-
سلام، واقعا اگه چیزایی که گفتی صحت داشته باشه باید به حالت غبطه خورد... خیلی از آقایون آرزوی داشتن خانمی مثل شما رو دارن، مطمئن باشید پایان شب سیه سفید است، قدر خودتونو بیشتر بدونید و دیگه دخترایی که میگن فلانی خواستگارمون بوده خیلیاش دروغه واسه کلاس! البته اگه راست هم باشه مهم نیست شاید هنوز کسی خودشو در شان شما ندیده فقط سعه صدر داشته باشید و قدر داشته هاتونو بدونید خلاصه بازم میگم خیلی از آقایون (از جمله خود من) آرزومون ازدواج با خانمی با ویژگی ها و خصایص شماست... انشاله همه چی روبراه میشه
-
عزیزم ازخدابخواه وبه خدااعتمادداشته باش میگن وقتی دعامی کنی جوری دعاکن که خداهمون لحظه حاجتت روداده شک نداشته باش.
من خودم درآستانه ی طلاقم منم مثل توهمینطوری بودم خیلی دوست داشتم ازدواج کنم تازه خیلی هم خواستگارداشتم امانتونستم بین اون همه یه انتخاب درست بکنم والان این همه توعذاب وناراحتی هستم .قدرخودتوبدون همینکه 22 سالته وکلی وقت داری که بهترین انتخاب روداشته باشی خداروشکرکن چه فایده آم 1000 تاموردانتخاب دااشته باشه وبدترین انتخاب روبکنه خوبه آدم 2 تاموردداشته باشه ولی عقل داشته باشه ودرست تصمیم بگیره. کاملا خودتوبه خداواگذارکن وبه خدابسپار
من اونقدربه همسرم علاقه مندشده بودم که موردهاومشکلاتشونمیدیدم تازه یادمه به زورازخدامی خواستمش اماحالامی بینم چقدرخام بودم وبایدراضی به رضای خدامیشدم فقط.
توهم توکل کن به خداوبه خدابسپارشک نکن
توکل واقعی
-
رويا جان .
الان كه 22 سالته ، موقع خوبي هست كه در مورد اينكه چرا خواستگار نداري فكر كني .
در وهله اول بايد قبول كني كه پسر آماده ازدواج كم شده .
بحران اقتصادي كه الان گرفتارش هستيم در 30 سال گذشته بي سابقه هست .
از طرفي ببين يه وقت بابا و مامانت خدايي نكرده خواستگارها رو بي خبر رد نكنن .
-
به خاطر نظر یه عده از دوستان خداحافظی نکید.
من همین جا از همه ی دوستان عزیز خواهش می کنم که اگه در راستای حل مشکل این خواهر گلمون نظری ندارند و فقط برای گوش زد کردن چند نکته که منشاءش اختلاف عقاید هست پست می زارن فقط به یه تذکر دادن محترمانه بسنده کنن که تاپیک به حاشیه نره.
با سپاس از شما یاران خوب همدردی.:72::72::72:
-
سلام به همه ی دوستان
قبل از هر چیزی در جواب کاربر محترم و خوبمون شادی خانوم باید بگم که
حجاب توی محیط اجتماعی نمیتونه یه امر شخصی باشه، چون اسمش روشه محیط اجتماعی یعنی محیطی که نه فقط شما توش حظور داری هر آدمی با هر سلیقه ای هم توش هست و توی چنین جایی هم باید همه از قانون پیروی کنن تا مشکلی پیش نیاد. شما در نظر بگیر توی محیط اجتماعی مثلا سیگار کشیدن، من میتونم بیام تو اتوبوس بگم من دوس دارم اینجورباشم به کسی هم ربطی نداره بلاخره باید رعایت حال دیگران رو هم کرد. بحث من سر مقدار پوشش نیست بحثم سر اصل موضوع حجابه
"فرق است بين زندانی كردن زن در خانه و بين موظف دانستن او به اينكه وقتی
میخواهد با مرد بيگانه مواجه شود پوشيده باشد . در اسلام محبوس ساختن و
اسير كردن زن وجود ندارد . حجاب در اسلام يك وظيفهای است بر عهده زن
نهاده شده كه در معاشرت و برخورد با مرد بايد كيفيت خاصی را در لباس
پوشيدن مراعات كند . اين وظيفه نه از ناحيه مرد بر او تحميل شده است و
نه چيزی است كه با حيثيت و كرامت او منافات داشته باشد و يا تجاوز به
حقوق طبيعی او كه خداوند برايش خلق كرده است محسوب شود .
اگر رعايت پارهای مصالح اجتماعی ، زن يا مرد را مقيد سازد كه در
معاشرت روش خاصی را اتخاذ كنند و طوری راه بروند كه آرامش ديگران را
بر هم نزنند و تعادل اخلاقی را از بين نبرند چنين مطلبی را " زندانی كردن
" يا " بردگی " نمیتوان ناميد و آن را منافی حيثيت انسانی و اصل "
آزادی " فرد نمیتوان دانست .
در كشورهای متمدن جهان در حال حاضر چنين محدوديتهائی برای مرد وجود
دارد . اگر مردی برهنه يا در لباس خواب از خانه خارج شود و يا حتی با
پيژامه بيرون آيد ، پليس ممانعت كرده به عنوان اينكه اين عمل برخلاف
حيثيت اجتماع است او را جلب میكند . هنگامی كه مصالح اخلاقی و اجتماعی
، افراد اجتماع را ملزم كند كه در معاشرت اسلوب خاصی را رعايت كنند
مثلا با لباس كامل بيرون بيايند ، چنين چيزی نه بردگی نام دارد و نه
زندان ، و نه ضد آزادی و حيثيت انسانی است و نه ظلم و ضد حكم عقل به
شمار میرود .
برعكس ، پوشيده بودن زن - در همان حدودی كه اسلام تعيين كرده است -
موجب كرامت و احترام بيشتر او است ، زيرا او
را از تعرض افراد جلف و فاقد اخلاق مصون میدارد . " (مسئله حجاب - شهید مطهری ره)
..........................
خانم roya22 الان سن شما سن بالایی نیست که شما اینقدر نگرانی، من خودم هم یه پسرم هم سن شما، و دقدقه ی ازدواج هم دارم و چند روز پیش رفته بودم پیش مشاور برای ازدواج در مورد اینکه ازدواج باید چه جور باشه و اینا باهم صحبت کردیم. اون هم گفتکه ازدواج نکردن بهتر از ازدواج بد کردنه، شما مواظب باشید که این دقدقه ای که الان برای ازدواج براتون هست یه موقع موجب نشه که انتخاب سرسری و سریعی داشته باشین فقط صرف اینکه میخواین ازدواج کنین.
اینکه یه نفر 6 تا خواستگار تو یه ماه داره این که نمیشه افتخار، مهم کیفیته نه کمیت اگه آدم صد تا خواستگار جلف داشته باشه خوبه یا دو تا خواستگار خوب و متینو با ایمان؟
صبر داشته باشین و به خدا توکل کنین که به لطفش همسری نصیبتون کنه که کنارش آرامش داشته باشین.
در پایان هم میبخشین که یه مقدار به حاشیه پرداختم ولی لازم دونستم که ازین عقیده دفاع کنم.
موفق باشین
-
بچه ها گرچه من با حرفای رویا 22 موافق نیستم اما این بنده خدا اومده بود مشاوره بگیره! ....... فساد تو هر مدلی هست نمی شه به کسی گفت هرزه نه می شه به یه خانم با حجاب گفت خوب... نمونه نقض هم برای هر دو گروه زیاده....بیچاره اومده سوال کنه رویا جان می گی خیلی اکتیو هستی خب شاید تو جای نامناسبی هستی مثلا جایی هستی که فکر غالب اونجا مخالف مدل زندگیته خب قطعا هر کی می گرده یکی که از لحاظ فکری بهش نزدیکه رو انتخاب می کنه...نمی دونم متوجه منظورم می شی؟ بیشتر سعی کن جایی باشی که هم خودت ارامش بیشتری داری و نخوای بقیه رو قضاوت کنی یا بقیه تورو قضاوت کنن هم اینکه خوب هر ادمی حداقل سعی می کنه هم فکر خودشو برای ازدواج پیدا کنه.. بعدم دختر خوب خیلی زوده بخوای غمگین باشی سر این قضیه گیریم که تا ابد هم مجرد بمونی خوب اینجوری شده دیگه!!!!!! دست تو که نبوده
-
رویا خانم عزیز
بعضی از پست هایی که دارای مطالب حاشیه ای بودند و شمارو آزردند حذف شدن. هیچ کدوم از ما دوست نداشتیم که بحث اینطوری منحرف بشه ولی گاهی وقتا اتفاقایی می افته که خارج از کنترل آدمه.
این لینک هم مرتبط با موضوع شماست و پست ششم از خانم آسمانی هم در این پست دارای چند لینک مرتبط دیگه هست.امیدوارم دلیل نیامدنتون حل شدن مشکلتون باشه.:72:
http://www.hamdardi.net/thread-29111.html
-
سلام
به نظر بنده افرادی که راه درست رو انتخاب میکنن و به گفته های خدا عمل میکنن ،قطعأخدا اونا رو به راه راست هدایت میکنه. پس مطمئن باش خدا کسی رو برات در نظر داره که تو لیاقتشو داشته باشی. پس صبر پیشه کن.
-
سلام رویا جان
عزیز دلم من 26 ساله هستم ,رابطه مطلقا نداشتم ,ارشد دارم با یه خانواده تحصیل کرده که بینهایت مورد تایید جامعه هستیم مثل رویا خانم گل:43: ولی هنوزم ازواج نکردم
برام مهم نیست کی ازدواج کنم,مهم اینه با کی و چه ازدواجی داشته باشم.
ازوقتی فهمیدم پسر یعنی چی با خودم عهد کردم که فقط یه بار عاشق بشم اون یه بارم عاشق شریک زندگیم بشم
عزیزم میدونم پاک و بی آلایش,میدونم مرتب و امروزی هستی,میدونم ماهی,خانمی پس شمام اینو بدون:
امثال من و شما ازدواج نکردیم چون واقعا هنورز کسی که مثل خودمون باشه و لیاقت قلب پاک مارو داشته باشه پیدا نشده نه اینکه مشکل از خودمون باشه:43:
عزیزم خدا داره به شما لطف میکنه که اجازه نمیده هرکس و ناکسی بهت نزدیک بشه:43:
منم قبول دارم اون مدل دخترا زود ازدواج میکنن ولی میدونی چرا؟چون عزیزم اونا مثل ما دنبال آدمهای خیلی ایده آل نیستن .قبول کن که هرکسی دنبال یکی مثل خودش میگرده .مثلا من با اینکه خواستگار هم داشتم تو عمرم با یه پسر دوست نشدم پس الانم حقمه که با یه مرد واقعی زندگی کنم نه اینکه هول بشم برم با یکی ازدواج کنم که اصلا چاکی دخترانه منو درک نکنه:43:
عزیز دلم کاملا درکت میکنم چی میگی ولی چارش نیست که از خدا برنجی اون مواظبته که نمیذاره هرکسی بیاد سمتت
مهم نیست کی ازدواج کنی باید کیفیت ازدواجت واست مهم باشه
تو همین همدردی یه عالمه دختر بدبخت هست که مثلا با عشقشون ازدواج کردن,برو حالو روزشون رو ببین اونوقت میگی خدایا شکرت رابطه نداشتم,خدایا شکرت پاکی دخترانمو حفظ کردم
مطمان باش یه روز یه مرد مثل خودت پاک میاد سمتت اونوقته سرتو بالا میگیری با وجدان راحت میگی با کسی نبودی اونم بهت افتخار میکنه
به قول چاپلین که خطاب به دخترش گفت:
تن تو باید مال کسی باشد که روحش را برای تو عریان کرده باشد
سنتم که خیلی کمه عزیزم.انشالله درست که توم شد و شاغلم شدی به امید خدا ازدواج هم میکنی:43:
ببخشین پرحرفی کردم
-
من مشکل دوست عزیزمون رو کاملا درک میکنم
منم شرایطم بنظر خیلی ها و البته بنظر خودم خوبه
تحصیلات] ظاهری، اخلاقی، خانوادگی و ...
من اتفاقا عاشق هم شدم
ولی الان که به نتیجه نرسیدیم و باید دنبال زندگیم باشم، نمیدونم از کجا و در کجا با کسی آشنا شم، چون سرکار نمیرم
الانم که تابستونه و دانشگاه هم نمیرم
من ارشد میخونم مسلما گزینه انتخاب تو دانشگاه واسه ما خیلی کمتره
همون ترم قبل دو مورد از همکلاسیام بیشتر از حالت معمول بهم توجه داشتن ولی چون من به فرد مورد علاقه م قول ازدواج داده بودیم، با رفتارم نشون دادم که کسی تو زندگیم هست، پس مسلما دانشگاه واسه من گزینه مناسبی نیست
منم مثل تو موندم کجا باید برم که بیشتر با فرد ایده الم که مهمترین چیزی که مورد انتظارم هست تحصیلاته، نمیدونم کچا میشه با این افراد آشنا شد
منم مثل شما روابط اجتماعی خوبی دارم ولی بقول دوستمون این روزا آقایون ترجیح میدن خودشون انتخاب کنن، پس باید یه جایی بریم که دیده بشیم با توجه به شرایطی که مورد نظرمون هست ولی من هم نمیدونم کجا؟؟؟؟ وقتی که امثال ما فعلا وارد کار نشدن
البته من خیلی دنبال کار هستم با اینکه رشته م خوبه ولی پیدا نکردم یه کار نیمه وقت!
- - - Updated - - -