فاخته عزیز، بعید میدونم مردی وجود داشته باشه که وقتی زنش مهریه رو بخشید بیشتر دوستش داشته باشه. این موضوع هیچ ربطی به دوست داشتن یا دوست نداشتن نداره. اگه مشکلی در این مورد داری باید جای دیگه دنبال جواب بگردی نه توی بخشش مهریه.
نمایش نسخه قابل چاپ
فاخته عزیز، بعید میدونم مردی وجود داشته باشه که وقتی زنش مهریه رو بخشید بیشتر دوستش داشته باشه. این موضوع هیچ ربطی به دوست داشتن یا دوست نداشتن نداره. اگه مشکلی در این مورد داری باید جای دیگه دنبال جواب بگردی نه توی بخشش مهریه.
چقد آدم حرصش ميگيره به خدا!!
فاخته اگه نبخشي در نهايت چي ميشه؟ يعني اهرم فشارش چيه؟ ببين همسر عزيز من اوايل ميگفت اگه ميخواي بچه دار شيم بايد مهريه تو ببخشي و تا وقتي كه نبخشي بچه دار نميشيم، ولي وقتي ميخواستم از ايران بيام بيرون گفت اگه نبخشي اجازه خروج از كشور نميدم!!!
چون اون واسش از زمان بچه دار شدن دست به نقد تر بود، بنابراين من چاره ديگه اي نداشتم در عين حال اينم بهم ميگفت اگه ببخشي من وسواسمو درمان ميكنن و ميام دكتر. كه هركز هم نيومد. حالا من ميخوام بدونم اگه تو نبخشي چي كار ميكنه؟ فقط اخم و قهر يا اهرم فشار خاصي هم داره؟
- - - Updated - - -
چقد آدم حرصش ميگيره به خدا!!
فاخته اگه نبخشي در نهايت چي ميشه؟ يعني اهرم فشارش چيه؟ ببين همسر عزيز من اوايل ميگفت اگه ميخواي بچه دار شيم بايد مهريه تو ببخشي و تا وقتي كه نبخشي بچه دار نميشيم، ولي وقتي ميخواستم از ايران بيام بيرون گفت اگه نبخشي اجازه خروج از كشور نميدم!!!
چون اون واسش از زمان بچه دار شدن دست به نقد تر بود، بنابراين من چاره ديگه اي نداشتم در عين حال اينم بهم ميگفت اگه ببخشي من وسواسمو درمان ميكنن و ميام دكتر. كه هركز هم نيومد. حالا من ميخوام بدونم اگه تو نبخشي چي كار ميكنه؟ فقط اخم و قهر يا اهرم فشار خاصي هم داره؟
- - - Updated - - -
چرا دوبار سند ميشه؟
می گه اگه این کار رو کنی من دید دیگه بهت پیدا میکنم رفتارام تغییر میکنه از این حرف ها اطمینان بیشتر
فاخته عزیز
حس می کنم بدون دقت در جواب دوستان، فقط حرفهای شوهرت را تکرار می کنی.
واقعا این طوره؟
می شه بگی از کدام شهر و قوم هستند که دخترها به پسر پول می دهند که باهاشون ازدواج کنه؟
فاخته عزیز،
همونطور که ویولت و بقیه دوستان هم گفتند، مشکل شما و همسرتون مهریه نیست.
آیا همه چیز تو زندگی شما خوبه؟
آیا همسرت واقعا دوستت داره و بهت محبت می کنه؟ ( با رابطه جنسی اشتباه نگیر، ضمن این که محبت توی رختخواب را هم خیلی جدی نگیر )
آیا در عمل احساس می کنی به آینده با تو بودن فکر می کنه یا ترس و تردید در رفتارش و گفتارش هست؟
چرا بچه دار نمی شید؟ همسرت 36 سال داره و بهتره زودتر پدر بشه.
1- به طور کلی، رابطه بین خودت و همسرت را از نظر علاقه خودت به همسرت، از یک تا ده ( ده یعنی رابطه عالی و یک یعنی ضعیف ) چه نمره ای می دی؟
2- به طور کلی، رابطه بین خودت و همسرت را از نظر علاقه همسرت به شما، از یک تا ده ( ده یعنی رابطه عالی و یک یعنی ضعیف ) چه نمره ای می دی؟
3- به طور کلی، رابطه بین خودت و همسرت را از نظر اعتماد خودت به آینده این زندگی، از یک تا ده ( ده یعنی رابطه عالی و یک یعنی ضعیف ) چه نمره ای می دی؟
4- به طور کلی، رابطه بین خودت و همسرت را از نظر اعتماد همسرت به آینده این زندگی، از یک تا ده ( ده یعنی رابطه عالی و یک یعنی ضعیف ) چه نمره ای می دی؟
اذری هستن البته خانواده این ها بیشتر اینجورین
فاخته عزیز،
همونطور که ویولت و بقیه دوستان هم گفتند، مشکل شما و همسرتون مهریه نیست.
آیا همه چیز تو زندگی شما خوبه؟
همه چیز هم نه مشکلم اینه راحت و درست نمیتونه من رو بفهمه
محبتش عملی هست اگه چیزی بگم بعضی اوقات موافقت میکنه و اگر حرف مشکل دار نزنم چه شخصی چه خانوادگی باهام خوبه و تقریبا راضی
ترس و تردید ولش نمیکنه
چون خودش نمیخاد میگه باید ببینم میتونی با من و خانوادم و فرهنگمون کنار بیایی چون چندبار از بی محلی اون ها که رفتم شهرشون ناراحت شدم و برخورد بد داشتم میگه ابروم رو پیش خانوادم بردی اونا اینجورین صمیمی نمیشن باهات چیکارکنم نظر هم میدن چیکار کنم میگه باید مطمین بشم کنار میایی
1- به طور کلی، رابطه بین خودت و همسرت را از نظر علاقه خودت به همسرت، از یک تا ده ( ده یعنی رابطه عالی و یک یعنی ضعیف ) چه نمره ای می دی؟
نمره 5 یا 6
2- به طور کلی، رابطه بین خودت و همسرت را از نظر علاقه همسرت به شما، از یک تا ده ( ده یعنی رابطه عالی و یک یعنی ضعیف ) چه نمره ای می دی؟
فکرمیکنم 3 یا 4
3- به طور کلی، رابطه بین خودت و همسرت را از نظر اعتماد خودت به آینده این زندگی، از یک تا ده ( ده یعنی رابطه عالی و یک یعنی ضعیف ) چه نمره ای می دی؟
5 یا 6
4- به طور کلی، رابطه بین خودت و همسرت را از نظر اعتماد همسرت به آینده این زندگی، از یک تا ده ( ده یعنی رابطه عالی و یک یعنی ضعیف ) چه نمره ای می دی؟[/quote]
3یا 4
همه می گن نبخش شما هم نبخشو خودتو خلاص کن فکر کنم جواب این سوال رو گرفتی که ببخشی یا نبخشی
فاخته جان،
این امتیازهایی که به علاقه و اعتمادتون به همدیگه دادی خیلی کم هست. تقریبا زیر 50 درصد است.
بهتره به جای بخشیدن مهریه به فکر اصلاح رابطه تون باشی.
اگر امکانش هست مشاوره حضوری برو و سعی کن رابطه تون را اصلاح کنی.
بخشیدن مهریه رابطه تون را بدتر خواهد کرد.
چون بعد از اون همسرت خیالش از چیزی که نگرانش هست راحت می شه و دیگه کاری به کارت نداره.
شما هم از بی توجهی همسرت آسیب می بینی
از اون طرف هم به خاطر بخشیدن مهریه با خودت درگیر می شی و احساس بدی بهت دست می ده
مجموعه اش این می شه که رابطه تون بدتر می شه. گرچه خیال شوهرت راحت می شه که دیگه مهریه ای درکار نیست!!
نبخش!