-
mah naz جان محبتت باید به وقت باشه . تا وقتی که بهت بی احترامی نکرده و با هم خوبید سرشار از محبتش کن و هیچی براش کم نزار .
ولی اگر دیدی که بهت بی احترامی کرده ، تو نه بهش بی احترامی کن و نه بهش محبت کن . قهر هم نکن ،خیلی عادی برخورد کن ، انگار که پسر خالت کنارته . تمام کارای روزمرگیت رو انجام بده .
باید متوجه بشه که کارش اشتباه بوده وگرنه به این کار عادت میکنه که هروقت دلش خواست توهین کنه و میدونه که شما در برابر توهین و بی احترامی هاش بیشتر محبت میکنی . اگر هم عادت کرده از سرش بنداز .
نمیخواد موضوع رو بزرگش کنی و با بابات صحبت کنی ، یکم صبور باش . این جور مواقع نباید هیچ کاری انجام داد . هر کاری انجام بدی موضوع رو بدتر میکنی .
-
ممنون از همه که وقت گذاشتین و روی مشکل من فکر کردین اول جواب سوالاتون آقای بی وفا اولا اینکه کلا یه خورده شوهرم اعتقاداتش ضعیفه نماز که نموخونه روزه هم بله به اجبار من که اونم چون با من و خدا قهره دو روزه روزه هم نمیگیره! دوما رابطه با خانواده خود ما خوبه البته هر از چندگاهی یه ایرادهایی میگیره ولی چون خانواده ما به نسبت خانواده خودشون بیشتر بهش احترام میذارن و حرف میزنن و کلا بگو بخند بیشتره خونه ما بیشتر احساس راحتی میکنه همین بوده که بابام پی گیر وامش بود و نمیخواست خانواده خودش چیزی بفهمن! ولی با فامیلمون زیاد خوب نیست چون تو خانواده خودشون تقریبا به هیچ کدوم از فامیلاشون رابطه ندارن حتی عمو و عمه و سال به سال میبننشون! و چون کلا خانواده مغروری هستن کسی رو لایق رفت و آمد با خودشون نمیبینن و شوهر منم به تبع تربیت توی این خانواده رغبت چندانی به رفت و آمد با فامیل نداره البته فکر کنم با اعتماد شازی بشه درستش کرد ولی کلا شوهرنم آدم ساکت و بی سر و صدایی توی جمع غریبه است و آروم حرف میزنه! اینم بگم شوهرم بچه ته تغاری یه خانواده به شدت پدر سالار و کلا رفترای عصبی پسراشون مثل باباشون انفجاریه تقریبا همه عروس ها مشکل منو دارن
- - - Updated - - -
دوستی عزیز وام تقریبا ده میلیون بود که اونهم با داداشش که حرف زدم قرار شد بدون اینکه شوهرم بفهمه پول رو بهمون قرض بده ولی من میگم از رئیسمون گرفتم (من خودم هم دوست نداشتم قضیه کش پیدا کنه و به خانواده ها برسه ولی چون سوءتفاهم بین داداشش و بابام بود خواستم از خودش اصل قضیه رو بفهمم)
- - - Updated - - -
حالا قضیه دیروز رو بگم خواهش میکنم بگید کجای کارم درست بود و کجاش غلط بود! دیروز رفتم خونه رو مرتب کردم(غذاهایی که زمین ریخته بود رو جمع کردم)و از در دیوار پاکشون کردم خودم هم دوش گرفتم و منتظر شدم بیاد وقتی اومد خودش اول خندید(به من و لباسم)و بعدش منم خندیدم این شد که آشتی کردیم و من که دیدم حوصله اش اومده سرجاش کلی شوخی اینا کردم و سعی کردم جو رو معمولی جلوه بدم (فکر کنم اس ام اسم بی تاثیر نبوده) هیچی شام رفتیم خونه مامانش اینا و کاملا حوصله اش اومد سر جاش! ولی من به ظاهر میخندیدم و خوشحال بودم ولی باطنا حرفاش از دلم بیرون نمیره میخوام یه جوری بهش بفهمونم تا چه اندازه ازش ناراحتم ولی راهشو نمیدونم میترسم باز دعوا بشه ! از یه طرفم میگم نامه بنویسم بهش از یه طرفم میگم واسش وقت مشاوره بگیرم و مشاور بهش این حرفا رو بگه!
حالا بهم بگید کارم درست بوده؟وقتی اومد و خندید باید یه خورده ناز میکردم ؟ این که زود آشتی کردم صحه بر تایید کاراش نیست؟ میترسم انقدر که این دلخوریا رو تو دلم نگه میدارم یه روز کاملا تبدیل به نفرت بشه ! حالا که فکر میکنم خودم بیشتر به یه مشاور نیاز دارم
-
مهناز عزیز شوهرتون عصبی هستن که بر میگرده تو ژن خانوادگیشون ربطی به مرد سالاری نداره
نه کارتون خوب بود ولی به ظاهر چیه ؟؟؟؟؟؟
تو زندگیتون ممکنه 1000تا دعوا بشه 1000تا حرف و تیکه رد و بدل بشه شما باید به دل بگیری اگه اینجور طرز فکر داری نمی تونی شوهرتو درست کنیا که فکرم نکنم زیاد نیازی باشه به درست شدن
من که فکر می کنم فشار روزه و وامه اعصابشو خط خطی کرده بوده شما هم باهاش خوب رفتار کن شوهرته از دستشم ناراحت بشی باید سریع فراموشش کنی برات داره زحمت میکشه اگه گاهی اوقات تلخی میکنه بزار به پای سختی کارش
از زندگیتون راضی و خشنود باشید و لذت ببرید
در ضمن نیاز به نامه نیست شما هم بهش بگو عزیز من اگه روزه بهت فشار میاره نگیر انشالله یه وقت دیگه سیاست داشته باش عزیز من:311:
-
مرسی از راهنماییتون میدونم من کلا اگه کسی ازم در مورد زندگیم بپرسه میگم خوشبختم ولی وقتی عصبانی میشه اصلا انگار من دشمن خونیشم خیلی بد میشه حالا خدا رو شکر فعلا که بخیر گذشت ولی تصمیم دارم یه روز خوب که هردومون حوصله داریم دوتا کاغذ بردارم و مجبورش کنم رضایت ها و نارضایتی ها رو از زندگیش بنویسه آخه وقتی ازش میپرسم همیشه میگه تو هیچ مشکلی نداری ولی دعوا که میشه منو سراپا مشکل میدونه میخوام برام بنویسه تا هم خودش خودشو بشناسه هم من اونو یه راه غیر مستقیم واسه ابراز ناراحتیام هم هست
- - - Updated - - -
اگه کسی سوال خاصی به ذهنش میرسه که با پرسیدنش میتونم به نتایج درست برسم یا فرم تست شخصیت داره بهم معرفی کنه میخوام شوهرم رو کامل حلاجی کنم
-
افرین این کار خوبه ولی ژن خانوادگی و عصبانیتش غیر قابل درمان هستش منم ژن خانوادگیم خیلی جوشی هستن و منم جوشی هستم ولی مدتش کمه یعنی تا 15 دقیقه زمین و زمان و میریزم به هم نمی دونم ولی فکر نکنم شوهر شما اینجوری باشه
به هر حال اره اینکارو کن خوبه
موفق باشی
-
مهناز جون ما باید یه خورده محکمتر باشیم تا بتونیم وقتی باهامون قهر کردن دوم بیاریم و نریم هی منت کشی. وایسیم تا خوب شن
-
این دفعه تابلو منت کشی نکردم وایسادم از سر کار اومد در عین اخم نمیتونست جلوی خندشو نگه داره منم این صحنه رو دیدم غش غش خندیدم هیچی دیگه فعلا که آشتی کردیم فعلا دارم روی پروژه نماز و روزه اش کار میکنم!:203:
-
خداروشکر که اوضلعتون بهتر شده...ازین جمله غش غش خندیدم منم خنده ام گرفت!حس میکنم صحنه با مزه ای بوده:227::227::310: