که ارزش اون خواسته هارو کم نکنی لازمه که در اون شرایط طرف مقابل هم بیشترین پذیرش رو داشته باشه. وکاملا آروم باشه.اگه نبود تلاشتو کن اونو دعوت به آرامش کنی بعد خواسته هاتو مطرح کن.مثلا اگه توی کافی شاپ دیدی داره گیر میده بگو فک کنم امروز یکم خسته ای اول جیزی بخوریم بعد حالا فرصت برای صحبت همیشه هست.حتی ممکنه صلاح ندونی و اون روز اصلا مطرح نکنی.عوضش میگی هدف دیدن هم بود فرصت برای صحبت باز هم هست.امروز خسته ای نمیخوام زیاد حرف بزنم.حتی یه کادوی کوچولو توی کیفت میتونی داشته باشی تا دیدی خیلی داره گیرمیده و فضارو به انحراف میکشونه حواسشو با حرفای دیگه پرت کن و کادو رو روکن. گاهی وقتا ممکنه همسرت این حرفاروبزنه تا ببینه واقعا امروز یه روز دیگس یا نه مثل همیشه دعوا میشه؟آیا به خاطر اون صبورترشدی؟یا نه مثل قبلا تاوقتی باهاش خوبی که اون با تو خوبه؟
مردا دوس دارن گاهی ببینن با اینکه خسته و ناراحت و کمی عصبانین همسرشون بازهم دوسشون داره و صبوری میکنه.
مگه دنبال محبت دوطرفه نیستی؟ خوب یه طرفشو شروع کن.طرف دیگه یه بار محبت ببینه و جواب نده 10 بار ببینه و سردی کنه بالاخره آدمه یه جایی دیگه میفهمه تو عوض شدی و عاشق زندگیتی و میخوای همه جی درست بشه... صبورباش کمی
- من اگه بگم جدا هم بشیم قبول میکنه چه برسه به اینکه بگم یهفته حرف نزنیم. کلن دلش برا کسی تنگ نمیشه ولی شاید از رو عادت بخواد تماس بگیره.
به قول خواننده معروف دوس دارم الکی بگم جداشیم تو بگی که نمیتونم... :18:
مردا اینجورین دیگه زن ها هم هستن البته ولی معمولا دوطرفه هست.شماشروع کننده باش.هرگز هرگز توی عصبانیت و توی خوبی حرف از طلاق نزن. هرکاری کنی و هرچیزی بگی روی همسرت اثرداره پس اگه میخوای زندگی خوبی داشته باشی خودتو اصلاح کن.اون یه هفته هم به خاطر افزایش مهارت ها و آموزش و مطالعه هست.که بیگدار به آب نزنی اگرم که حالت طبیعی دیردیر همو میبینین که خودش وقت ایجاد میشه و لازم هم نیست بهش بگی.
-وقتی کادویی میگرفتم که دیگران خیلی ازش تعریف میکردن ازش ذوق دیدم!!!! هرکارولطف دیگم یا بچشمش نمیاد یا وظیفه میدونه
اگه درست فهمیده باشم کادوهایی که اون برات میگرفت و دیران خوششون میومد منظورته.به هرحال این نشون میده برخلاف تصور شما ایشون خیلی هم دوست داره مورد تایید و تمجید قراربگیره البته همه مردا دوس دارن ولی در ایشون خیلی شدیده به نظرم.
تا حالا شده از تیپش و یایکی از خصوصیات اخلاقیش تعریف کنی و ذوق کنه؟ یا خوبیاشو پررنگ کنی خصوصا جلوی بقیه؟
-عدم احساس مسئولیتش در: ناراحت نکردنم، حفظ سلامتیم، برطرف کردن نیازهای عاطفی مادی و جنسی، انجام کارایی که در توانشه و میتونه زحمتو از رو دوشم کم کنه مث رسوندنم تا جایی یا انجام کاری و اینکه بتونم بهش به عنوان یه پناه و پشتیبان تکیه کنم،
ناراحت نکردن خیلی کلیه!! سعی کن به اعمال و رفتار اشاره کنی.چه کارهایی کرد که ناراحت شدی؟(البته شادکردن خود درقدوم اول وظیفه ماست )
حفظ سلامتی هم کلی است.به رفتار اشاره کن.اگه منظورت پرت کردن خودتون از ماشینه که خودت اشتباه کردی.چون وظیفه ماست که رفتار درست و معقول رو بشناسیم و انجام بدیم.بچه نیستیم که.
درمورد نیازهای جنسی اون مشکلی دراین زمینه نداره؟درارتباط هایی که باهم داشتین مشکلی بینتون نبود؟یعنی نارضایتی و بی میلی ازطرف ایشون و ....
- من هم تا جای ممکن سعی میکنم خوشحالش کنم و حرفاشو اگه خیلی ناراحتم نکنه گوش بدم و وقتی بیرون میریم خوش بگذره. آخه تو دوران عقد ما که خونه هم نمیریم، چه وظایفی رو گردن من هست. اگه میشه چن تا مثال بزنید شاید ندونم؟؟؟
وظایف زیادی رو گردن شماست.این همه وظیفه برای اون /اقا برشمردی اونوقت برای خودت انقدر کم؟
زن مظهر آرامش و محبته.بدون زن زندگی مثل سیاست میشه.خشک و باحساب کتاب.ولی وقتی همین زن وارد زندگی یک مرد میشه علاوه بر اینکه مرد کنار اون زن احساس آرامش میکنه باعث رشدو تعالی روحی و فکری مرد هم میشه.درمورد نقش زن درخانواده هم مطلب زیاد هست و مجالش نیست زیاد توضیح بدم.روی این مساله هم مطالعه کن حتما.
همه چی رو مث معامله میبینه. همش باید من شروع کننده یه عمل یا رفتار خوب باشم تا ازش یه عکس العمل نصفه نیمه خوبی انتظار داشته باشم البته اگه رفتار خوبمو با بدبینیش بد نبینه!!
شما معامله اش رو بهم بزن.اگه یه خوبی کردی و جواب نداد دوباره خوبی کن سه باره ...
خب منم میخوام شوهرم درکم کنه، ، نازمو بکشه وقتی ناراحتم، یه اسمس عاشقانه بده بهم. یبار بگه دوست دارم، اونم بدون پرسیدنم
شما وقتی روی رفتار خودت کارکنی به همه ی این ها میرسی.
زندگی های دیگه مشکلات بزرگترازینا دارن و حلش کردند.شما حتما با اراده و توجهی که داری از خودت نشون میدی حتما خیلی زود موفق میشی
:72:
همین کارهات یه قدم بزرگ برای حفظ زندگیته که با تلاش بدستش آوردی و حفظش کردی.
موفق باشی:72: