گویا دراثر یک اشکال فنی این موضوع بسته شده من هرکاری کردم با روال مدیریتی باز نشد بالاخره با سر وکله زدن یه راهی پیداکردم که بازش کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
گویا دراثر یک اشکال فنی این موضوع بسته شده من هرکاری کردم با روال مدیریتی باز نشد بالاخره با سر وکله زدن یه راهی پیداکردم که بازش کنم
سلام خیلی ممنونم فرشته مهربان از زحماتتون
میخواستم تجربمو بگم
اینکه رویکرد اینجا اینه چه در قبال سیگار چه فیلم های پ و چه حتی خیانت های سطوح اولیه که تغافل کنین و زندگی رو گرم کنین بگم
من ده ساله در قبال سیگار راهکارای این تاپیک انجام دادم و در کنارش انزجارم به سیگار و مضرراتشو رو در موقعیت های مختلف بروز دادم نتیجه:
دیگه به وضوح سیگارو در کیف و جیبش میبینم. اغلب عصرا بوی شدید سیگار توام با اسپری فراوون میده و یکجوری حس میکنم خودشم میدونه من میدونم و مثل یک قرار داد نانوشته هردو میدونیم و خودمون به کوچه علی چپ زدیم... و قشنگ احتمال استفاده از موارد بالاتر از سیگار هم در همسرم هست ...
در قبال فیلم پ بازهم طبق توصیه تاالار پیش رفتم و نه سال سکوت کردم و به همون شیوه های غیر مستقیم پیش رفتم اما چون دیدم فقط همسرم داره پیشرفت میکنه در استفاده زیاد ازبن فیلم ها راهکار خودمو انجام دادم
یکروز بعد اینکه فیلمشو دیده بود و منم با اطمینان دیدم در گوشیش باهاش حرف زدم... خیلی موثر تر از نه سال تغافل قبل بود...
خواستم بگم همیشه تغافل خوب نیس گاهی فرد جری تر میشه