با احترام به همه دوستانی که نظراتشون رو گفتن..من فکر میکنم موضوع این تاپیک از ارائه راه حل برای تصمیم گیری نهایی شما واسه ازدواج یا جدایی ،بیشتر منحرف شد به بررسی روابط جنسی شما با اون خانوم..درسته که س ک س با اون خانوم کار اشتباهی بوده ولی این مورد قابل توجه هستش که کسی که به گفته خودش حداقل با دونفر رابطه جنسی داشته ..الکل میخورده و با مرد متاهل س ک س منجر به از دست دادن بکارت برقرار کرده مطمئنا توسط نویسنده این تاپیک برای رابطه جنسی اغفال نشده!!! بلکه اون خانوم با توجه به تجارب قبلی و پختگیشون نسبت به این آقا، رابطه رو از ابتدا با مهارت مدیریت کردن تا اونو به ازدواج برسونن...و در مقابل اصرارهای این آقا واسه روابط جنسی در زمان مورد نظر خودشون و شاید برای عمیقتر کردن بیشتر این رابطه به اون تن دادن..(اگرچه کار نویسنده این تاپیک در اصرار برای برقراری س ک س هم کاملا اشتباه بوده و از تقصیرش کم نمیکنه)...
دوست گلم:72:اگرچه تو در رابطه ت با اون خانوم اشتباهاتی داشتی ولی به نظر من در شرایط پیش آمده جداشدن بهترین راه حله..چون پرده حجب وحیا واعتماد بین شما از بین رفته و آدم هوسباز چه پسر باشه وچه دختر قابل اعتماد وتکیه گاه شدن نیس..خصوصا اینکه گفتی خانواده ت هم مخالف این ازدواج هستن..فراموشش کن و نذار بیش از این نه خودت زجر بکشی و نه اون خانوم بلاتکلیف بمونه....:72: