امیر جان دوست عزیزم:72: داداشم ازت عذر میخوام ولی خواستم دوباره بهت بگم ..بیخیال این دختر شو...خودتو بدبخت نکن پسر:54:
نمایش نسخه قابل چاپ
امیر جان دوست عزیزم:72: داداشم ازت عذر میخوام ولی خواستم دوباره بهت بگم ..بیخیال این دختر شو...خودتو بدبخت نکن پسر:54:
سلام
با توجه به صحبتهاي شما بايد هر چه زودتر وقبل از هر اقدام عجولانه اي خودتون به تنهايي پيش يك مشاور خوب وبا تجربه بريد وكل ماجرا رو تعريف كنيد واگر مشاور لازم دونست دختر خانم رو هم ببريد.
لطفا خيلي زود تصميم به ادامه يا اتمام رابطه نگيريد.بايد براي خودتون دليل قانع كننده اي داشته باشيد تا بعد پشيمون نشيد.
اينم هميشه در نظر داشته باشيد كه زن نازه ومرد نياز.
اما هر چيزي در جاي خودش وبه اندازه خودش زيباست.
تالاسمي مينور هم چيزخطرناكي نيست.
شما بايد هميشه غرور همراه با احترامتونو در مقابل همسر آيندتون حفظ كنيد.
بعضي مسائل هست كه آدم نبايد بزاره مثل يك گره تو گلوش گير كنن تا منتظر فرصت بشه وبا شرايط بدي اون گره باز بشه.
آرزوي خوشبختي دارم براي هردوتون.
سلام دوست عزیز
ب نظر من از الان این رابگه و خاستگاری و تموم کنی بهتره.وقتی از الان سره چیزای مسخره ایراد میگیرن و ناراحتی درست میکنن وای ب حاله اچیزای دیگه.ببین سره موضوع های مهم دیگه میخوان چی کار کنن.از الانم ک مادرش داره دخالت میکنه.ب نظره من عاقل باش.الان ک فعلا واسه ی بله برون ذارن اذیتت میکنن وای ب حاله عروسی.این رابطرو تموم کن.
به نظر من قضیه رو کنسل کنید تجربشو دارم که میگم معمولا اونایی که تو مسایل قبل ازدواج خیلی مشکل دارن دیگه وای به حال بعدش که تازه قراره برید زیر یک سقف و مشکلات شروع میشه و شک نکن که باز پای خانواده ها قراره وسط کشیده بشه.الان درک نمیکنی. به وقتش متوجه میشی من چی میگم.