درسته. هر کسی یه عقایدی داره!
خیلی از مردها هم تو همین تالار با نحوه پوشش خانمشون مشکل داشتند که چرا حجابشو رعایت نمی کنه.حالا اونا وقتی تاپیک شما را بخونن....
پیشنهاد من اینه که هم شما و هم اون خانم هردو کمی دیدگاهتون را تعدیل کنید.
اول شما از خودتون شروع کن.
می تونی توی این تالار بگردی و ببینی چقدر از دخترا قبل از ازدواج رابطه داشتند (حالا چه در حد از بین رفتن بکارت و چه در حد ...)خب خانم شما مشخصه که کاملا پاک هستند و به هیچ مرد دیگه ای فکر نمی کنند. حتی الان هم نمی خوان با یه مرد دیگه در حد دست دادن و... پاکی خودش را نسبت به شما از دست بده.
توی این تالار چقدر خوندم زنان متاهلی که عاشق برادر شوهرشون شدند....!!!! و یا مردی عاشق یک زن متاهل شده!!!!
ولی آیا شما می تونید حتی 1% هم این احتمال را به خانمتون نسبت بدین؟
حالا شاید یه کم دیدتون نسبت به همسرتون بهتر شده باشه!!!
خانم شما هم باید این طور پیش خودشون فکر کنند:
چقدر آقایان افراطی وجود دارند که به دلیل غیرت بی خود اجازه حتی بیرون رفتن هم به خانمشون نمی دن!نمی ذارن بره خرید.درس بخونه.شاغل باشه!
حتی من یه جا خوندم که مردی نمی ذاشت خانمش جلوی محارم خودش بدون حجاب باشه!!!!
خوب خانم شما هم وقتی همچین مردانی را تصور کنند خدا را شکر می کنند که همسرشون اینقدر دیدشون بسته نیست.
به نظر من شما با خانمتون این طوری صحبت کن:
بگو من به عقایدت احترام میذارم و خدا را شکر می کنم که یک همچین همسر پاک و مطمئنی دارم. اما عزیز دلم تو حتی اگر بری از خود خدا هم بپرسی که آـیا اشکالی داره که من با حجاب کامل با مرد نامحرم حرف بزنم؛مطمئنا خدا میگه اشکالی نداره!
اگه ازش بپرسی که اشکالی داره که من حجابم را رعایت کنم ولی شیک باشم؟ خدا میگه چه اشکالی داره.
بعد بگید:عزیز دلم ولی اگر پیش خدا بری و بگی که کسانی که درظاهر شبیه من نیستند بی حیا میدونم.خدا میگه سوظن گناه کبیره هست. و از امام حسین پرسیدند که ادب یعنی چه؟ امام حسین گفتند: یعنی وقتی از در خانه بیرون اومدی فکر کنی همه از تو بهترن!
در ضمن به نظر من میشه هم یک لباس شیک و مرتب باشه و هم حجابش کامل باشه. شما هم خیلی روی این موضوع تعصب نداشته باش! خیلی هم به حرف مردم اهمیت نده!(باور کن شاید بعضی از مردان فامیلتون به روی خودشون نیارن ولی شاید بعضی هاشون دچار تجربه های از این قبیل که خانمشون به یه مرد دیگه احساس پیدا کرده یا.... شده باشن و به شما غبطه بخورن)
خدا را شکر کن که یه دختر پاک گیرت اومده. چیزی که الان واقعا کمه!
ببخشید اگر پر حرفی کردم.فقط خواستم نظرم را بگم شاید کمکتون کنه.
امیدوارم تصمیم درست بگیرین و عجله نکنید. برای طلاق همیشه وقت هست!