-
سلام
دوست عزیز شما اینجا افغانی بودنه ایشون رو مشکل میدونید و بعضی از بچه ها میگن تفاوت فرهنگی دارین. ولی اینو نمیگین که تفاوت طبقاتی هم دارین. شما هم مثل اونا خانواده ی مرفهی هستین یا نه بخاطر ایرنی بودنتون خودتون از اونا سرتر میدونید؟ این خودش شاید از نظر خانواده ی دختر یه ایراد باشه که شما هم سطح خودشون نیستین؟ حالا اگه همه ی اینارو کنار بذاریم، همین مردمی که میگن زنش افغانیه همین مردم هم میگن بابا چقدر پولدارن فلان ماشینو دارن یا فلان جا خونه دارن . یعنی کلا عقلشون به چشمشونه.
در ضمن این که میگین خانواده اش از افغانیا متنفرن اصلا طرز فکر خوبی نیست. این که آدم ملیت خودشو نفی کنه هنر نیست بلکه باید جنبه های خوب کشورش به دیگران بشناسونه تا ذهنیت دیگران رو به سمت مثبت تغییر بده.
شما هر وقت دیدی یکی میگه خانمت افغانیه برگرد بگو عوضش باباش چندین مدرسه اینجا ساخته . همین جوابایی که میدین تا مارو قانع کنین به دیگران هم همینا را بگین.
حرف مردم واسه یه مدته بعدش هرکی میره پی زندگیه خودش و شما میمونید با یه همسری که همفکر و هم نظر شماست. :72:
-
سلام من حس می کنم تمام توضیحاتی که دادید که نمی دونم شناسنامه ایرانی دارن ایشون و شبیه ایرانی ها هستن و ثروتمند هستن و کارهای خدا پسندانه انجام می دهند صرفاً توجیه است و در صورتی که شما شخصا به مسئله ملیت این خانم اهمیت نمی دادی نمیامدی به عنوان یک مشکل واقعاً خاص معرفیش کنید.
یک بار یک بنده خدایی داشته توی خیابون می رفته می بینه یک سگی یک مقداری پول توی دهنش هست میاد میره قصابی و پول را میده، گوشت را می گیره میاد می شینه توی ایستگاه اتوبوس اتوبوسها میان و میرن تا بالاخره سگه سوار یکی از اتوبوسها میشه. مرده از شدت تعجب دهنش باز می می مونه ای بابا!!! عجب سگیییییی!!! راه میافته دنبال سگه سوار اتوبوس می شه می رن تا یک جایی می رسن سگه پیداه میشه و چنر تا کوچه هم می ره می رسه به یه خونه ای بعد زنگ در خونه را میزنه و صاحبش میاد بیرون و یکی محکم می زنه توی گوش سگه!!!!!!!! اون آقاهه می یاد جلو ای بابا!!!!!!!!!!!!!! نزن این سگه نابغه است و خیلی عالی است و ال و بل که صاحب سگه می گه این باهوشه؟؟؟؟ این کجاش باهوشه این احمق توی این هفته بار دومه کلیدشو جا گذاشته ... نمی دونم چرا یاد این داستان افتادم و نوشتمش اینجا ولی این دید و نگرش و طرز فکر افراد هست که موقعیتها و دیگران و عزیزانشون را به چشمشون خوب یا بد می کنه. در هر صورت هر تصمیمی برای زندگیتون گرفتین امیدوارم توأم با سعادت و موفقیت باشه.
-
بچه ها خواهشا منطقی برخورد کنید نه احساسی
دوست عزیز به نظرت اگه علاقت واقعی بود میگفتی از حرف مردم میترسم؟
ببین از حالا که هنوز نه به داره نه به بار چقد معذبی که بعدا چی میشه
حتما یه جای کار ایراد داره که این حس رو داری
ظمنا نه من نه شما به اندازه دکتر خلیل فرهادی و امثال ایشون دانا نیستیم که بتونیم از این مسایل چشم پوشی کنیم این یک واقعیت انکار ناپذیر هستش پس بهتر منطقی باشی و خودتو گول نزنی که حالا که دکتر فرهادی اینارو گفته پس منم میتونم کنار بیام
ببخشید اگه زیادی رک بودم ولی به خاطرخودتون بود
-
شما ملاکهای دیگه را بررسی کنید.
افغانی بودن ایشون مشکل بزرگی نیست.
اینقدر روی این مساله زوم کردید که اصل موضوع یادتون رفته.
چطور شناسنامه ایرانی داره؟ کسی که پدرش ایرانی نباشه که نمی تونه شناسنامه ایرانی بگیره.
البته شاید بخاطر شرایط خاص مالی و این که پدرش توی ایران سرمایه گذاری کرده، تابعیت ایران گرفتند.
به هر حال من نظرم این هست که شما خیلی روی این مساله تمرکز کردی و قسمتهای دیگه را فراموش کردی.
-
دکتر خلیل فرهادی رو من نمیشناسم. نام کاربریشون چیه؟
شیدای عزیز حرفت رو کاملا قبول دارم.
من خودم مشکلات عصبی زیادی دارم و فوق العاده ادم شکاکی هستم.مطمئنم دختر های الان و عمدتا نازپرورده با روحیات من بیشتر از یک سال دوام نمیارن ولی این دختری که دوستش دارم رو احتمال میدم درصد بالایی بتونه این شرایط من رو تحمل کنه .چون خودش واقعا دوست داره با یک ایرانی و الاصل ازدواج کنه.
دوستای گل اینم باز میگم که همه رو با یک چوب نزنید.این خانواده رو با افاغنه دیگه ای که تا حالا دیدید مقایسه نکنید.
ماها عادت کردیم که همه افغانی های داخل ایران بدبخت و کثیف و فلاکت زدن و همیشه مایه زجر ما ایرانی هان .
اما این خانواده یک خانواده خوب با کلاس و تقریبا مرفه هستن.
-
انگار دیگه کسی حوصله حرف زدن باهام رو نداره.
الان بابام باهام حرف زد.گفت من قبول دارم که تو عاشثشی.گفت منم که دیدمش دوستش داشتم.
گفت اگه تو باهاش به خاطر این مشکل ازدواج نکنی منم پا به پای تو گریه میکنم اما آیا تو اگه روزی خواهر زاده هاش که چهرشون کاملا شبیه افغان هاست بیان اصفهان و بخوان بیان خونه تو باهاش کنار میای؟ گغت به خدا من خودم مشکلی ندارم اما آیا تو هم مشکلی نداری؟
اشکم در اومد و حقیقت رو گفتم.
گفتم چرا میدونم حرف مردم کمرمو میشکونه.
دارم دیونه میشم.
-
سلام جناب moh.moh عزیز من از شما یه سوال دارم.خودتون می دونین که رابطه ی ایران با کشور های اروپایی و ... زیاد خوب نیست . تصور کنید که اونجا با یه دختر اروپایی آشنا شدین و مدتی رو با هم گذروندین و بالاخره عاشق و دلباخته ی اون شدین ، پس از چند وقت احساس عذاب وجدان به وجودتون سنگینی می کنه و سرانجام شناسنامه تون رو جلوی چشمای دختر می گیرین و می گین که من ایرانی هستم. دختر از تعجب چشماش گرد میشه اما اون لحظه هیچ واکنشی نشون نمی ده . شما از ترس اینکه اون دخترو از دست ندین چه حالی پیدا می کنین؟اگه دختر یه روز بیاد و بگه که با این شرایط دیگه نمی تونه با شما باشه چون از ملیتتون خوشش نمیاد ، چه احساسی بهتون دست می ده ؟ حالا این حال و روزتون رو برای دوستتون به صورت چند برابر در نظر بگیرین . چون دخترا احساسات لطیف تری نسبت به پسرا دارن ، ای کاش فقط احساس و موقعیت خودتونو در نظر نگیرین و کمی هم برای احساسات اون دختر ارزش قائل بشین!!! امیدوارم بتونین چهره ی اون دخترو بعد از اینکه باهاش به هم زدین تصور کنین. البته با این تعریف هایی که شما از اون می کنین مطمئن باشین که اون دختر نمی مونه و یه نفر دیگه اونو صاحب میشه .امیدوارم که اون روز حسرت نخورین.
-
سلام
آقای moh.moh اگه به سوال aysu جواب بدید خیلی به راهنمایی های بچه ها کمک میکنید !شما تو چندتا از کامنتاتون اینو گفتیت که خانواده ی پولداری داره , خانواده ی مرفهی داره , ماشینشون اینقدر قیمتشه و ... من فکر می کنم یکی از عواملی که باعث شده شما تو این رابطه بمونید همین وضع مالی این دختر خانوم هم می تونه باشه !
اگه یه دختر با سطح مالی معمولی بود , از طبقه متوسط و حتی رو به پایین اما بزرگ شده ی ایران آیا شما باز هم این همه دو دل بودید ؟!
-
نه اینطور نیست ویولت گرامی.
من حاضر نیستم ذره ای از پول این خانواده وارد زندگی من بشه.
اما مسلم بدونید که ترجیخ میدم که خانواده ثروتمندی باشن.
چون همه ما ایرانی ها افغان ها رو ادم های کثیف و فقیری دیدیم همیشه تو کشورمون و خب اگه شرایط این خانواده هم اینطور بود واقعا مطمئنم خانوادم همون اول رد میکرد.
ما شرایط مادی واسمون مهم نیست اما دوست دارم جوری باشن که روم بشه تو فامیلم بگم اینا خانواده خانم من هستن.علت اصلی اینکه خوشحالم از اینکه وضعیت زندگیشون خوبه اینه!
-
سلام
دوست عزیز اینطور که به نظر میاد احساس شما به این خانم عمیق نیست چون اگه واقعا عمیق بود اصلا این بحثا پیش نمیومد . احساس شما فقط وابستگیه . این بعدها براتون مشکل پیش میاره . خودتون هم میگین که اگه وضع مالیشون خوب نبود خانوادتون هم قبول نمیکردن . اگه یه روزی باباشون ورشکست بشه و دیگه پولدار نباشه بازم شما و خانوادتون میتونید ایشونو قبول کنید؟
بعد یه طوری هم میگین حرف مردم کمر آدمو میشکنه که انگار این خانوم چه ایراد بزرگی داره بنده خدا . شما اون حمایتی که یه زن از شوهرش انتظار داره ازش بکنه رو فکر نکنم بتونید از این خانم بکنید . خلاصه اینکه شما نه از نظر احساسی و نه از نظر منطقی برای این ازدواج آماده نیستین. :72:(البته اینا نظر من بود)