سلام شروین جان
میخوا م کمکت کنم ولی واقعا نمیدونم داستان چی بوده
درکت میکنم که حوصله توضیح دادن نداری ولی میتونی اسم تاپیکتو بگی که خودم برم بخونم ببینم چی به چیه:43:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام شروین جان
میخوا م کمکت کنم ولی واقعا نمیدونم داستان چی بوده
درکت میکنم که حوصله توضیح دادن نداری ولی میتونی اسم تاپیکتو بگی که خودم برم بخونم ببینم چی به چیه:43:
ممنون لیلا جان
اولیش عشق بی پول بود تو این انجمن
دومیش هم تفاوت قابل حل یا نه تو انجمن خواستگاری
بقیه قصه هم اینجاست.!
ممنون از کمک تون
این خیلی خوبه که اینجا هر کسی می تونه نظر و ایده اش رو بیان کنه! و من از این موضوع واقعا خوشحالم!
ولی حرفاتون بیشتر پرچم سفید داره! و با پست قبلی کلی فرق ! ... شایدم من اشتباه برداشت می کنم!
ابهامات من هم بیشتر رو چرایی رفتارش بود....!
راستی در مورد مشاور هم که گفته بودین ایشون راضی نشدن با هم برین پیشش به خاطر همین دیگه زیاد پیگیر نشدم!
آقای شروین من موارد مثل شما را زیاد دیده ام. هم دختر و هم پسر. همه این ماجرا ها مثل هم است :
دختر و پسر با هم دوست می شوند و چندین ماه با هم هستند. بعد می روند به خانواده ها می گویند. خواستگاری انجام می شود و یکی از خانواده ها یا هر دو خانواده مخالفت می کنند. خوب می دانی درمان این درد یا بهتر بگویم پیشگیری چیست ؟ قبل از اینکه با دختری رابطه برقرار کنی با خانواده ات برو و خانواده اش را ببین. همین حرف هایی که آخر زدید اول بزنید و اگر اوکی شد برو و دختر خانم را بررسی کن و بشناس. بعد اگر به توافق رسیدید مبارکه. منتها نمی دانم چرا به هر پسری در این سایت این را گفتم هزاران علامت سوال و تعجب به سمتم نشانه رفت !!!!!!! چه کار می شود کرد جوانی است و هزار سودا . خوش باشی.
نوپو منم به همین نتیجه رسیدم! و باهات موافقم و به وقتش میسپارم دست خونوادم!
فعلا احساسات تعطیله! (یا نمی دونم شاید خیلی سرد شدم چون قبلا آدم احساسی بودم!)
دارم با زندگی مجردیم حال می کنم! ;)
- - - Updated - - -
به به تیترمونم که عوض شد!!
جدایی بدترین درده. خدا صبرت بده.منکه داغون شدم رفت. بابا پسری .این یه امتیازه.بزن برو هرجا دلت خواست مسافرت .پیش دوستات..پارک.؟ میدونم گفتنش راحته اما خدا دردو بده درمون هم میده.خدا قوت آقا شروین
ممنون ماه تاب، چون تموم کردن رابطه با عقلم جور در میومد نسبتا راحت تر می تونم با دردش کنار بیام!
1- تو خونه نمون تا جای ممکن
2- اگه خونه هستی تو جمع باش نه که بری تنها تو اتاقت
3- اگه واست امکان داره چند روز برو خونه یکی ، مثلا خونه مادربزرگت یا هر جا که راحتی تا محیط زندگیت تغییر کنه
4- نماز
5- شروع نکردن رابطه ای جدید
6- کنترل افکار ، یه روشهایی خودم کشف کردم که جواب گرفتم :
اگه یه جا تنهایی و فکرت داشت میرفت ... سری از جات پاشو و تغییر وضعیت بده ، مثلا الکی برو یه لیوان آب بخور یا تلویزیون روشن کن شروع کن به آواز خوندن یا هر کار دیگه . (این روش کنترل افکار )
اما یه کار میگم که تمرینه واسه قدرت مند شدن افکارت !
من جواب گرفتم اما اگه دیدی نمیتونی ادامه نده من واسه خودم اسمشو گذاشتم آهنگ درمانی !
با هندس فری آهنگ های غمگین یا احساسی گوش کن بزار قشنگ روت فشار بیاد حتی اشک تو چشمات جمع بشه یا گریه کنی بعد تو همون حالت سعی کن بری تو فازه بیخیالی و بی اهمیتی ! حالا دیگه با هر روشی که خودت میدونی . بعد به یه جایی میرسی که دیگه عاشقانه ترین و احساسی ترین و غمگین ترین آهنگ ها روت بی تاثیره ! یعنی آهنگ گوش میدی ولی هیچ واکنشی نداری و فقط یه صدا میشنوی ! باور کن اینقدر ذهنتو قوی میکنه که بعدش خودت تعجب میکنی چقدر راحت میتونی افکارت رو تحت کنترل داشته باشی .
به نظرم یه جور بدن سازی واسه ذهنه :18:
اما اما ...
بعد از این مرحله به جای خوبش میرسیم ، چون من واسه خودم هدفم این نبود که احساس رو از بین ببرم ، هدفم از این روش تحویله یه آدمه بی احساس ، بی عاطفه و خشک و عصبی نیست پس بعد از این که تونستی یه آهنگ که باهاش خاطره داری رو گوش بدی و خیلی راحت ازش رد بشی آماده ی مرحله ی بعد هستی !
دیگه میری تو فازه آهنگ های شاد و عاشقانه از نوع مثبت و امید بخش و دوست داشتن و تریپ عاشق و معشوق و رسیدن به عشق و از ای حرفا .... !
حالا باید بتونی با شنیدن این آهنگ ها خودت رو خیلی راحت باهاش همراه کنی و ذهنتو آماده کنی که میخوای عاشق بشی و بهترین و مهربون ترین همسر در انتظاره توست تا همه احساستو تقدیمش کنی ، فقط لازمه واسه خودت یه دختر خیالی بسازی یا اگر خانوم بودی یه پسر خیالی ! و همراه آهنگ واسه خودت تصویر سازی کنی و لذت ببری از این همه عشق :43:
گاهی حتی میتونی تو هم همراه آهنگ بخونی و دیگه قشنگ بری تو حس .
یعنی بعد از یه مدت آنچنان زندگیت عادی میشه که حتی اگه طرفو از نزدیک هم ببینی خیلی راحت برخورد میکنی که خودت شگفت زده خواهی شد که چطور ممکنه :18: