چند وقته ازدواج کردین؟
نمایش نسخه قابل چاپ
چند وقته ازدواج کردین؟
من اینجا مشکلاتم رو مطرح نمیکنم که توهین بشنوم. ادب رو رعایت کنین لطفا
- - - Updated - - -
من همسرم رو دوست دارم و واسه اش احترام زیادی قائلم. هیچکس هیچکس حتی در دنیای مجازی اجازه سر سوزنی اهانت به ایشون رو ندارند.
سلام ستاره جان
هر کسی از ظن خود شد یار من
همسرت اگه شما اینجور باهاش معاشقه داشتی باشی احتمالا غرق لذت میشه، و انچه رو برای خود می پسنده برای شما هم می پسنده، یعنی همسرت فکر میکنه با این اعمال شما هم نهایت لذت رو می بری و اینجوری محبتش رو که فوران هم میکنه بهتون نشون میده. اگه به این دید نگاه کنی احساسات خیلی تغییر میکنه و تو هم مثل اون لذت می بری.
ستاره تنهای عزیز قبل از هر چیز خواستم به شما یادآوری کنم که اگه پستی شمارو ناراحت کرد بدون جواب دادن گزارش کنید تا حذف بشه. به قول آقای مدیر همدردی هرکس مسئول تاپیک خودشه و نباید بزاره که تاپیکش به حاشیه کشیده بشه.
میدونم سخته ولی از شما میخوام برای نتیجه گیری بهتر این کارو انجام بدید:72::72:
ببین بزرگوار اول از همه باید یادآوری کنم که تو پست اولم گفتم که باهاشون حرف بزنید. این کارو کردید؟
شما گفتید عجیبه نه اصلا"(به نظرم عجیب نیست) لمس کردن ایشون دلایل زیادی داره:
1- شاید این کار به مرور عادت شده باشه و واقعا" بدون غرض انجام میدن.
2- شاید بخوان از نظر جنسی شما رو بر انگیخته کنن تا لذت ببرید.
3- شاید فکر می کنن که تاثیرش از ابراز محبت کلامی خیلی بیشتره
و....
کاملا" موافقم که حساس شدید. این نکته کاملا" روشنه که شما تونستید جاذبه و جذابیت خیلی بالایی برای همسرتون ایجاد کنید و این موضوع برای خیلی از خانم ها تقریبا" تبدیل شده به یه آرزوی دست نیافتنی.
همچنان تاکید می کنم که این کارا از روی علاقه هست ( و قبول دارم کمی حالت جنسی داره ولی مردها بیشتر به صورت عشقو محبت می بیننش) و همین طور تاکید می کنم که این موضوع رو باهاشون مطرح کنید و نریزید توی خودتون.
مرسی صبا جون همیشه حرفات بهم آرامش میده. اصلا فقط میبینم تو برام پست گذاشتی انگار نصف مشکلم حل میشه. کلام نافذی داری خانومی خیلی دوست دارم و یه دنیا ممنون:72::72::72::72::72:
- - - Updated - - -
دوست عزیزم @@@ ؛ چشم با هاش صحبت میکنم. راستش چند بار خواستم باهاش حرف بزنم اما نمی دونستم از کجا شروع کنم و چی بگم که ناراحت نشه و خدای نکرده به غرورش برنخوره. ضمنا ممنون از راهنماییتون. من یه لحظه تحت تاثیر احساساتم قرار گرفتم و نتونستم حرفی نزنم. بازم معذرت میخوام:72::72:
- - - Updated - - -
@@@ عزیز ؛ میشه بپرسم شما آقایی یا خانوم؟؟ آخه میخوام میخوام بدونم حرفهاتون از دیدگاهه یه خانومه یا آقا؟ راستش من فکر میکنم آقا هستین؟
عزیزم همسر منم دقیییقا همینطوریه.هر وقت که بیشتر دوسم داره و خیلی با هم خوبیم بدترم میشه.حتی از منم انتظار داره اینطوری باشم.شما دیگه داری خیلییی حساسیت نشون میدی.درصورتیکه میتونی لابلای همون رفتارش اون چیزی رو که خودتم میخوای ازش دریافت کنی.خودتو رها کن از این فکرا.اگه دوست نداشت هیچ کدوم این کارارو نمیکرد.
من هم میخواستم حرف صبا جون رو بزنم ، همسرت چون خودش این طوری خیلی لذت میبره و وقتی شما این کارا رو براش انجام میدی احساس میکنه که خیلی دوستش داری ، خودش هم میخواد اینجوری دوسا داشتن و محبتش رو ابراز کنه . در واقع شاید اون از کاری که میکنه گاهی اوقا لذت نبره ( لذت جنسی ) ولی به خاطر لذت شما و برای شما این کار رو انجام میده . این هم یک نوع ابراز علاقه و دوست داشتن آقایونه ، اکثرشون این مدلی نشون میدن .
سلام دوست عزیز همسر من هم گای اینجوری اما بعضی مواقع من ازش میخوام که احساسشو بهم بگه وابراز کنه واونهم دریغ نمیکنه به نظر من باید شما گاهی به همسرتون گوشزد کنید که چه انتظاری از ایشو دارید موفق باشید
عزیزم سلام منم مشکل تورو دارم وچند ماهی هست که نسبت به شوهرم هیچ
حسی ندارم منم طالب عشقم ولی دراون وجودنداره بیا باهم دردودل کنیم من45سالمه بهار45بیستم شهریور92